Leuke dingen uit november

loving blends honing

Het is inmiddels alweer bijna een week december. Een maand om naar uit te kijken vind ik, met alle gezellige feest- en vakantiedagen. MAAR, éérst nog even terug naar november. Ik heb namelijk een heleboel leuke dingetjes uit de vorige maand om met jullie te delen. Van mijn nieuwe ontbijtroutine tot een – niet zo toepasselijk eigenlijk – nieuwe bikini. Kijk gezellig nog even mee, voordat november alweer uit onze gedachtes is!

loving blends shampoo

loving blends masker

loving blends serum

loving blends conditioner

Loving Blends

Laat ik meteen maar beginnen met een stel producten die al maanden – misschien al wel een halfjaar – in mijn kast stonden. Nog onaangeraakt. Een paar weken geleden probeerde ik ze eens uit, en sindsdien gebruik ik ze elke 1 x per week dat ik mijn haren was: de ‘Honing Goud’-lijn van het merk Loving Blends.

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en serum. De shampoo gebruik ik liever niet te vaak, er zit namelijk SLS in en SLES. Dat zijn twee ingrediënten die je hoofdhuid niet zo leuk vinden :)

De andere producten zijn echter wel ontzettend fijn. Waarom? DE GEUR! Echt guys, de producten ruiken onvoorstelbaar lekker naar honing, en het fijne is: de geur blijft de hele week nog in je haar hangen. Te gek!

vetplantje

potgrond

plant

Ik heb mijn plantjes overgepot

De bovenstaande plantjes heb je al weleens eerder voorbij zien komen. Eergisteren bijvoorbeeld. Ik kocht de plantjes (4 in totaal) een week of twee geleden, maar vergat met mijn warrige hoofd telkens om ze over te potten. Gisteren was het dan eindelijk zover, en liep ik op mijn sloffen naar de schuur om de plantjes een nieuw thuis te geven: een eigen potje.

En nu staan ze te shinen op mijn bureau :)

triangl bikini

review triangle bikini

bikini triangl

Ook ik heb een Triangl bikini

Ik zal minstens de 50e blogger in het rijtje zijn die een bikini van Triangl ontvangt, maar het maakt me niet zoveel uit: ik ben superduper blij met mijn nieuwe bikini! Het team van Triangl vroeg me of ik het leuk zou vinden er eentje uit te testen (JA), en een week later lag de bikini op de mat. Helemaal vanuit Amerika.

Het materiaal van de bikini is vreemd, en het is even wennen. De bikini is namelijk gemaakt van neopreen, dezelfde stof die word gebruikt voor duikpakken. Maar eenmaal gepast vond ik het eigenlijk hartstikke fijn zitten! De bikini sloot ook perfect aan op mijn lichaam, heel fijn.

Oh, en dat het nog lang geen zomer is: ssst. Ik ben gewoon alvast even aan het voor-genieten.

Deze bikini kan je hier kopen. Als je twijfelt over de maten, gebruik dan zeker even de livechat om met een Triangl prof te overleggen, dat werkt heel fijn!

verival ontbijt

verival crunchy

verival cruesli

Verival adventskalender

Ondanks dat deze adventskalender helemaal niets meer met de oorspronkelijke betekenis van kerst te maken heeft, vind ik hem stiekem toch wel heel erg leuk. Dit is namelijk een ontbijtadventskalender, en als je ontbijt zegt, dan zeg je Anniek.

De twee boxen die je hierboven ziet staan bevatten allebei twaalf zakjes met een aantal verschillende soorten ontbijtgranen: muesli, cruesli of havermout. En daar dan ook weer een aantal varianten op. Ik heb nu een paar zakjes uitgeprobeerd, en yum, ze zijn LEKKER! Soms ontbijt ik er mee, maar ik neem ook weleens een bakje yoghurt + een zakje mee naar school.

Eén ingrediënt wat Verival van mij wel wat minder had mogen gebruiken: suiker. Er zit niet per se meer suiker in dan in andere bewerkte ontbijtgranen, maar het zou toch fijn zijn als ze hadden geprobeerd de standaard hoeveelheid wat terug te schroeven.

De adventskalender kan je hier kopen. In de Jumbo en de Deen kan je ook de kleine zakjes met Verival ontbijtgranen kopen, of de grote pakken. Op de foto zie je niet de volledige kalender trouwens, ik was een beetje te lui om hem helemaal in elkaar te zetten :)

 


 

Zo. Dat was even een kleine selectie van leuke dingen die ik afgelopen november ontdekte of toegestuurd kreeg. Ik ben met alle spulletjes echt heel erg blij en gebruik ze met liefde!

Wat voor tof product heb jij afgelopen november ontdekt/gekocht? Ik ben benieuwd!

Liefs Anniek

 

25 reacties

 • Reply
  Esmée
  6 december, 2015 at 07:09

  Leuke dingen! Ik vind vooral Triangl bikini prachtig. Ik heb al heel lang een triangl bikini op m’n verlanglijstje staan, maar vind hem erg prijzig.

