Leuke dingen uit november - GlowofbeautyGlowofbeauty

6 december 2015

loving blends honing

Het is inmiddels alweer bijna een week december. Een maand om naar uit te kijken vind ik, met alle gezellige feest- en vakantiedagen. MAAR, éérst nog even terug naar november. Ik heb namelijk een heleboel leuke dingetjes uit de vorige maand om met jullie te delen. Van mijn nieuwe ontbijtroutine tot een – niet zo toepasselijk eigenlijk – nieuwe bikini. Kijk gezellig nog even mee, voordat november alweer uit onze gedachtes is!

loving blends shampoo

loving blends masker

loving blends serum

loving blends conditioner

Loving Blends

Laat ik meteen maar beginnen met een stel producten die al maanden – misschien al wel een halfjaar – in mijn kast stonden. Nog onaangeraakt. Een paar weken geleden probeerde ik ze eens uit, en sindsdien gebruik ik ze elke 1 x per week dat ik mijn haren was: de ‘Honing Goud’-lijn van het merk Loving Blends.

De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en serum. De shampoo gebruik ik liever niet te vaak, er zit namelijk SLS in en SLES. Dat zijn twee ingrediënten die je hoofdhuid niet zo leuk vinden :)

De andere producten zijn echter wel ontzettend fijn. Waarom? DE GEUR! Echt guys, de producten ruiken onvoorstelbaar lekker naar honing, en het fijne is: de geur blijft de hele week nog in je haar hangen. Te gek!

vetplantje

potgrond

plant

Ik heb mijn plantjes overgepot

De bovenstaande plantjes heb je al weleens eerder voorbij zien komen. Eergisteren bijvoorbeeld. Ik kocht de plantjes (4 in totaal) een week of twee geleden, maar vergat met mijn warrige hoofd telkens om ze over te potten. Gisteren was het dan eindelijk zover, en liep ik op mijn sloffen naar de schuur om de plantjes een nieuw thuis te geven: een eigen potje.

En nu staan ze te shinen op mijn bureau :)

triangl bikini

review triangle bikini

bikini triangl

Ook ik heb een Triangl bikini

Ik zal minstens de 50e blogger in het rijtje zijn die een bikini van Triangl ontvangt, maar het maakt me niet zoveel uit: ik ben superduper blij met mijn nieuwe bikini! Het team van Triangl vroeg me of ik het leuk zou vinden er eentje uit te testen (JA), en een week later lag de bikini op de mat. Helemaal vanuit Amerika.

Het materiaal van de bikini is vreemd, en het is even wennen. De bikini is namelijk gemaakt van neopreen, dezelfde stof die word gebruikt voor duikpakken. Maar eenmaal gepast vond ik het eigenlijk hartstikke fijn zitten! De bikini sloot ook perfect aan op mijn lichaam, heel fijn.

Oh, en dat het nog lang geen zomer is: ssst. Ik ben gewoon alvast even aan het voor-genieten.

Deze bikini kan je hier kopen. Als je twijfelt over de maten, gebruik dan zeker even de livechat om met een Triangl prof te overleggen, dat werkt heel fijn!

verival ontbijt

verival crunchy

verival cruesli

Verival adventskalender

Ondanks dat deze adventskalender helemaal niets meer met de oorspronkelijke betekenis van kerst te maken heeft, vind ik hem stiekem toch wel heel erg leuk. Dit is namelijk een ontbijtadventskalender, en als je ontbijt zegt, dan zeg je Anniek.

De twee boxen die je hierboven ziet staan bevatten allebei twaalf zakjes met een aantal verschillende soorten ontbijtgranen: muesli, cruesli of havermout. En daar dan ook weer een aantal varianten op. Ik heb nu een paar zakjes uitgeprobeerd, en yum, ze zijn LEKKER! Soms ontbijt ik er mee, maar ik neem ook weleens een bakje yoghurt + een zakje mee naar school.

Eén ingrediënt wat Verival van mij wel wat minder had mogen gebruiken: suiker. Er zit niet per se meer suiker in dan in andere bewerkte ontbijtgranen, maar het zou toch fijn zijn als ze hadden geprobeerd de standaard hoeveelheid wat terug te schroeven.

De adventskalender kan je hier kopen. In de Jumbo en de Deen kan je ook de kleine zakjes met Verival ontbijtgranen kopen, of de grote pakken. Op de foto zie je niet de volledige kalender trouwens, ik was een beetje te lui om hem helemaal in elkaar te zetten :)

 


 

Zo. Dat was even een kleine selectie van leuke dingen die ik afgelopen november ontdekte of toegestuurd kreeg. Ik ben met alle spulletjes echt heel erg blij en gebruik ze met liefde!

