Leuke kiekjes / L’oréal event, nieuwe producten & eerste macaron

fruitwater

Goeiemorgen! Vandaag heb ik wat leuke kiekjes voor je klaarstaan van het L’oréal event waar ik afgelopen woensdag was.  Met veel lekkere fruitwatertjes, leuke bloggers, mijn állereerste macaron EVER (ja, echt!), en ook mocht ik veel mooie producten uittesten, waarvan ik jullie meteen een voorproefje geef. En daarnaast ook gewoon even een lekker bijkletsmomentje!

2015 05 27_0519_bewerkt-1

Ik ben 16, en ik zit in VWO 5. Niet altijd even praktisch als het gaat om de combinatie met bloggen, en ik merk dan ook dat ik op events vaak de jongste ben. Gelukkig mag ik af en toe eens wat eerder weg van school om voor mijn blog op pad te gaan, zo ook eergisteren! In de trein werkte ik nog even bio bij.

lege glazen

Het event vond plaats in Amsterdam. Where else? Amsterdam is op bloggebied echt the place to be, en ach, het is ook een leuke stad om zo nu en dan heen te gaan. Ik kwam Lotte en Marjolein al bij de trams tegen, dat was gezellig! Samen zochten we de locatie op, waar we hartelijk werden ontvangen.

papaja

Dit zat er in de lege glaasjes die je net zag. Papaja, alleen dan geblenderd. Lekker!

event l'oreal

Ik ben nog niet zo’n mega blogger dat ik alle events die er gegeven worden ook echt afloop. Maar als er dan eens iets georganiseerd wordt waar ik heen kan, geniet ik er ook dubbel en dwars van! Woensdag was het dus tijd voor een event van de L’oréal groep, waar ook Maybelline, Garnier en Essie onder vallen. Hierboven zie je de stand van L’oréal waar we een aantal toffe producten te zien kregen en…

color riche lipstick

…we konden onze eigen naam in een lipstick laten graveren, hoe tof! Allemaal ter ere van de Color Riche lipsticks, die nu alweer 30 jaar bestaan. Heel eerlijk? Ik had er nog nooit een uitgeprobeerd. – bloos – Maar, als ik mijn gepersonaliseerde lipstick uitgebreid heb gefotografeerd ga ik hem natuurlijk meteen lekker gebruiken. Ik vind die rechterkleur trouwens ook best wel tof, al koos ik zelf een ander!

macaron

Yummie, macarons! Tot dan toe had ik nog nóóit een macaron op, en ik had er nou ook niet meteen heel veel behoefte aan. Dat is nu wel veranderd, wat zijn die dingen lekker zeg…

marjolein

Oh, hey Marjolein! :)

gloss spray loreal

Naar deze glans spray van L’oréal ben ik zo benieuwd! Ik testte hem even uit op mijn hand, en naast dat mijn hand opeens glansde als de malle, voelde ik hem nauwelijks zitten. Mijn hand was niet nat, niet vet… Hij glansde alleen heel erg. Binnenkort even kijken in de Kruidvat!

nagels lakken

De Essie zomercollectie is een lekker lichte en vrolijke collectie, met hier en daar ook een lekkere felle topper ertussen. Je ziet er hier voor 4 lakjes van staan. Ik kon mijn nagels nog laten lakken als ik zou willen, maar hé: ik had niet voor niets vlak voor het event op het metrobankje in 5 minuten mijn nagels gelakt. :D

model

Check deze stralende meid met een super tof blouseje aan, én met een heleboel mooie nieuwe producten op haar gezicht! (Die ik helaas nog even geheim moet houden)

nude palet loreal

Dit leuke paletje van L’oréal mag ik wel aan jullie laten zien! Is ‘ie niet tof? Ja, oké, het is inderdaad het zoveelste nude palet dat uitkomt, maar I don’t care. Ik houd van nude, en ik kan er geen genoeg van krijgen. Deze heb ik ook meegekregen, en ga ik zo snel mogelijk voor jullie reviewen!

maybelline brow drama

Op de tweede verdieping kregen we wat meer te horen over de ‘Brow Drama’ sculpting brow mascara van Maybelline te horen. Ik gebruik mijn wenkbrauw mascara van MUA nu bijna elke dag, dus ik ben benieuwd of deze net zo fijn is!

wenkbrauwen bijtekenen

Nog even kijken naar hoe anderen opgemaakt werden. Blijft fascinerend om te zien hoe visagisten zoveel kunnen doen met make-up, ook bij mensen die ze nog maar net hebben leren kennen.

bloggers

Na een uur of 3 ging ik weer lekker terug naar huis. Even afscheid nemen van de girls, en op naar het station!

