Last buys / Forever21, Kruidvat, Hema, Xenos - GlowofbeautyGlowofbeauty

2 juli 2015

last buys juni

 

Hm. Ja. Het is alweer even geleden dat ik met een knalgeel tasje vol leuke goodies Nederland weer in reed. Toch vind ik dat ik het niet kan maken om mijn Antwerpen-Forever21-buit voor mezelf te houden. Daar is Forever21 te leuk voor. En oh, ik heb de laatste tijd hier en daar trouwens nog wel wat meer spulletjes gekocht, die laat ik ook meteen zien! Kijk je gezellig mee?

Forever21

Als je mijn blog volgt weet je het misschien nog wel: een week of 3 geleden was ik met heel VWO een dagje naar Antwerpen toe. Een geweldige stad, echt. Zeker een plek om nog eens naartoe terug te gaan, want ik heb het gevoel dat ik er nog lang niet alles gezien heb!

Als shopaholic was er van te voren natuurlijk al één ding waar ik heel erg naar uitkeek: het bezoekje aan de Forever21. Toen we die welverdiende 2,5 uur vrije tijd kregen rende ik dan ook zo snel mogelijk met een groepje vriendinnen grote winkel in, ha!

grijs basic t-shirt

Heel eerlijk? De collectie vond ik helaas een beetje tegenvallen. Of nou ja, de items waren wel leuk, maar de pasvorm… Je weet het wel, van die items die het gewoon nét niet zijn. Jammer.

Ik heb onwijs veel gepast, maar kwam uiteindelijk aan bij kassa met alleen dit grijze shirt. Een losvallend, comfy t-shirt waar ik echt blij mee ben! Hij lijkt misschien niet zo heel bijzonder, maar hij valt echt in de categorie ‘best of basics’. Hij valt perfect, en is op ontzettend veel manieren te combineren.

Grijs t-shirt – 4,95

subtiel kettinkje

Dit toffe kettinkje vond ik op de 1e verdieping, die bijna helemaal volgebouwd stond met sieradenrekken. Hij is lekker subtiel, en ik vind het gaaf dat ‘ie uit twee lagen bestaat. Het leukste is om hem te dragen met een wat lager uitgesneden hals, dan komt hij goed tot zijn recht! (kijk hier om het kettinkje in vol ornaat te zien shinen!)

Kettinkje – 6 euro

bruine riem

Het broeken-afzak-probleem: ik heb er regelmatig last van met mijn smalle heupen. Gelukkig biedt een simpel riempje al een prima oplossing. Mijn bruine riempje, die ik al een jaar of 2 heb, viel haast uit elkaar en was hard aan vernieuwing nodig. Deze is het geworden, gewoon een handig ding om in je kast te hebben!

Conclusie? Mijn Forever21-buit is niet echt een buit te noemen. Daarvoor is het iets te schaars. Maar hé, geldbesparing is ook nooit verkeerd :D

Kruidvat

essence gel nagellak

Scroll niet te snel door. Deze basecoat van Essence is namelijk meer dan een gewone basecoat. Hij belooft namelijk het gelnageleffect na te bootsen, inclusief het lang blijven zitten van de lak! Normaal geloof ik niet zo in dit soort rare fratsen van goedkope merken, maar een blogvriendinnetje tipte dat het bij haar écht werkte.

De basecoat moet inclusief de geltopcoat gebruikt worden, die ik op het moment dat ik deze foto’s maakte nog niet had. Inmiddels heb ik hem weten te scoren, en ik ga zo snel mogelijk testen of die combinatie goed werkt!

Gel Basecoat Essence – 2,59

essence plump up mascara

Op zoek naar een goede goedkope mascara? Een mascara die veel volume geeft, en je wimpers lekker zwart maakt? Ik vind deze van Essence erg fijn!

Essence Plump No Clump Volume Mascara – 2,89

Xenos

mason jar

Bij de Xenos scoorde ik deze vrolijke Mason Jar! Eigenlijk wilde ik hem eerder al gebruiken voor een cadeautje, maar dat is er nog niet van gekomen. Ik bewaar hem gewoon tot de volgende cadeautjesgelegenheid zich aandoet :)

Mason jar – 2 á 3 euro

Hema

hema bruistablet

Mijn idee was om de Mason Jar te vullen met allerlei lieve briefjes, quotes, foto’s en herinneringen, en ook had ik al twee bruistabeltjes voor in bad erbij gekocht. Deze van de Hema vond ik er super leuk uitzien! Ik ga proberen de verleiding te weerstaan om ze niet zelf uit te proberen, maar ze nog even te bewaren :)

Bruistablet – per stuk 50 cent

Zo, dat waren al mijn bij elkaar geraapte buys van de afgelopen tijd! Wat is het laatste dat jij gekocht hebt? 