Wat voor tof product heb jij afgelopen november ontdekt/gekocht? Ik ben benieuwd!

Liefs Anniek

 

25 comments on “Leuke dingen uit november”

  6 december, 2015

  Leuke dingen! Ik vind vooral Triangl bikini prachtig. Ik heb al heel lang een triangl bikini op m’n verlanglijstje staan, maar vind hem erg prijzig.

  Anniek
  6 december, 2015

  Ja, best jammer dat hij zo duur is inderdaad. Maar voor zover ik de bikini nu heb ervaren is hij wel écht van een goede kwaliteit gelukkig!


  6 december, 2015

  Wat een gave bikini! Heb er idd al veel voorbij zien komen, maar vind deze kleurencombi erg mooi!


  6 december, 2015

  Wat een super toffe bikini. Ook al is het winter, geniet er maar lekker van Anniek!


  6 december, 2015

  Ooh die Triangl, prettyyy! En die honinglijn is goed he, ik gebruik van Garnier altijd dat avocado masker, flawless prinses haren verzekerd. ;) En die adventskalender is zo leuk!! In november ontdekte ik weer helemaal de groene thee, drink het een paar keer per dag :)


  6 december, 2015

  Wat een coole dingen allemaal! Superleuk dat je ook zo’n bikini hebt, dat kleur is echt zo onwijs mooi. Fijne zondag nog!


  6 december, 2015

  Aaah die bikini! Echt heel erg leuk!


  6 december, 2015

  Leuk om te lezen! Wat gaaf dat je ook een bikini mocht uitzoeken. Hij ziet er heel mooi uit!


  6 december, 2015

  Ah die bikini heb ik ook, ZO leuk is ‘ie! <3


  6 december, 2015

  Leuuk! De bikini is zo gaaf en de producten van Garnier zien er ook super uit. Ik ben dol op honing in producten!


  6 december, 2015

  Wat een prachtige foto’s allemaal. Ben benieuwd wat je van de bikini vindt.


  6 december, 2015

  Je bikini is echt prachtig Anniek! Hopelijk overleeft hij de winter en dan kun je hem heerlijk in de zomer aan! Oh ja de producten van loving blends zijn zo lekker! Een vriendinnetje van mij ruikt gewoon af en toe aan mijn haren omdat ze het zó lekker vind ruiken, bizar toch ;)

  Anniek
  6 december, 2015

  Haha, ja, erg hè! Ik snuffel zelf ook regelmatig even aan mijn haren :)


  6 december, 2015

  Hey wat leuk! die adventskalender, is die ook glutenvrij?

  Anniek
  8 december, 2015

  Pfoe, of alle zakjes ook glutenvrij zijn weet ik eerlijk gezegd niet… Dan zou je toch even naar de supermarkt moeten gaan om op de zakjes/het pak te kijken, ik heb niet zo veel kennis van wat nou wel of niet glutenvrij is :) De producten worden in ieder geval niet speciaal gepromoot als glutenvrij…


  6 december, 2015

  Dat zijn inderdaad echt allemaal superleuke dingen, wauw! Die bikini is zo mooi, dat zijn echt de leukste modellen van Triangl!


  6 december, 2015

  Heel erg leuk om te zien allemaal!


  6 december, 2015

  Die bikini zou niet mijn eerste keus zijn, maar het lijkt me wel lekker zitten.


  6 december, 2015

  Die ontbijtadventskalender is fantastisch!!


  6 december, 2015

  Verival kende ik nog niet, ik ga daar eens wat over lezen!


  6 december, 2015

  Die foto’s, zooo jaloersmakend. Wauw


  6 december, 2015

  Je bikini is echt prachtig!! Gelukkig kun je in de winter ook lekker gaan zwemmen en hem dragen, echt heel erg mooi.

  Anniek
  6 december, 2015

  De nieuwjaarsduik wordt de eerste keer denk ik, haha! :D


  8 december, 2015

  Liefde voor die bikini! Ik zou gelijk het eerste zwembad induiken om ‘m uit te testen. Deze kleurencombo vind ik ook zo tof alleen zou ik dan dat andere model nemen. Heel erg stiekem hoop ik ook ooit op zo’n mailtje van Triangl.


  8 december, 2015

  Een ontbijt-adventkalender? Hoe gaaf! Ik ga hier zeker even naar kijken, goeie tip!