Mijn leukste outfits van 2016!

Nog maar 3 dagen, en dan begint het nieuwe jaar. 2017. Voordat we daar al te diep op in gaan, wil ik eerst terugblikken op 2016. Dit was een jaar waarin ik mijn blog en social media stukje bij beetje meer op fashion ben gaan richten, en het lijkt me dan ook tof om jullie vandaag mijn leukste outfits van 2016 te laten zien!

Outfitshoots

Iets meer dan een jaar geleden ontmoette ik Fleur voor het eerst en na die ene ontmoeting zagen we elkaar bijna elke week. Zij woonde in Amersfoort, ik zat in Amersfoort op school, en daardoor was het heel makkelijk om af te spreken om outfitfoto’s te maken. In de eerste helft van 2016 zijn bijna al mijn outfitfoto’s dan ook gemaakt door Fleur, wat onwijs fijn was!

En toen… Na de zomervakantie ging ik studeren in Amsterdam en werd het opeens een stuk minder gemakkelijk om af te spreken met Fleur. Vanaf toen ben ik met verschillende bloggers af gaan spreken om foto’s te maken, zoals met Tessa, Sharon en Sonia en af en toe ook nog met Fleur. Het was even iets meer zoeken naar tijden en plekken waarop ik met anderen handig kon afspreken, maar ook in het laatste halfjaar heb ik veel outfits gepost!

Dan ga ik ze nu laten zien: mijn favoriete outfitjes van het afgelopen jaar, waarvan de foto’s dus geschoten zijn met een heleboel lieve mensen!

Mijn favoriete outfits van 2016

Gezellig met een opaatje met prachtige rode rozen

Kleding gestolen uit mijn moeders kledingkast :o

De outfit die ik aanhad toen ik belijdenis deed

Mijn bralette van de ZEEMAN!

Mijn fijne buttonskirt bij ons vakantiehuisje

Mijn outfit in de Airbnb in Barcelona!

Mijn winterjas van dit jaar

Net even iets chiquer


Dit waren ze, mijn 8 favoriete outfits van dit jaar! Natuurlijk heb ik nog veeeel meer outfits gepost. Die kan je hier terugkijken, voor nog meer inspiratie!

Wat is jouw favoriete outfit van deze 8?

Liefs Anniek

9 reacties

 • Reply
  Lisette
  29 december, 2016 at 06:26

  Leuk! Ben benieuwd naar je outfit inspiratie in 2017! Fijne jaarwisseling alvast.

 • Reply
  Suzanne
  29 december, 2016 at 10:29

  Hele mooie outfits. Dit belooft nog wat voor aankomend jaar meid.

 • Reply
  Iris
  29 december, 2016 at 10:35

  Ik denk dat de outfit met de ‘gestolen’ kleding en de laatste favoriet zijn.

 • Reply
  Linda
  29 december, 2016 at 14:28

  Allemaal erg leuk!:)

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  29 december, 2016 at 17:55

  Wat een prachtige foto’s allemaal! En je bent ook een mooi meisje hoor! Doe je goed ;)

  • Reply
   Anniek
   1 januari, 2017 at 17:35

   Wat lief Marieke, dankjewel! <3

 • Reply
  Laurine
  29 december, 2016 at 23:25

  Ik vond het heel leuk dat je dit jaar veel outfit posts maakte. Ik vind je stijl heel mooi; simpel, elegant en toch vrolijk. Mijn favoriet is die met hethe rokje met de knopen!

  • Reply
   Anniek
   1 januari, 2017 at 17:36

   Ah, ZO LIEF dit Laurine! Dankjewel!

 • Reply
  Klaske
  31 december, 2016 at 11:17

  Ik vond het leuk dat je zoveel outfits postte in 2016. Vooral die met de button skirt vind ik tof en de foto’s daarvan zijn ook errug mooi. :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.