JML #96 / Feestje, veel bloggen & koffie in de sneeuw

Join my life 96

Ok, het liefst zou ik jullie vandaag helemaal overstelpen met alle 120 plaatjes die ik schoot van de prachtige en ontelbare ijskristalletjes, die de afgelopen dagen plotseling als een dun laagje over alle planten heen ging liggen.

ga ik niet doen (ook al is het zo ontiegelijk@#$%$ mooi)

Ik heb de afgelopen week namelijk meer gedaan dan met een camera buiten in de tuin lopen. Ik heb heel hard gewerkt aan mijn eigen blog en Huis van Belle, sprak af met Fleur, bakte allemaal lekkere dingetjes, knuffelde met honden en genoot van het leven. Kijk gezellig mee!

bevroren plantjes

nature

gras

Oké, een paar dan… Is dat goed? Toen ik maandag (of was het dinsdag?) zag dat het gevroren had, rende ik namelijk meteen met mijn camera naar buiten om een paar plaatjes te schieten, ZO MOOI BUITEN!

thee

Ik ben stiekem wel een beetje trots: ik heb deze week een heerlijke relaxte week gehad en heb genoeg tijd voor mezelf genomen, maar tegelijkertijd ben ik ook een stuk opgeschoten qua werk voor school. Een goede balans vinden tussen dingen doen/dingen niet doen vind ik soms best lastig, maar nu lukte het dus goed, yay!

 

havermout

Ondanks dat ik het elke dag eet, komt mijn havermout niet zo vaak meer voorbij in de Join My Life. Dus bij deze: één van de vele havermoutjes van deze week, haha!

boekweitgrutten

Ik doe er vaak boekweitgrutten doorheen, die ik haal in Duitsland. Afgelopen week maakte ik een zak op, maar gelukkig stond er nog een in de voorraadkast.

anniek en fleur

Dinsdag sprak ik weer eens af met Fleur om samen outfitfoto’s te maken! Het was KOUD, maar wel heel gezellig!

hema nagellak

Ik kocht een stel hele mooie winterse nagellakjes van Essence. Ik ben vooral echt verliefd op de witte lak <3 Welke vind jij het tofst?

jeans

Vrijdagavond sprak ik af met drie hele goede vriendinnen, en hebben we samen gezellig een avondje gekletst, film gekeken, en met Ilses lieve hond geknuffeld <3

TAFEL HAPJES

Met heul veel lekkere hapjes erbij…

notitieboekjes

Liesbet, een van die drie vriendinnen, was jarig, en ik kocht onder andere deze twee té leuke notitieboekjes bij de Hema voor haar! Ik moest me inhouden ze niet ook voor mezelf te kopen…

koffie

Oh, even leuk tussendoor: ik lust koffie, yay! Eerder was ik al helemaal gek op Latte Macchiato, maar dat is natuurlijk niet échte koffie. Nu neem ik elke dag wel 1 of 2 koppen (ja, als ik aan iets begin doe ik het ook meteen goed), en zelfs af en toe een kopje zwart.

latte macchiato

Maar van de latté ben ik ook nog niet helemaal af hoor ;)

artikel PWS

Gisteren kwam het artikel online waarin ik jullie vertelde over het profielwerkstuk van Hillene en mij, wat ging over bloggen! Superfijn dat ‘ie lekker ingeleverd is, en leuk om het met dit artikel af te sluiten. Gaaf trouwens ook om al jullie motieven waarmee jullie zijn begonnen te lezen!

gekookt ei

Ik ontdekte dat een zachtgekookt eitje eigenlijk een hele makkelijke, vullende, lekkere en healthy snack is!

taart eten

Zaterdag ging ik weer aan de slag met wat receptjes die ik wilde maken voor een artikel. Zoals je ziet werd ik héél blij van het bakken, haha! (eigenlijk vooral van het opeten)

Blauwe bessen

Ook haalde ik wat boodschapjes voor het avondeten en voor zondag, ik was namelijk een half weekend alleen thuis.

gezond avondeten

Zaterdagavond at ik een lekker bordje parelgort met saus en heel veel groente. Het ziet er echt niet uit op deze foto, maar het was heel lekker!

american cookie ah insta

Zondag was echt even een relaxdagje. Ik ging naar de kerk, schilderde wat, en mijn ouders kwamen weer thuis, gezellig! En oh: ik at deze geweldig lekkere American Triple Chocolate Cookie van de Albert Heijn, YUM.


En nu is het maandag, het begin van een nieuwe week. Een week die echt leuk gaat worden. Dagmar organiseert het books, blogs & borrel event waar ik naar toe ga, ik heb weer afgesproken met Fleur, en meet misschien ook nog met een andere blogger. En ook heel fijn: ik heb een nieuw rooster waardoor ik af en toe wat eerder uit ben!

Wat was jouw hoogtepuntje van deze week?

Liefs Anniek

 

27 reacties

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  25 januari, 2016 at 06:16

  Wat een leuke foto’s! X

 • Reply
  Marlotte
  25 januari, 2016 at 07:05

  Ah, wat een fijne week heb je gehad! Ik ben nog steeds geen koffiedrinker en ik zie dat de komende jaren ook nog echt niet veranderen haha. De laatste tijd ontbijt ik vaak met een zacht gekookt eitje, heb het ook helemaal herontdekt! De ene keer vind ik zacht gekookt helemaal niks en de andere keer kan ik niet meer zonder haha. Fijne week!