  • Reply
   Anniek
   6 december, 2015 at 21:43

   Ja, best jammer dat hij zo duur is inderdaad. Maar voor zover ik de bikini nu heb ervaren is hij wel écht van een goede kwaliteit gelukkig!

 • Reply
  Andrea
  6 december, 2015 at 08:24

  Wat een gave bikini! Heb er idd al veel voorbij zien komen, maar vind deze kleurencombi erg mooi!

 • Reply
  Daphne
  6 december, 2015 at 08:31

  Wat een super toffe bikini. Ook al is het winter, geniet er maar lekker van Anniek!

 • Reply
  Katrien
  6 december, 2015 at 09:01

  Ooh die Triangl, prettyyy! En die honinglijn is goed he, ik gebruik van Garnier altijd dat avocado masker, flawless prinses haren verzekerd. ;) En die adventskalender is zo leuk!! In november ontdekte ik weer helemaal de groene thee, drink het een paar keer per dag :)

 • Reply
  BySilke
  6 december, 2015 at 09:34

  Wat een coole dingen allemaal! Superleuk dat je ook zo’n bikini hebt, dat kleur is echt zo onwijs mooi. Fijne zondag nog!

 • Reply
  Julie
  6 december, 2015 at 10:04

  Aaah die bikini! Echt heel erg leuk!

 • Reply
  anna
  6 december, 2015 at 11:28

  Leuk om te lezen! Wat gaaf dat je ook een bikini mocht uitzoeken. Hij ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  Denise
  6 december, 2015 at 11:38

  Ah die bikini heb ik ook, ZO leuk is ‘ie! <3

 • Reply
  Marleen
  6 december, 2015 at 11:59

  Leuuk! De bikini is zo gaaf en de producten van Garnier zien er ook super uit. Ik ben dol op honing in producten!

 • Reply
  Chahrazad
  6 december, 2015 at 12:02

  Wat een prachtige foto’s allemaal. Ben benieuwd wat je van de bikini vindt.

 • Reply
  Emma
  6 december, 2015 at 12:41

  Je bikini is echt prachtig Anniek! Hopelijk overleeft hij de winter en dan kun je hem heerlijk in de zomer aan! Oh ja de producten van loving blends zijn zo lekker! Een vriendinnetje van mij ruikt gewoon af en toe aan mijn haren omdat ze het zó lekker vind ruiken, bizar toch ;)

  • Reply
   Anniek
   6 december, 2015 at 21:44

   Haha, ja, erg hè! Ik snuffel zelf ook regelmatig even aan mijn haren :)

 • Reply
  Emmelou
  6 december, 2015 at 13:41

  Hey wat leuk! die adventskalender, is die ook glutenvrij?

  • Reply
   Anniek
   8 december, 2015 at 07:18

   Pfoe, of alle zakjes ook glutenvrij zijn weet ik eerlijk gezegd niet… Dan zou je toch even naar de supermarkt moeten gaan om op de zakjes/het pak te kijken, ik heb niet zo veel kennis van wat nou wel of niet glutenvrij is :) De producten worden in ieder geval niet speciaal gepromoot als glutenvrij…

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  6 december, 2015 at 15:22

  Dat zijn inderdaad echt allemaal superleuke dingen, wauw! Die bikini is zo mooi, dat zijn echt de leukste modellen van Triangl!

 • Reply
  Suzanne
  6 december, 2015 at 15:46

  Heel erg leuk om te zien allemaal!

 • Reply
  Iris
  6 december, 2015 at 18:03

  Die bikini zou niet mijn eerste keus zijn, maar het lijkt me wel lekker zitten.

 • Reply
  Resaarcle
  6 december, 2015 at 19:05

  Die ontbijtadventskalender is fantastisch!!

 • Reply
  Manon
  6 december, 2015 at 19:48

  Verival kende ik nog niet, ik ga daar eens wat over lezen!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  6 december, 2015 at 21:12

  Die foto’s, zooo jaloersmakend. Wauw

 • Reply
  Eline
  6 december, 2015 at 21:40

  Je bikini is echt prachtig!! Gelukkig kun je in de winter ook lekker gaan zwemmen en hem dragen, echt heel erg mooi.

  • Reply
   Anniek
   6 december, 2015 at 21:41

   De nieuwjaarsduik wordt de eerste keer denk ik, haha! :D

 • Reply
  Lisa
  8 december, 2015 at 21:10

  Liefde voor die bikini! Ik zou gelijk het eerste zwembad induiken om ‘m uit te testen. Deze kleurencombo vind ik ook zo tof alleen zou ik dan dat andere model nemen. Heel erg stiekem hoop ik ook ooit op zo’n mailtje van Triangl.

 • Reply
  Marcella
  8 december, 2015 at 21:46

  Een ontbijt-adventkalender? Hoe gaaf! Ik ga hier zeker even naar kijken, goeie tip!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.