De 3 tofste outfits, recepten en gebeurtenissen uit 2015

DIT WAS 2015

Yep, het is écht zo. Het is 30 december, en morgen breken de laatste uren van 2015 aan. Bizar. Ik houd niet zo van het zinnetje ‘wat gaat de tijd snel’, dus dat laten we maar even voor zich. Waar ik wel van houd is herinneringen ophalen. En lijstjes zijn ook leuk. Vandaag daarom mijn 3 tofste outfits, de 3 lekkerste recepten en de 3 leukste gebeurtenissen in mijn leven van het afgelopen jaar. Let’s start!

De 3 tofste outfits uit 2015

outfit winter jurk

1. Keep on wading

Deze outfit staat met stipt op nummer 1 voor mij. En dan niet eens per se om de outfit zelf (hoewel ik dit jurkje wel erg leuk vind hoor), maar vooral om het hele gebeuren er omheen. Afgelopen september ging ik samen met mijn ouders om 6 uur ‘s ochtends naar een prachtig natuurgebied, waar we de zon op zagen komen en we de mooiste outfitfoto’s ever maakten. Tenminste, de mooiste uit de serie die ik samen met mijn vader tot nu toe gemaakt heb. Heel fijn om naar terug te kijken.

Als je op de roze titeltjes klikt kom je bij het oorspronkelijke artikel terecht!

outfit kraagje

2. Dansen op een bruggetje in de regen

Toen ik in november met Hillene in Utrecht was en we bezig waren met het filmen voor ons PWS, besloten we ook nog wat outfitfoto’s te schieten. De stromende regen en onze hyperactiviteit leverde een hoop hilarische foto’s op.

outfit sweater

3. In mijn mom jeans shooten met Fleur

In november shootte ik voor de allereerste keer met Fleur. Dit was het resultaat van die eerste shoot samen. Het was ontzettend leuk en gezellig, en het was fijn elkaar op deze manier te helpen en kennis en tips uit te wisselen! Sinds die keer in november hebben we al een aantal keer afgesproken, tof!

De 3 lekkerste recepten uit 2015

recept havermoutpap

1. Winter havermout power bowl

Op nummer 1 staat de havermout power bowl. Waarom? Omdat ik sinds de eerste keer dat ik dit receptje maakte, deze power bowl élke dag eet. Het is best een bijzonder recept, maar wel heel eenvoudig en snel. Blijvertje dit.

recept triple chocolate cookie

2. Triple chocolate american cookies

Deze koekjes zijn ge-wel-dig. Of eigenlijk, noem ze maar KOEKEN. Geïnspireerd op de verse American Triple Chocolate Cookies van de Albert Heijn maakte ik een soort van dupe. Knapperig aan de buitenkant, zacht van binnen. En ook zo lekker dik. Ik krijg er spontaan zin in.

recept gezonde mueslirepen

3. Healthy mueslirepen

Dit is toch wel een klassiekertje geworden hoor jongens… Het recept van mijn gezonde reepjes wordt ontzettend vaak bekeken, en yes: zelf maak ik ze ook regelmatig. Heerlijk als healthy tussendoortje voor op school bijvoorbeeld, zonder toegevoegde suiker of vet!

De 3 leukste gebeurtenissen van 2015

schattig vakantiehuis

1. Feest in Norg

Met onze blote voeten in het mos spelletjes spelen. Tot diep in de nacht films kijken en kletsen. Verstoppertje spelen in het bos. De vakantie naar Norg was de meest geweldige vakantie ever. In Juli ging ik samen met acht andere vriendinnen een paar dagen naar een vakantiehuisje in Drenthe, midden in het bos, en het was echt ontzettend tof!

workshop bloggen

2. Workshops geven op de Huis van Belle dag

Deze dag was zó bijzonder. Op 10 oktober reisde ik al ‘s ochtends vroeg af naar Utrecht om daar voor een heel stel meiden een workshop te geven over het starten van een blog. Onwijs leuk om te doen, en ook zo bizar dat Huis van Belle me de verantwoordelijkheid gaf om dit te doen!