Liefs Anniek

 

27 comments on “Last buys / Forever21, Kruidvat, Hema, Xenos”

  2 juli, 2015

  Ben benieuwd naar die base coat van Essence! Leuke aankopen :-)


  2 juli, 2015

  Je hebt echt hele leuke dingen gekocht!!


  2 juli, 2015

  Leuke items heb je geshopt! Die gel basic nagellak lijkt me echt interessant! Ik ben benieuwd of hij werkt! Liefs <3


  2 juli, 2015

  Leuke dingen heb je gekocht, zo’n basic shirtje komt altijd van pas :)


  2 juli, 2015

  Die Mason Jar verkopen ze nu ook bij de Albert Heijn (voor € 1,90!)… Ik heb hem toevallig gisteren gekocht.

  Anniek
  2 juli, 2015

  Ah, wat leuk! Ik ga zaterdag eens even kijken. Lekker goedkoop ook trouwens! Bedankt voor de tip :)


  2 juli, 2015

  Ik vind je grijze shirt wel mooi, simpel maar mooi! Basics zijn nooit verkeerd, toch?!


  2 juli, 2015

  Schattige mason jar! En je kettinkje is ook erg leuk :)


  2 juli, 2015

  Leuke aankopen, vooral het kettinkje vind ik erg mooi!


  2 juli, 2015

  Wat een leuke items. Ik vind het kettinkje echt heel erg mooi!


  2 juli, 2015

  Ah mooie items hoor! Dat kettinkje is zo schattig<3
  X Emma


  2 juli, 2015

  Je hebt veel leuke dingen gekocht!


  2 juli, 2015

  Super leuke dingen heb je gekocht! De F21 is zo groot in Antwerpen <3
  Jammer dat de collectie tegen viel, maar dat shirtje is wel heel mooi!

  Anniek
  2 juli, 2015

  Ja klopt, hij is zo mega groot daar! We moesten nog moeite doen om hem helemaal door te komen in 2 uur :)


  2 juli, 2015

  Leuk idee voor een cadeau, zo’n pot met leuke dingetjes.


  2 juli, 2015

  Wat een heerlijke aankoopjes. Ik ben dol op de jars en de grijze top vind ik ook echt wel wat hebben :)


  2 juli, 2015

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben benieuwd naar de nagellak van Essence!


  3 juli, 2015

  Leuke dingetjes heb je gekocht! IK vind je shirt met dat simpele maar super schattige kettinkje echt heel tof! x


  3 juli, 2015

  Een basic shirt is altijd handig! En ik ben super benieuwd naar die gel base -en topcoat. Lijkt me inderdaad een beetje te mooi om waar te zijn. Maar ik sta open voor een eventuele verrassing! :D


  3 juli, 2015

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben nu echt volop aan het sparen dus geen nieuwe dingen :(


  4 juli, 2015

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik ben benieuwd naar die basecoat van Essence. En forever 21 vind ik eigenlijk nooit zo super leuk :(


  4 juli, 2015

  Ik ga mijn ogen eens openhouden in de Hema voor zo’n bruistabletjes!


  4 juli, 2015

  Wat een leuke aankopen. Ik ben benieuwd naar de bruistabletten van de Hema. Ik heb gisteren een aantal ingeslagen van Lush voor tijdens mijn vakantie. Maar die vd hema kunnen er ook wel bij hihi.


  5 juli, 2015

  Wat een tof shirt! Ik houd wel van die basic dingen. Hij ziet er erg chill uit! Die ketting vind ik ook onwijs leuk trouwens. Fijn maar toch wat opvallender door de kraaltjes. Ja, leuk!


  6 juli, 2015

  Leuke aankopen en prachtige foto’s!


  6 juli, 2015

  Fijne aankopen! :)

  xx


  24 oktober, 2015

  Ah, die bruistabletjes van de Hema zijn de max! Ben er helemaal weg van :)