Kringloop shoplog! - GlowofbeautyGlowofbeauty

20 juli 2017

Ik snuffelde tussen de rekken vol kleding, twijfelde over een vintage krukje en werd verliefd op alle leuke blikjes die op de planken stonden. Mijn oma nam me mee naar een nieuwe kringloopwinkel waar ik héél goed slaagde. Ik laat mijn gekochte spulletjes aan je zien!

Mijn aankoopjes bij de kringloop

Mijn opa en oma wonen in Zeist. In het centrum van Zeist is net een nieuwe kringloop geopend en, zo goed als mijn oma me kent, vroeg ze me of ik het leuk zou vinden om er eens een kijkje te nemen. Nou en of!

Hier kwam ik uiteindelijk mee thuis…

Vintage blik

De nieuwe winkel had een hele verzameling met allerlei oude blikjes staan. Te leuk! Na een hoop blikken in mijn handen te hebben gehouden, besloot ik er nu eerst (slechts) één te kopen. Ik kan er altijd nog meer bij kopen. In dit blik bewaar ik nu mijn havermout!

Blouse met bloemetjes

Op het eerste gezicht leek het erop dat de kringloop niet zo veel mooie kleding verkocht. Er hing veel afgedragen kleding en veel kleding was ontzettend ouderwets. Maar, ik gaf niet op en spitte alle rekken door.

Uiteindelijk kwam ik terecht bij deze blouse. Nogal een oma-achtige blouse eigenlijk. Ik twijfelde, paste de blouse toch en nam hem uiteindelijk voor 2 euro mee. Ik knipte de stoffen zakdoek die aan het borstgedeelte was vastgenaaid van de blouse af en nu ben ik er heel enthousiast over! Misschien dat ik er binnenkort nog meer foto’s van schiet waarop je kan zien hoe ik hem combineer.

Glazen schaaltje

Toen ik dit schaaltje zag liggen, wist ik het meteen: deze neem ik mee. Hij is helemaal onbeschadigd en ik vind de gouden kleur heel tof. Het is nu de plek geworden waar ik mijn sleutels op bewaar!

Vintage krukje

Na een flink potje afdingen kocht mijn oma dit krukje voor me voor maar 2,50. Het is een oud houten krukje met een zitting van touw. Ik vind ‘m zo leuk! Hij staat nu in de gang van ons appartement en waarschijnlijk ga ik er nog een mooie grote plant naast zetten.

Ik ben zo blij met mijn aankoopjes! Welk item vind jij het leukst?

Liefs Anniek

18 comments on “Kringloop shoplog!”

  20 juli, 2017

  Super leuke spullen! Ik hou echt van kringloop shoppen! :) x


  20 juli, 2017

  Wat heb je leuke aankopen gedaan! Vooral dat krukje vind ik súperleuk. En bizar voor maar €2,50! Nu heb ik ook zin om binnenkort weer eens te kringloopshoppen ;-)


  20 juli, 2017

  Wat heb je onwijs leuke dingen geshopt! Ik vind het krukje echt heel erg tof.
  En wat een geweldig schaaltje. :-)
  Liefs,
  Evelien


  20 juli, 2017

  Het glazen schaaltje/dienblaadje vind ik onwijs schattig! :)


  20 juli, 2017

  Super leuke aankopen! Ik kom eigenlijk bijna nooit in een kringloopwinkel (of alleen veel te dure hipster varianten), maar zou het weleens willen doen. Leuk om er items voor in huis te scoren!

  Anniek
  22 juli, 2017

  Ah ja, ik zou zeker eens een keertje gaan Marjolein! Er zijn zoveel leuke spulletjes te vinden, ook zeker qua interieur inderdaad!


  20 juli, 2017

  Ik vind bezoekjes aan de kringloop heerlijk, je vindt er soms echt pareltjes tussen!


  Roossmart
  20 juli, 2017

  Wat een leuke spullen heb je gescoord zeg.
  Vooral dat krukje.
  Ik wil wel graag een keer met die oma van jou naar die kringloopwinkel
  ..

  Anniek
  22 juli, 2017

  Hahaha grapjas 😂😂


  20 juli, 2017

  Heel leuk, weer zo’n kringloop shopblogje! Het krukje is echt tof, wat lief van je oma dat ze het voor je meenam!


  20 juli, 2017

  De kringloop heeft altijd heel veel leuke spullen. Je hebt leuke aankopen gedaan!


  20 juli, 2017

  Dat blik is zo leuk! Ik moet voor mijn nieuwe kamer eigenlijk ook even op zoek naar fijne kringloopkoopjes, dat kan zo leuk zijn. Ben erg benieuwd hoe je de blouse combineert trouwens! Malou x


  20 juli, 2017

  Dat krukje vind ik echt heel mooi. Vooral de kleur van de poten. Heel mooi!


  21 juli, 2017

  Super leuke items! De laatste keer dat ik er was, kocht ik een gele tas. Deze ligt nog steeds in huis en ik heb hem niet meer aangeraakt

  Anniek
  22 juli, 2017

  Oei, dat is jammer, haha! Dat is ook wel een beetje een gevaar van kringloopshoppen: sommige dingen zijn zo goedkoop dat je bijna niet anders kan dan ze mee te nemen, terwijl je ze eigenlijk helemaal niet nodig hebt… :)


  22 juli, 2017

  Zo’n leuke dingetjes die je gescoord hebt! Ik ben erg benieuwd naar de outfits met het bloesje! Het krukje vind ik ook supermooi! X


  23 juli, 2017

  Wat een leuke spulletjes! Ik vind het blik heel erg leuk!


  30 juli, 2017

  Super leuke spulletjes heb je gekocht! Wil ook weer naar de kringloopwinkel gaan hierdoor :D