Last buys / Forever21, Kruidvat, Hema, Xenos

last buys juni

 

Hm. Ja. Het is alweer even geleden dat ik met een knalgeel tasje vol leuke goodies Nederland weer in reed. Toch vind ik dat ik het niet kan maken om mijn Antwerpen-Forever21-buit voor mezelf te houden. Daar is Forever21 te leuk voor. En oh, ik heb de laatste tijd hier en daar trouwens nog wel wat meer spulletjes gekocht, die laat ik ook meteen zien! Kijk je gezellig mee?

Forever21

Als je mijn blog volgt weet je het misschien nog wel: een week of 3 geleden was ik met heel VWO een dagje naar Antwerpen toe. Een geweldige stad, echt. Zeker een plek om nog eens naartoe terug te gaan, want ik heb het gevoel dat ik er nog lang niet alles gezien heb!

Als shopaholic was er van te voren natuurlijk al één ding waar ik heel erg naar uitkeek: het bezoekje aan de Forever21. Toen we die welverdiende 2,5 uur vrije tijd kregen rende ik dan ook zo snel mogelijk met een groepje vriendinnen grote winkel in, ha!

grijs basic t-shirt

Heel eerlijk? De collectie vond ik helaas een beetje tegenvallen. Of nou ja, de items waren wel leuk, maar de pasvorm… Je weet het wel, van die items die het gewoon nét niet zijn. Jammer.

Ik heb onwijs veel gepast, maar kwam uiteindelijk aan bij kassa met alleen dit grijze shirt. Een losvallend, comfy t-shirt waar ik echt blij mee ben! Hij lijkt misschien niet zo heel bijzonder, maar hij valt echt in de categorie ‘best of basics’. Hij valt perfect, en is op ontzettend veel manieren te combineren.

Grijs t-shirt – 4,95

subtiel kettinkje

Dit toffe kettinkje vond ik op de 1e verdieping, die bijna helemaal volgebouwd stond met sieradenrekken. Hij is lekker subtiel, en ik vind het gaaf dat ‘ie uit twee lagen bestaat. Het leukste is om hem te dragen met een wat lager uitgesneden hals, dan komt hij goed tot zijn recht! (kijk hier om het kettinkje in vol ornaat te zien shinen!)

Kettinkje – 6 euro

bruine riem

Het broeken-afzak-probleem: ik heb er regelmatig last van met mijn smalle heupen. Gelukkig biedt een simpel riempje al een prima oplossing. Mijn bruine riempje, die ik al een jaar of 2 heb, viel haast uit elkaar en was hard aan vernieuwing nodig. Deze is het geworden, gewoon een handig ding om in je kast te hebben!

Conclusie? Mijn Forever21-buit is niet echt een buit te noemen. Daarvoor is het iets te schaars. Maar hé, geldbesparing is ook nooit verkeerd :D

Kruidvat

essence gel nagellak

Scroll niet te snel door. Deze basecoat van Essence is namelijk meer dan een gewone basecoat. Hij belooft namelijk het gelnageleffect na te bootsen, inclusief het lang blijven zitten van de lak! Normaal geloof ik niet zo in dit soort rare fratsen van goedkope merken, maar een blogvriendinnetje tipte dat het bij haar écht werkte.

De basecoat moet inclusief de geltopcoat gebruikt worden, die ik op het moment dat ik deze foto’s maakte nog niet had. Inmiddels heb ik hem weten te scoren, en ik ga zo snel mogelijk testen of die combinatie goed werkt!

Gel Basecoat Essence – 2,59

essence plump up mascara

Op zoek naar een goede goedkope mascara? Een mascara die veel volume geeft, en je wimpers lekker zwart maakt? Ik vind deze van Essence erg fijn!

Essence Plump No Clump Volume Mascara – 2,89

Xenos

mason jar

Bij de Xenos scoorde ik deze vrolijke Mason Jar! Eigenlijk wilde ik hem eerder al gebruiken voor een cadeautje, maar dat is er nog niet van gekomen. Ik bewaar hem gewoon tot de volgende cadeautjesgelegenheid zich aandoet :)

Mason jar – 2 á 3 euro

Hema

hema bruistablet

Mijn idee was om de Mason Jar te vullen met allerlei lieve briefjes, quotes, foto’s en herinneringen, en ook had ik al twee bruistabeltjes voor in bad erbij gekocht. Deze van de Hema vond ik er super leuk uitzien! Ik ga proberen de verleiding te weerstaan om ze niet zelf uit te proberen, maar ze nog even te bewaren :)

Bruistablet – per stuk 50 cent

Zo, dat waren al mijn bij elkaar geraapte buys van de afgelopen tijd! Wat is het laatste dat jij gekocht hebt? 

