Kiko cheeky colour creamy blush 02 Coral Rose

Kiko cheeky color cream blush

I’m in love. Sinds ik dit product gekocht heb, gebruik ik het elke dag. Benieuwd wat voor product er in dit doosje zit? Lees dan gauw verder voor de uitgebreide review + veel foto’s!

review kiko cheeky color

Oké, voor de draad ermee: in dit schattige, kleine doosje zit een prachtige cream blush van het merk Kiko. En ik kan je vertellen: sinds ik dit product heb gekocht, heb ik het tot nu toe iedere dag gebruikt, hij valt dus echt onder mijn favorieten op dit moment!

Naast dat dit mijn eerste product is van Kiko, is het ook mijn allereerste cream blush. Ik zag wel eens cream blushes op andere blogs verschijnen die heel erg mooi waren, maar toch heeft het mij nooit zo aangetrokken. Ik was hartstikke tevreden met de blushes die ik al mijn bezit had, en een cream blush leek me een beetje onhandig. Doe mij maar poeder! Toch ben ik voor dit prachtige kleurtje gevallen…

Kiko cream blush review

Het doosje van het product ziet er lekker strak en chique uit, maar de verpakking van de cream blush zelf wat minder. Het is gemaakt van plastic, wat gelukkig wel stevig is, maar de vormgeving is niet helemaal mijn smaak. Maar ach, uiteindelijk gaat het niet om de verpakking, maar om het product zelf!

koraalkleurige cream blush kiko

Kijk, dit is nou waar ik voor gevallen ben! De blush heeft een prachtige koraalachtige kleur, die een beetje tussen rood, roze en oranje in zit. Een hele mooie kleur die ik zelf nog niet heb in mijn stash!

swatch kiko cream blush koraal

swatch kiko cream blush

Op de bovenstaande foto heb ik de blush aangebracht en vervaagd

In tegenstelling tot wat ik vermoedde werkt de blush heel erg fijn! Ik had bij cream blush altijd het idee dat het er wat nep uit zou zien doordat je echt een dikke, creme-achtige substantie op je gezicht smeert, maar dat valt gelukkig reuze mee. De blush is lekker stevig, waardoor je hem natuurlijk en mooi aan kunt brengen.

review kiko cream blush

swatch kiko cream blush 02

Hierboven zie je het resultaat als ik de blush heb aangebracht. Zelf vind ik dit het handigst gaan door de blush zachtjes op mijn wangen te deppen (gewoon rechtstreeks uit de stick) en het daarna uit te vagen met mijn vingers. Dit resulteert in een prachtig fris kleurtje, die mijn gezicht helemaal doet stralen! Ik heb de blush trouwens wel best subtiel aangebracht, zoals ik dat altijd doe. Het kan zeker nog een stuk gepigmenteerder!

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik helemaal gek ben op deze blush! Een goede eerste kennismaking met cream blush, ik ben zeker van plan ook nog andere varianten uit te proberen. Ik kocht deze blush trouwens in de sale bij Kiko, dus mocht je hem ook willen hebben, dan moet je er snel bij zijn! De blush is ook hier via internet te koop.

Wat is eigenlijk jouw favoriete blush op dit moment?

Liefs Anniek

 

 

25 reacties

 • Reply
  Bianca
  20 augustus, 2014 at 07:02

  Waaauw ziet er onwijs leuk uit!

  XOXO

 • Reply
  Manon
  20 augustus, 2014 at 07:31

  Wat een mooie blush heb je ! Ik dacht dat die donkerder was maar hij is perfect

 • Reply
  beautylisz
  20 augustus, 2014 at 08:27

  Ziet er erg mooi uit! :)

 • Reply
  Natasha
  20 augustus, 2014 at 08:50

  Het lijkt me een hele fijne blush!
  Ik gebruik altijd de ‘Hush Pink’ van Ariane Inden.

  Liefs x

 • Reply
  Liese
  20 augustus, 2014 at 09:44

  Ziet er een fijn product uit. En wauw, die foto’s zijn echt prachtig, precies uit een magazine!

  • Reply
   Anniek
   20 augustus, 2014 at 15:30

   Ah, lief, dankjewel!! <3

 • Reply
  Anna
  20 augustus, 2014 at 09:45

  De blush is super mooi! En wat een leuke en originele foto’s, love it <3

 • Reply
  Teddy
  20 augustus, 2014 at 12:56

  Wat een mooie verpakking heeft de blush!

 • Reply
  Caroline
  20 augustus, 2014 at 14:02

  Wow, wat een prachtige foto’s! :D
  De blush ziet er heel mooi uit, zelf gebruik ik eigenlijk nooit blush.. misschien wordt het toch eens tijd om er eentje aan te schaffen ;)

  • Reply
   Anniek
   20 augustus, 2014 at 15:32

   Ja, moet je zeker eens doen! Een klein beetje blush kan al je hele gezicht opfrissen, en bij de Kruidvat zijn een heleboel budget blushes te vinden. Ik raad die van Catrice zeker aan, die zijn erg fijn!

 • Reply
  Fleur
  20 augustus, 2014 at 14:07

  Wat een mooie productfoto’s heb je gemaakt! Het lijkt me ook een erg fijn product!

 • Reply
  Eline
  20 augustus, 2014 at 14:24

  Hij is erg mooi en mooie foto’s heb je gemaakt ^^

 • Reply
  Nikita
  20 augustus, 2014 at 14:28

  Wauww! Wat een mooie foto’s en een mooie kleur! XOXO

 • Reply
  Justine
  20 augustus, 2014 at 14:50

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Wat een prachtig kleurtje ook!

 • Reply
  Femke
  20 augustus, 2014 at 17:38

  Wauw, wat een onwijs leuk kleurtje! En je hebt ook prachtige foto’s gemaakt! Super leuke blog <3 .

  Xjes Femke

  • Reply
   Anniek
   20 augustus, 2014 at 17:52

   Dankjewel! <3

 • Reply
  Denise
  20 augustus, 2014 at 18:14

  Wat een prachtige foto’s zeg, wauw! Ik vind alleen de verpakking al super pretty. Het product ziet er onwijs goed uit op je gezicht. Hele fijne review!

 • Reply
  Bianca
  20 augustus, 2014 at 19:32

  Ziet er mooi uit en toch zou ik niet snel een cream blush kopen, misschien toch maar een keer doen!

 • Reply
  Petra
  20 augustus, 2014 at 20:28

  Hmm, ik vind het een heel mooie tint, eerlijk gezegd heb ik niet zo veel verschillende blushes, dat vind ik niet erg , want dan heb je nog eens een goede reden om iets aan te schaffen…ikzelf heb als favoriete blush de Rosewood van Boho, een intense tint die ik zelf heel erg mooi vind ( nog steeds)….

 • Reply
  Jessica
  21 augustus, 2014 at 12:53

  Mooie blush zeg!

 • Reply
  Fleur
  21 augustus, 2014 at 13:36

  Wat een mooi fijn kleurtje!

 • Reply
  Julie
  22 augustus, 2014 at 16:46

  Erg mooi! Ik sta zelf altijd wat twijfelachtig tegenover cream blushes! :-)

 • Reply
  Samantha
  22 augustus, 2014 at 18:30

  Wat een supermooie kleur van Kiko! Staat je ook heel goed.

 • Reply
  Ines
  22 augustus, 2014 at 18:49

  Oh die staat je wel leuk :)

 • Reply
  Mirjam
  23 augustus, 2014 at 18:38

  Oh wauw, mooie blush! En je foto’s zijn ook erg mooi geworden!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.