2015 12 13_7151

3. Bloggroei

Ik heb even teruggezocht naar mijn statistieken aan het begin van dit jaar. Uit mijn mini onderzoekje kwam dat er in dit jaar drieduizend nieuwe lezers extra bijgekomen zijn, en… Wauw. Heel gek. Ik vind het zo bizar om na te denken hoeveel drieduizend mensen eigenlijk wel niet is. Ontzettend bedankt, ik kan het niet vaak genoeg zeggen!


Dat waren mijn hoogtepunten van 2015! Ik wil je onwijs bedanken voor al je steun en reacties afgelopen jaar, EN GENIET VAN NEW YEARS EVE!

Wat is jouw leukste gebeurtenis uit 2015?

Liefs Anniek

 

29 reacties

 • Reply
  Frauke
  30 december, 2015 at 09:30

  Wat een heerlijk overzicht! Ik vond jouw post met foto’s van dat natuurgebied echt één van de mooiste van het afgelopen jaar. Zo’n bijzonder magisch effect, wat moet dat wel niet in het echt geweest zijn! Wat leuk dat je over het starten van je blog mocht spreken ook, en dat eten ziet er allemaal heerlijk uit. Fijne jaarwisseling! X

 • Reply
  Daphne
  30 december, 2015 at 09:34

  Weet je dat ik af en toe nog even aan dat artikel heb moeten denken over Norg. Wat wilde ik daardoor ook graag een keertje naar een huisje met mijn dinnetjes! Dit heb ik dan ook op de tafel gegooid en de plannen zijn al redelijk gemaakt :)

 • Reply
  Esmée
  30 december, 2015 at 09:55

  Leuk artikel! Outfit 1 had ik nog niet eerder gezien, maar wat een leuk jurkje en prachtige foto’s. Ook leuk dat je er weer heel veel nieuwe volgers bij hebt (waaronder mij). Mijn leukste moment dit jaar was dat ik naar New York ging.

  • Reply
   Anniek
   30 december, 2015 at 18:09

   Ah, wat gaaf dat je naar New York bent geweest, tof! En bedankt voor al je lieve reacties afgelopen jaar <3

 • Reply
  Sophie
  30 december, 2015 at 10:29

  Ah jaaaaaaaa jeeetje, toen ik die eerste foto zag werd ik gewoon weer opnieuw verliefd op de foto’s die je toen hebt gemaakt met je vader. Wat een prachtige foto’s in de natuur. (ik raak er niet naar uitgekeken gewoon zoooooo mooi!)

 • Reply
  femke
  30 december, 2015 at 10:36

  Er staan echt een aantal hele mooie foto’s tussen. Toffe outfits ook. x Liefs,

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  30 december, 2015 at 10:37

  Super leuke foto’s outfits en we gaan in 2016 nog veel meer van je zien en horen! alvast een fijne jaarwisseling en geniet ervan liefs

 • Reply
  Marlotte
  30 december, 2015 at 10:49

  Oh wauw, ik ben echt verliefd op je foto’s van de eerste outfit. Prachtig! Mooi overzicht heb je gemaakt!

 • Reply
  Anouk Spruit
  30 december, 2015 at 11:58

  Die post waar je mee begint vind ik echt het mooist van je dit jaar. Die foto’s waren zo prachtig! En idd, wat een verantwoordelijkheid dat je een workshop mocht geven voor huis van belle!

 • Reply
  Jennifer
  30 december, 2015 at 12:00

  Wat is leuk overzicht!
  En wat heb je veel bereikt en gedaan dit jaar!

 • Reply
  Sax and the Pretty
  30 december, 2015 at 12:18

  Love de jeans outfit! En nu wil ik de koekjes ;-) Fijne jaarwisseling! X

  • Reply
   Anniek
   30 december, 2015 at 18:11

   Jaaa, go make them! Ze zijn ZO LEKKER! ;) En jij ook fijne jaarwisseling Femke!

 • Reply
  Anne-Sterre
  30 december, 2015 at 13:33

  Super artikel! En inderdaad allemaal de top 3 waard. Je vader maakt prachtige outfitfoto’s.

