JML #137 / Liften, shoppen & moestuin

Met een licht slaperig hoofd zit ik achter mijn computer dit stukje te tikken. Ik ben net terug uit Gent, waar ik dit weekend heen ben gelift. Vandaag laat ik jullie daar kort wat van zien en ik praat je bij over mijn afgelopen weken!

Als allereerste maar even over Gent. Afgelopen vrijdag liftte ik met een groep van 16 mensen van mijn studentenvereniging naar deze prachtige stad! Ik vertrok met goede schoenen en een gevulde backpack, en een paar uurtjes later stond ik midden in het mooie, oude centrum.

We hebben drie ontzettend mooie dagen gehad met z’n allen. Ik ga er nu nog niet al te veel van laten zien, want deze week (waarschijnlijk op vrijdag) ga ik een apart artikel maken over het weekendje Gent waarin ik ook vertel hoe het liften was. Stay tuned :)

Ik maakte laatst een hele lekkere bietenrisotto met geitenkaas en walnoten!

Wat is het de laatste tijd ontzettend lekker weer geweest! Ik heb er enorm van genoten om zonder jas, soms nog wel met een spijkerjasje, buiten te zijn!

Ik was een tijdje terug weer een weekend thuis. Meestal loop ik ‘s avonds dan even rondje door het park vlakbij het huis van mijn ouders. Het is daar zo mooi!

Ik ging ook mee naar de moestuin van mijn moeder. Er zijn al heel planten en bloemen aan het opkomen!

Havermoutontbijtje met boekweitgrutten, speculaaskruiden, rozijnen, appel, honing en walnoten. En bloemen.

Met een vriendin sprak ik af in Leiden. We beklommen een burcht, waarvandaan we een heel mooi uitzicht over de stad hadden.

Bloemetjes en blijheid!

Twee zaterdagen terug stapte ik op de veerpont naar…

De NSDM-werf, waar de IJhallen zijn!

Eén keer per maand is daar een enorme tweedehandsmarkt. Ik kocht er onder andere deze broek voor drie euro, en meer!

Naast al deze leuke dingen heb ik erg veel gestudeerd. Over ruim een week heb ik tentamens en ik heb het op dit moment ook heel erg druk met allerlei opdrachten. Komende week ga ik een paar dagen op vakantie, maar ik heb zo’n vermoeden dat ik toch ook echt mijn boeken erbij moet gaan pakken op die vakantie… Het is nu echt even doorbijten tot de tentamens.

Hoe gaat het met jou? Waar ben jij op dit moment veel mee bezig? Heb je het druk?

Liefs Anniek

 

5 reacties

 • Reply
  Eline
  22 mei, 2017 at 06:10

  Oh ik ben super benieuwd naar je weekendje in Gent, dat lijkt me echt een super toffe ervaring!

 • Reply
  Kimberly
  22 mei, 2017 at 13:31

  Ah liften lijkt me zo vet! Ook ik ben heel erg benieuwd naar je ervaringen en foto’s van Gent <3

 • Reply
  Laura
  23 mei, 2017 at 08:36

  mijn goal voor deze zomer is zeker om nog eens naar het NSDM te gaan. toffe week heb je gehad! en liften, wat spannend.

 • Reply
  Silke
  23 mei, 2017 at 09:01

  Wow, die moestuin van je mama is zo mooi onderhouden! Hier staat er net iets meer onkruid in, hihi. Ik vind het nog altijd supercool dat je naar Gent bent gelift. Ik zou zó graag ook eens gaan liften! Maar met een bende van 16 (was het een wedstrijd dan?) is het misschien net iets ‘veiliger’ dan alleen. Ik ben al reuze benieuwd naar je artikel van Gent! Zo vreemd dat je misschien wel super dicht bij mij was, haha. Mooie broek trouwens! Liefs :)

 • Reply
  Suzanne
  24 mei, 2017 at 06:07

  Leuk om te zien!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.