 • Reply
  Emma
  25 januari, 2016 at 07:25

  Leuke week weer Anniek! Oh, de foto’s die je buiten hebt gemaakt zijn heel erg mooi geworden ! Ik ben benieuwd naar je recept ! JEss, je lust koffie, haha! Dat heeft bij mij ook een tijdje geduurd, maar echt zo lekker!

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  25 januari, 2016 at 08:59

  Wat een heerlijke week, mooie foto’s! Ooh dat event klinkt leuk, books, blogs & borrel, veel plezier en maak er weer een mooie week van!

 • Reply
  Denise
  25 januari, 2016 at 09:34

  Zo leuk dat jij en Fleur samen outfitfoto’s maken, ik vind ze ook altijd erg goed gelukt!

 • Reply
  anna
  25 januari, 2016 at 10:24

  Leuke foto’s! Heel tof dat je naar het event gaat dat Dagmar organiseert, dat wordt vast heel erg leuk. En die lakjes zijn volgens mij van Hema en niet van Essence, haha. Mooie foto’s heb je gemaakt van de natuur. En ik ben ook verslaafd geworden aan koffie, niet leuk :(

 • Reply
  BySilke
  25 januari, 2016 at 10:25

  Je maakt toch altijd prachtige foto’s van je eten en eigenlijk gewoon van je hele week :D Ben blij dat je je evenwicht kon vinden, hopelijk lukt dat deze week ook weer! Veel liefs :)

 • Reply
  Julie
  25 januari, 2016 at 11:04

  Wat een fijne week! En complimentje voor je foto’s. Ze stralen iets heel “rustgevends” uit. Ik wens je weer een leuke week toe!

 • Reply
  Iep
  25 januari, 2016 at 12:28

  Wat ziet het er super gezellig uit zeg! En je hebt hele mooie foto’s gemaakt! Liefs Iep xo

 • Reply
  Fleur Sophia
  25 januari, 2016 at 13:39

  Yay, super leuk die foto van ons, maar man, wat was het inderdaad koud hè?

 • Reply
  ilse
  25 januari, 2016 at 16:09

  Wat cool dat je schrijft dat je naar de kerk bent geweest! Volg je nog niet zo lang en had Nog niet Door dat christen bent! Altijd leuk om te weten :)
  Groetjes idee ilse

 • Reply
  Linda
  25 januari, 2016 at 16:46

  Klinkt als een fijne week. En van mij haf je best honderd sneeuwfoto’s mogen plaatsen❤️ Ik ben dol op winter☺️

 • Reply
  Klaske
  25 januari, 2016 at 17:57

  wat maak je me weer hongerig anniek, m’n maag knort nu, hihi. je foto’s zijn heeeul pretty van toen het gevroren had. enne koffie is gewoon lekker, punt haha. liefs!

 • Reply
  Suzanne
  25 januari, 2016 at 18:25

  Heel erg leuk om te zien!

 • Reply
  Lisa
  25 januari, 2016 at 18:37

  Je maakt echt prachtige foto’s <3

 • Reply
  Iris
  25 januari, 2016 at 18:41

  Die nagellak is van de Hema. Ik heb de witte kleur zelf ook, die donkerrode staat nog op mijn wish list.

 • Reply
  Claudia
  25 januari, 2016 at 19:14

  Latte is ZO lekker. In mijn studentenhuisje hebben we niet echt de apparaten om het te maken, maar bij mijn ouders thuis drink ik het zo’n beetje iedere dag. Liefs

 • Reply
  Withlovefroms
  25 januari, 2016 at 20:26

  Leuk om te zien!
  Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply
  Bodi Féline
  25 januari, 2016 at 21:47

  Wat een prachtige foto’s weer!

 • Reply
  Melissa
  26 januari, 2016 at 01:14

  Wat heb je weer mooie fotos! Mijn hoogte punt van vorige week was optreden van The Dirty Daddies. Zo dirty waren ze niet maar onwijs gaaf! :)

 • Reply
  anouk spruit
  26 januari, 2016 at 10:04

  Ik word altijs vrolijk van jouw JML’s!
  (moet er trouwens niet Hema staan ipv Essence?;) )

 • Reply
  Beauty& gezondheid
  26 januari, 2016 at 16:55

  Wat een mooie foto’s zeg!

 • Reply
  Mette
  26 januari, 2016 at 17:23

  echt superleuke week! en mooie foto’s!

 • Reply
  Marleen
  26 januari, 2016 at 19:51

  Leuke foto’s weer! Ben benieuwd naar je outfitfoto’s die je maakte met Fleur! En volgens mijn bedoel je lakjes van Hema ipv Essence :) xx

 • Reply
  robin
  26 januari, 2016 at 21:16

  wauw wat maak jij een mooie foto’s <3

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  26 januari, 2016 at 23:09

  Oh wat een fijn (winters) weekje! Ps; ik denk dat er bij die nagellakjes ‘Hema’ moet staan ;)

 • Reply
  Laura
  29 januari, 2016 at 18:02

  Jammer dat ik zo weinig tijd heb om blogs te checken. Vooral die van jou mis ik dan ;( Zo leuk vind ik deze rubriek! X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.