KIJK MEE #146 / Dansen, creatieve middag & brunchen

Ik danste tot in de vroege uurtjes, vond hele mooie schoenen in een kringloopwinkel in Limburg en hield een creatief middagje met een lieve vriendin. Ik heb twee fijne weken gehad! Kijk je mee naar mijn foto’s ervan? Gezellig!

Even terugkijken

Ik heb net twee weken Kerstvakantie achter de rug en wat was dát heerlijk! Niet denken aan studie, veel met vrienden en familie zijn en lekker aanrommelen, alles op een rustig tempo. Als ik nu terugkijk op de afgelopen twee weken heb ik uiteindelijk toch nog een hoop gedaan. Maar praktisch alleen leuke dingen, waar ik van heb genoten! Ik neem je graag mee door middel van mijn foto’s!

Op Kerstavond en eerste kerstdag was ik thuis, bij mijn ouders. De rest van mijn gezin was er ook, we waren met z’n zevenen. Het was heel erg fijn om twee dagen samen te zijn en alle tijd voor elkaar te hebben! En oeh, alle kerstkransjes, taartjes en het kerstdiner waren ook niet verkeerd… ?

Op tweede kerstdag ging ik samen mijn ouders en mijn zus op weg naar Limburg, om daar een paar daagjes te ontspannen. Ik ben er veel buiten geweest!

Op woensdag kwamen we na een wandeling aan bij deze berghut, het Hijgend Hert. Ziet dit er niet té schattig uit? Van buiten zag het er nog bijna leuker uit dan van binnen! Ook niet onbelangrijk: het eten was er goed.

Ook gingen we in Limburg naar een kringloop, de RD4 in Kerkrade (aanrader!). Ik vond er deze geweldige old school schoenen, maar helaas waren ze net iets te klein voor me.

Op donderdag ging ik vanuit Limburg met de trein naar Amsterdam, waar ik zakelijke foto’s maakte van een goede vriendin van me. En het resultaat is echt tof geworden, ze staat zo te stralen op de foto’s! Je kan de foto’s hier bekijken.

Met mijn huisgenootje ging ik naar een vintage marktje in Tivoli Vredenburg. Ik twijfelde over dit vest, en heb hem uiteindelijk laten liggen.

Oud en nieuw! Hoe hebben jullie het nieuwe jaar ingeluid? Ik met een mooie blogpost, veel sterretjes en gezelligheid, en dansjes tot diep in de nacht!

Op de avond zelf heb ik samen met mijn dispuut gegeten en om íets voor 12 telden we samen af. Na veel nieuwjaarsknuffels en fijne gesprekken gingen we rond 01:30 naar het feestje van mijn studentenvereniging. En dat was leuk! We hebben een heerlijke nacht gehad! Om 04:30 fietste ik weer naar huis. Ach, met oud & nieuw moet zo’n tijd kunnen, toch?

Uiteindelijk viel ik pas om 09:00 ‘s ochtends in slaap (gekke biologische klok van mij…) en om 11:00 stond ik weer op om naar een brunch te gaan. Hmm ja, ik was liever nog even blijven liggen.

Met een brak hoofd (maar wel lekker in de zon!) op naar de brunch.

Lekker lekker!

Ik ben deze vakantie begonnen in een boek! Vroeger las ik heel veel boeken, maar nu bijna nooit meer. Ik vind het heel fijn om nu weer lekker te lezen. Ik lees Het huis van de moskee, van Kader Abdollah.

Afgelopen weekend heb ik plantjes gestekt! Ik heb van alle planten in mijn kamer opgezocht hoe ik ze kan stekken en ik heb het uitgeprobeerd. En nu maar hopen dat het een beetje gaat groeien…

Het lijkt me leuk om binnenkort een artikel te schrijven over hoe je plantjes kan stekken. Goed plan, of lijkt het je niet zo interessant?

Maxime, een vriendin van me sinds de middelbare school, heeft sinds een paar maanden een appartementje in Amsterdam. Afgelopen maandag ging ik bij haar langs om lekker bij te kletsen, haar plekje te bewonderen en…

…om samen te knutselen! We zaten vroeger bij elkaar in de kunstklas, en we besloten het wekelijkse kunstuurtje toen, nu zelf bij Maxime na te bootsen. Het was echt leuk om weer even lekker aan de slag te gaan met mooie pennen, stiften, inkt en papier!

Ik sluit dit artikel af met een foto van de Utrechtse grachten, die er in deze tijd van het jaar prachtig uit zien in de avond ❤


Ik hoop dat jullie ook een hele fijne kerstvakantie hebben gehad! Bedankt voor het lezen!

Liefs Anniek

7 reacties

 • Reply
  Dagmar
  10 januari, 2018 at 07:09

  Wauw wat heb je prachtige foto’s gemaakt en gezellige dagen achter de rug! Heel erg leuk om te zien, ook heerlijk dat je even naar Limburg bent geweest om op te laden. Ik wens je een prachtig begin van 2018 toe!

 • Reply
  Amber
  10 januari, 2018 at 09:08

  Ik lees graag over hoe jij je plantjes hebt gestekt! Verder zag je vakantie er heerlijk ontspannen uit :)

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  10 januari, 2018 at 10:55

  OOhhh ik herken dat lezen van boeken echt zo ontzettend erg!!! Ik las vroeger echt mega veel en toen kwamen de verplichte boeken voor nederlands en ben ik er helemaal op afgeknapt. Nu in de vakantie heb ik ook weer een boek gelezen wat ik ook super fijn vond :) Over toeval gesproken haha

  • Reply
   Anniek
   11 januari, 2018 at 19:31

   Ja, zo jammer hoe school – en voor mij ook alle studieboeken op de uni – dat lezen een beetje gedowngrade hebben! Maar heerlijk dat je jij in de vakantie ook weer lekker aan het lezen geslagen bent! :)

 • Reply
  laura
  11 januari, 2018 at 13:07

  Die laatste foto is zo mooi van Utrecht! Heel fijn om te zien dat je een goeie vakantie hebt gehad. Succes weer met school! X

 • Reply
  Nynke
  19 januari, 2018 at 09:30

  Heel erg fijn dat je een leuke week heb gehad! Wat ik ook nog wou zeggen is dat je geweldige foto’s maakt!

  • Reply
   Anniek
   21 januari, 2018 at 13:05

   Ah, dat vind ik echt leuk om te horen, dankjewel! Lief!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.