 • Reply
  Judith
  30 december, 2015 at 13:39

  Wat een leuk overzicht met prachtige foto’s! Ik moet trouwens nog steeds die Triple Chocolate koekjes eens maken: zo benieuwd. :D

 • Reply
  Evelien
  30 december, 2015 at 14:17

  Leuk om je overzicht zo te doen! Ik vind die outfit in dat natuurgebied zo mooi! En die muesli repen lijken me ook echt lekker en gezond! Fijne jaarwisseling :)

 • Reply
  Sandra
  30 december, 2015 at 14:55

  Die eerste outfit foto heb ik nog nooit voorbij zien komen. Wat een plaatje! Prachtig gewoon, wauw. Wat een boel nieuwe lezers heb jij er bij gekregen dit jaar. Daar hoor ik ook bij, yay! :)

  • Reply
   Anniek
   30 december, 2015 at 18:13

   Jaa, superleuk dat jij er dit jaar als nieuwe lezers bij gekomen bent Sandra! En bedankt voor je lieve complimentje :)

 • Reply
  alexa
  30 december, 2015 at 17:33

  woow die eerste outfit foto heb ik helemaal gemist maar wat een mooie foto is dat zeg ik ga zo zeker nog even de rest bekijken!

 • Reply
  Marleen
  30 december, 2015 at 17:39

  Leuk om terug te zien! Gaaf ook dat je die workshop gaf zeg!

 • Reply
  Lisa
  30 december, 2015 at 17:46

  Ik heb dat keep on wading outfit helemaal gemist! Helemaal terecht dat dat outfit op nummer één staat. Echt prachtige foto’s gewoon. En die koekjes heb ik nog steeds niet gebakken…shame on me.

  • Reply
   Anniek
   30 december, 2015 at 18:11

   Ah, dankjewel lieve Lisa! En yup, echt: ga die koekjes maken. Je zult ze vast geweldig vinden, haha! :)

 • Reply
  Iris
  30 december, 2015 at 18:07

  Het valt wel op dat er een recept zónder havermout in de top drie staat :) .

 • Reply
  Britt • Annebrittures
  30 december, 2015 at 19:36

  Oh, je eerste favoriete outfit post, die is zo mooi! Ik heb hem nog een keertje terug gelezen, haha. (Vooral gekeken, want HOE MOOI zijn die foto’s?) Soms moet je er wat voor over hebben voor mooie foto’s, haha. Wat een cijfer trouwens, 3000 meer bezoekers? Fijne jaarwisseling Anniek! ♥

 • Reply
  Marcella
  30 december, 2015 at 19:37

  Leuk jaaroverzicht. Je power bowl klinkt heerlijk, en de cookies zijn natuurlijk té lekker. Gaaf huisje in Norg, mooie omgeving!

 • Reply
  Rosanne
  30 december, 2015 at 19:53

  Wat een prachtige momenten van het afgelopen jaar.
  Die eerste foto is echt adembenemend mooi, jeetje zeg!
  Ik wil je alvast heel veel geluk wensen voor het aankomende jaar<3

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  31 december, 2015 at 09:25

  Dat zijn echt mooie dingen om op terug te kijken! Je mag trots zijn op wat je hebt gedaan het afgelopen jaar. Het feest in Norg vond ik erg leuk om te lezen, dat was volgens mij heel geslaagd!

 • Reply
  Valentinafaye
  31 december, 2015 at 10:55

  Wat een leuk overzichtje! Hele leuke outfits en recepten! Kende je blog nog niet, maar leuk om dan meteen zo’n overzichtje te krijgen hihi. Prachtige foto’s ook! & Happy 2016!!

 • Reply
  Irma
  31 december, 2015 at 16:59

  Ik vind dat jij altijd zó leuk op foto’s staat en straalt, maar serieus.. de foto’s van het eerste artikel: wauw. Wauw.

 • Reply
  Laura
  6 januari, 2016 at 16:16

  -de eerste outfit vind ik nog steeds zo… magisch of iets dergelijk. Zo prachtig! Mooie andere momenten ook. <3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.