De leukste jonge bloggers & Instagrammers! - GlowofbeautyGlowofbeauty

16 maart 2016

tofste instagrammers en bloggers

Internet. Oh oh, het is echt een rámp voor mijn schoolwerk en productiviteit. Maar I can’t help, want ik heb de laatste tijd ook weer zoveel toffe jonge bloggers en Instagrammers ontdekt! Vandaag deel ik alle must-follow-accounts, die ik zelf echt ontzettend inspirerend vind. Kijk mee!

GAVE INSTAGRAMMERS

swallowsanddamsons

SWALLOWSANDDAMSONS

Anna Potter heeft een klein bloemenzaakje in Engeland, en deelt veel van haar kunstwerkjes op Instagram. Ik ontdekte Anna doordat er een groot artikel over haar in de nieuwste Flow staat. Toen ik al haar prachtige bloemencreaties zag was ik op slag verliefd. WAUW. Wat maakt zij práchtige foto’s!

randomstuff

RANDOMSTUFFNL

Oké, dit Instagramaccount volg ik eigenlijk al heel lang. Het is namelijk van een goede vriendin van mij, Hillene, en haar buurmeisje. Ze maken prachtige warme foto’s!

andthenitstarted

ANDTHENITSTARTED

Een poosje geleden stond ik in de rij om de theaterzaal binnen te mogen gaan, toen ik plotseling een tikje op mijn schouder voelde. ‘Hé, ben jij niet van Glowofbeauty?’ Wat bleek? De leuke Christine van ‘andthenitstarted’ stond naast me!

Ik volg haar account nog niet heel lang en ze heeft ook nog niet zoveel volgers, maar van haar foto’s wordt ik héél blij!

miracabelle

MIRACABELLE

Ze hebben iets mysterieus over zich heen, de foto’s van Laurine. Wat je op die foto’s vindt? Mooie gebouwen, oude typemachines, leuke plantjes, en: haar zelf geïllustreerde kaarten!

happymyrtille

HAPPYMYRTILLE

Op zoek naar prachtige foto’s van mooie mensen, lieve bizons (oké, misschien zien ze er op de foto liever uit dan ze zijn) en gave illustraties? Myrthe voorziet :) Ze heeft een heel fijn en creatief account!

LEUKE BLOGGERS

frisenfruitigblog

FRIS EN FRUITIG

Van de bloggers heb ik er wat minder verzameld: maar twee. Maar, wel twee bloggers die ik écht heel erg leuk vind! Zoals Moniek Leonie, die een poosje geleden is begonnen met bloggen onder een nieuwe – te leuke – blognaam: Fris en Fruitig. Een naam die heel goed bij haar blog past. Neem maar eens een kijkje: de site straalt instant happiness uit!

zoetrecepten

ZOET RECEPTEN

Oh jongens: de recepten op deze blog. Ik wil ze uitproberen. Allemaal. Van white chocolate oreo brownies tot allerlei healthy snacks, Mariette maakt zóveel dingen waarbij het water me in de mond loopt!

Wie is jouw favo instagrammer en/of blogger?

Liefs Anniek

 

30 comments on “De leukste jonge bloggers & Instagrammers!”

  16 maart, 2016

  Leuke blogs en instagrams heb je vermeld. De blogs kende ik beide, de instagrams ga ik even ontdekken!


  16 maart, 2016

  Oh wauw, wat een prachtige accounts allemaal. Ik ben meteen Laurine gaan volgen, ik ben echt verliefd geworden op haar foto’s!


  16 maart, 2016

  Mooie accounts, ik kende ze nog niet.


  16 maart, 2016

  Super leuke instagram accounts! Mijn favoriet op dit moment is Lydia Elise Millen! ;)

  Anniek
  17 maart, 2016

  Haha, oké: ik volg haar nu ook :) Leuk account is het inderdaad!


  16 maart, 2016

  Jaa, ik vind dit altijd zo ontzettend leuk om te lezen Anniek! De blog van zoet recepten ken ik al, maar fris en fruitig ga ik zeker even checken!