Liefs Anniek

 

27 reacties

 • Reply
  Esther
  2 juli, 2015 at 07:06

  Ben benieuwd naar die base coat van Essence! Leuke aankopen :-)

 • Reply
  Mariëlle
  2 juli, 2015 at 07:35

  Je hebt echt hele leuke dingen gekocht!!

 • Reply
  Withlovefroms
  2 juli, 2015 at 08:05

  Leuke items heb je geshopt! Die gel basic nagellak lijkt me echt interessant! Ik ben benieuwd of hij werkt! Liefs <3

 • Reply
  Do
  2 juli, 2015 at 08:09

  Leuke dingen heb je gekocht, zo’n basic shirtje komt altijd van pas :)

 • Reply
  Frances
  2 juli, 2015 at 08:49

  Die Mason Jar verkopen ze nu ook bij de Albert Heijn (voor € 1,90!)… Ik heb hem toevallig gisteren gekocht.

  • Reply
   Anniek
   2 juli, 2015 at 19:37

   Ah, wat leuk! Ik ga zaterdag eens even kijken. Lekker goedkoop ook trouwens! Bedankt voor de tip :)

 • Reply
  Anne-Sterre
  2 juli, 2015 at 08:56

  Ik vind je grijze shirt wel mooi, simpel maar mooi! Basics zijn nooit verkeerd, toch?!

 • Reply
  Donna Luisa
  2 juli, 2015 at 09:54

  Schattige mason jar! En je kettinkje is ook erg leuk :)

 • Reply
  Jolien
  2 juli, 2015 at 10:30

  Leuke aankopen, vooral het kettinkje vind ik erg mooi!

 • Reply
  Nicole
  2 juli, 2015 at 10:52

  Wat een leuke items. Ik vind het kettinkje echt heel erg mooi!

 • Reply
  Emma
  2 juli, 2015 at 13:18

  Ah mooie items hoor! Dat kettinkje is zo schattig<3
  X Emma

 • Reply
  Manon
  2 juli, 2015 at 13:58

  Je hebt veel leuke dingen gekocht!

 • Reply
  Florentine
  2 juli, 2015 at 15:33

  Super leuke dingen heb je gekocht! De F21 is zo groot in Antwerpen <3
  Jammer dat de collectie tegen viel, maar dat shirtje is wel heel mooi!

  • Reply
   Anniek
   2 juli, 2015 at 19:36

   Ja klopt, hij is zo mega groot daar! We moesten nog moeite doen om hem helemaal door te komen in 2 uur :)

 • Reply
  Iris
  2 juli, 2015 at 17:33

  Leuk idee voor een cadeau, zo’n pot met leuke dingetjes.

 • Reply
  Linda
  2 juli, 2015 at 18:33

  Wat een heerlijke aankoopjes. Ik ben dol op de jars en de grijze top vind ik ook echt wel wat hebben :)

 • Reply
  Tessa
  2 juli, 2015 at 19:30

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben benieuwd naar de nagellak van Essence!

 • Reply
  Marjolein
  3 juli, 2015 at 08:40

  Leuke dingetjes heb je gekocht! IK vind je shirt met dat simpele maar super schattige kettinkje echt heel tof! x

 • Reply
  Silke
  3 juli, 2015 at 12:10

  Een basic shirt is altijd handig! En ik ben super benieuwd naar die gel base -en topcoat. Lijkt me inderdaad een beetje te mooi om waar te zijn. Maar ik sta open voor een eventuele verrassing! :D

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  3 juli, 2015 at 12:29

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben nu echt volop aan het sparen dus geen nieuwe dingen :(

 • Reply
  Anna
  4 juli, 2015 at 10:56

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik ben benieuwd naar die basecoat van Essence. En forever 21 vind ik eigenlijk nooit zo super leuk :(

 • Reply
  Emilie
  4 juli, 2015 at 13:04

  Ik ga mijn ogen eens openhouden in de Hema voor zo’n bruistabletjes!

 • Reply
  Chahrazad
  4 juli, 2015 at 23:46

  Wat een leuke aankopen. Ik ben benieuwd naar de bruistabletten van de Hema. Ik heb gisteren een aantal ingeslagen van Lush voor tijdens mijn vakantie. Maar die vd hema kunnen er ook wel bij hihi.

 • Reply
  Sandra
  5 juli, 2015 at 08:53

  Wat een tof shirt! Ik houd wel van die basic dingen. Hij ziet er erg chill uit! Die ketting vind ik ook onwijs leuk trouwens. Fijn maar toch wat opvallender door de kraaltjes. Ja, leuk!

 • Reply
  alexa
  6 juli, 2015 at 09:56

  Leuke aankopen en prachtige foto’s!

 • Reply
  Alexandra // ILUMUOTI
  6 juli, 2015 at 21:46

  Fijne aankopen! :)

  xx

 • Reply
  Lisa
  24 oktober, 2015 at 09:58

  Ah, die bruistabletjes van de Hema zijn de max! Ben er helemaal weg van :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.