KIJK MEE #143 / Blogpauze, nieuwe ideeën & tentamens

Ja, inderdaad, je ziet het goed! De naam van deze rubriek is veranderd van Join My Life naar Kijk Mee! Dit weekend heb ik nagedacht over waar ik naartoe wil met mijn blog en ik wil een aantal veranderingen door gaan brengen. Deze naamsverandering is er eentje van. In deze blogpost vertel ik je er meer over, en laat ik je zien waar ik nog meer mee bezig ben geweest de afgelopen tijd!

De afgelopen anderhalve week was het een beetje stil op mijn blog. Ik heb om precies te zijn tien dagen achter elkaar geen nieuw artikel gepost, iets wat voor mij niet normaal is. In principe streef ik ernaar om 3 artikelen per week online te zetten.

Waarom er even niks nieuws online is gekomen? Ik merkte dat mijn hoofd en agenda zó ontzettend vol zaten, dat het me niet lukte om iets te creëren waar ik echt blij mee was. Ik had even een korte pauze nodig. Een pauze om te heroverwegen wat de doelen zijn die ik wil bereiken met deze blog en wat de koers is die ik wil varen.

Afgelopen zaterdag heb ik hier uitgebreid over nagedacht. Ik ben een middagje naar Koffie Leute gegaan, een klein cafeetje in Utrecht. Hier heb ik urenlang gezeten, nagedacht, gebrainstormd. En wat ben ik blij met hetgene wat die middag me heeft opgebracht! Ik heb een hoofd vol nieuwe ideeën, nieuwe plannen en nieuwe energie!

In de loop van de tijd hoop ik beetje bij beetje mijn blog en Instagram wat te gaan veranderen, zodat het nóg meer plekjes naar mijn hart gaan worden. Ik heb het idee dat ik zelf in de afgelopen jaren heel erg ontwikkeld ben, maar dat mijn blog en Instagram een beetje achter zijn gebleven. Daar wil ik iets aan gaan doen. Ik zal jullie natuurlijk op de hoogte houden als er wat grotere veranderingen aan gaan komen.

Voor nu is dit er even genoeg over. Wel wil ik jullie graag nog een vraag stellen: kennen jullie goede webdesigners? Of ben je er zelf toevallig eentje? Ja ja, ik wil graag het design van mijn blog gaan veranderen… ? Let me know als je nog een goede blog designer kent!

Oké, verder naar de andere dingen die mij de afgelopen tijd hebben bezig gehouden!

Waaronder tentamens! Vorige week maakte ik drie grote tentamens, waar ik ontzettend hard voor heb gestudeerd. Door alle drukte in de afgelopen periode was ik wat te laat begonnen met leren, waardoor ik de vorige twee weken enorm heb moeten blokken.

Gelukkig is dat nu voorbij, en ik heb het idee dat de tentamens best goed gingen!

Ik maakte het op mijn kamer extra gezellig met veel kaarsjes en lampjes. Een leuke studeeromgeving maakt studeren veel fijner, vind ik!

En ik trakteerde mezelf af en toe even op iets lekkers. Zoals deze grote koek met witte chocolade en macadamia noten. ❤

Wat zijn er buiten toch veel prachtige herfstkleuren op dit moment!

Ik kwam dit ge-wel-di-ge tafeltje tegen bij een kringloop in Utrecht. Helaas heb ik geen ruimte meer in huis, anders had ik hem zeker weten meegenomen.

Nu het ‘s ochtends steeds later licht wordt, zie ik steeds meer mooie zonsopgangen! Genieten joh!

Lekkere curry in the make.

Ik ging koffiedrinken en taart eten met een dispuutsgenootje, en van haar kreeg ik dit onwijs leuke vetplantje. Zo lief! Mijn kamer begint beetje bij beetje steeds groener te worden.


Dit was ‘m dan voor vandaag! In de komende tijd komen er dus weer een hoop leuke artikelen online, ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan ?

Ik hoop dat je het fijn vond om met me mee te kijken vandaag. Ik wens je een hele fijne week toe!

Liefs Anniek

7 reacties

 • Reply
  Linda
  30 oktober, 2017 at 10:49

  Wat is zo’n vruchtbare brainstorm middag toch fijn. Heerlijk dat je langzaam aan jouw nieuwe koers aan het uitstippelen bent. Dat geeft vast veel energie! En ben erg benieuwd hoe jouw blog eruit gaat zien :)

  • Reply
   Anniek
   31 oktober, 2017 at 09:20

   Wat een lieve reactie Linda! En ja, ik word zo excited van het feit dat ik nu weer een duidelijke koers heb en aan de hand daarvan allemaal ideeën en plannen! Dat geeft me inderdaad heel veel energie. Dankjewel! ❤

 • Reply
  Manon
  30 oktober, 2017 at 17:15

  Iedereen heeft wel een pauze nodig, als je iets online zet waar je niet blij mee bent is dat ook niet leuk natuurlijk.

 • Reply
  Janna
  30 oktober, 2017 at 20:25

  Wat fijn dat je zo goed gebrainstormd hebt, je kan dat soms echt even nodig hebben. Ik ben benieuwd naar je veranderingen :) Ik zag je trouwens laatst lopen op de VU, denk ik. Ik moest helaas rennen naar m’n tentamen, anders had ik wel even hoi gezegd ;)

  • Reply
   Anniek
   31 oktober, 2017 at 09:18

   Ah wat leuk Janna, zo grappig! Tof dat je ook op de VU studeert! Als we elkaar nog eens tegenkomen, moeten we vooral even hoi zeggen, haha. Ik hoop ook dat je tentamen goed ging! X

 • Reply
  Eline
  31 oktober, 2017 at 07:26

  Wat fijn dat je een goede brainstormsessie hebt gehad, ik struggle er zelf ook nog wel eens mee. Ik ontwikkel mezelf zo sterk dat ik soms ook twijfel waar ik met mijn blog heen moet. Misschien word het ook eens tijd voor een uitgebreide sessie. Fijne week!

  • Reply
   Anniek
   31 oktober, 2017 at 09:16

   Ja, ik snap je struggles daarmee Eline! We zitten allebei ook in een fase waarin we ontdekken wie we zijn, wat we willen, waar we naartoe willen qua toekomst… Zoveel ontwikkelingen gaande! Ik kan je zeker aanraden om er eens lekker voor te gaan zitten en te kijken hoe je blog daarbij kan aansluiten! Liefs ❤

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.