  16 maart, 2016

  Vooral die instagrammers zien er erg inspirerend uit. Ik denk dat ik straks toch door enkele foto’s ga neuzen, want ze zijn één voor één pareltjes.


  16 maart, 2016

  Wat een prachtig lijstje! Zitten sommige tussen die ik nog niet ken dus daar ga ik maar eens verder naar kijken!


  16 maart, 2016

  Ah, lief dat je ons noemt (: Ik kan ook echt uren kwijtraken aan nieuwe accounts bekijken op Instagram!


  16 maart, 2016

  Die foto’s van Myrthe zijn echt altijd zo mooi gemaakt hé! Ik vind ze stuk voor stuk pareltjes :D de foto’s van die Anna Potter spreken me ook echt aan, ze doen me wat denken aan de stijl van ‘ourfoodstories’! (ook heel leuk account btw, net als ‘januarymornings’). Liefs!


  16 maart, 2016

  De blog van Moniek is ook zeker één van mijn favorieten! De rest van deze mooie mensen ken ik nog niet, dus ik ga snel verder klikken!


  16 maart, 2016

  Leuke lijst, kende ze allemaal nog niet!


  16 maart, 2016

  Mooie accounts! Ik volgde ze allemaal wel zo’n beetje volgens mij :) Liefs


  16 maart, 2016

  Myrthe volg ik ook heel graag op Instagram! Haar blog vind ik ook super tof trouwens. Zo’n creatieve meid! :D


  16 maart, 2016

  Wat leuk om te zien! Ik kende ze eigenlijk allemaal niet, maar als ik de foto’s zie, zijn ze allemaal lekker origineel. En daar hou ik van!


  16 maart, 2016

  Zo tof om dit te lezen en weer nieuwe leuke accounts en blogjes te ontdekken :)


  16 maart, 2016

  Oh dit is leuk. Ik ontdek zo weer wat nieuwe accounts (yay!). De instagram van Myrthe is inderdaad heel leuk (en ken je haar blog al)?Liefs!

  Anniek
  17 maart, 2016

  Jaaa, Myrthes blog is ook zo gaaf! Die volg ik inderdaad ook :)


  16 maart, 2016

  JAA, hele toffe Instagrammers en bloggers, vooral Myrthe!


  16 maart, 2016

  WAUW! Ik zie gewoon dat je mijn blog hiertussen staat! Wat geweldig lief! :) Dankjewel! :) Ik ken een paar van de Instagrammers die je noemt nog helemaal niet, dus ben meteen weer wat leuke mensen rijker op Instagram!


  16 maart, 2016

  Ik ben bang dat ik niet meer uit de keuken weg te slaan ben als ik Zoet Recepten ga volgen…


  16 maart, 2016

  Hihi, internet is inderdaad niet heel goed voor de schoolprestaties, maar toch zo leuk…. Wat een tof lijstje! Jaaaa Myrthe’s account is echt geweldig!!


  16 maart, 2016

  Fijne lijstje <3. Ik kende nog niet iedereen, dus ik ga eens even heel snel doorklikken. Thanks for sharing :)!


  16 maart, 2016

  Ahh zo mooi en leuk allemaal! Goed bij elkaar gevonden :D


  16 maart, 2016

  Wat een leuk overzichtje en voor mij ook bijna allemaal nieuw! Alleen de blog van fris & Fruitig heb ik zelf ook laatst ontdek, een super leuke blog!


  16 maart, 2016

  Ahw! Anniek! Wat lief dit! Dankjewel! You made my day! <3 <3


  16 maart, 2016

  Wat een prachtige accounts!


  17 maart, 2016

  Wat een leuk artikel zeg en wauw wat een prachtige foto’s zijn het allemaal!


  17 maart, 2016

  Wat ongelooflijk leuk dat ik (mijn account) hier bij mag staan!! En dankjewel voor de andere tips, ontzettend leuk!
  X Laurine (miracabelle)


  19 maart, 2016

  Myrthe is zo creatief! Miracabelle en randomstuffnl kende ik ook al. Leuk artikeltje, dankjewel voor de tips :)