station amsterdam

Altijd fijn om op de terugweg een beetje uit het raam te staren, je gedachten lekker los te laten, en gewoon te genieten van het voorbijrazende landschap.

chocolade macaron

Thuis kwam ik erachter dat ik zelfs een paar macarons had meegekregen, wat lief! Ik heb het hele pakje trouwens al op, oepsie :)

Ik hoop dat je het leuk vond om deze middag met me mee te kijken! Ik vind het altijd tof om jullie mee te nemen en lekker veel foto’s te maken, zeker op dit soort momenten waarop ik me even helemaal op de blogbusiness kan richten, en niet met school bezig ben :) Daar wil ik jullie natuurlijk ook in laten delen.

Fijne dag vandaag, make something good of it! En heb jij al een leuk product gespot tussen alle foto’s?

Liefs Anniek

 

27 reacties

 • Reply
  BySilke
  29 mei, 2015 at 06:24

  Je bent echt zo volwassen voor je leeftijd en ik ben zo blij voor je dat je dit allemaal kan meemaken :D Het is dan ook heel leuk om op deze manier te zien wat jij in het echt meemaakt! Mooie foto’s alweer, ben al benieuwd naar je reviews :D

 • Reply
  Jis
  29 mei, 2015 at 06:30

  Wat een mooie foto’s! Het event zag er heel tof uit…! Liefs, Jis

 • Reply
  Judith
  29 mei, 2015 at 06:41

  Grappig ik dacht al dat ik je zag! Was idd een leuk event weer, en hoe lekker waren die macarons…

 • Reply
  Denise
  29 mei, 2015 at 07:00

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt Anniek! Jammer dat ik je niet gesproken heb, volgende keer moeten we echt even meeten hoor! <3

  • Reply
   Anniek
   29 mei, 2015 at 08:25

   Ja, we lopen elkaar steeds weer mis, haha! Volgende keer misschien even iets afspreken :)

 • Reply
  Eline
  29 mei, 2015 at 07:13

  Wat leuk om te lezen dat je vaker naar events gaat. Ik heb nog nooit macarons op maar ze zien er mega lekker uit!

 • Reply
  Kim
  29 mei, 2015 at 07:41

  Wat leuk dat je hier naar toe mocht. Ben heeeeel benieuwd naar je lipstick :)

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  29 mei, 2015 at 07:45

  Jeetje, wat een leuk event! Ik zie allemaal mooie producten voorbij komen :). En wat super dat je wat eerder van school weg mocht, heel fijn dat ze er rekening mee willen houden. Ik ben nu stiekem wel heel benieuwd naar de glansspray van L’oreal, wat een mooie verpakking ook!

 • Reply
  Mieke
  29 mei, 2015 at 07:55

  Wat een mooie foto’s! Tof event he! Ik heb er ook echt van genoten!

 • Reply
  De Beautykoffer
  29 mei, 2015 at 08:43

  Wat ziet dat eruit als een leuke dag!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  29 mei, 2015 at 08:48

  Wat een leuke foto’s en leuk event. Ik heb ook nooit nooit macarons op!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Mariëlle
  29 mei, 2015 at 09:21

  Wat een ontzettend gave foto’s, het lijkt me een heel leuk en goed georganiseerd event!!

 • Reply
  Lotte
  29 mei, 2015 at 09:44

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Echt leuk dat we je tegenkwamen, haha. Was gezellig! X

 • Reply
  Iris
  29 mei, 2015 at 10:09

  Mijn eerste macaron moet nog komen! Die lipsticks zien er mooi uit.

 • Reply
  Steffi
  29 mei, 2015 at 10:29

  Leuke foto’s! Het ziet eruit als een heel erg gezellig event! (:

 • Reply
  Sabrina
  29 mei, 2015 at 10:55

  Ahh super leuk weer <3 Leuk dat je ons zo meeneemt :) Ik hou van plogs & macarons zijn lekker he!

 • Reply
  Florentine
  29 mei, 2015 at 13:57

  Super leuk dat je naar zo’n gaaf event bent geweest, ziet er heel gezellig uit!!

 • Reply
  Manon
  29 mei, 2015 at 14:22

  Wat een super leuke fotos zeg, ziet eruit als een tof event! Ik ben benieuwd naar je lipstick

 • Reply
  Kimberley
  29 mei, 2015 at 19:12

  Leuk foto verslag! Je maakt hele mooie foto’s!

 • Reply
  Lena
  29 mei, 2015 at 19:48

  Wauw, ik vind het echt zo knap wat je zo jong al bereikt hebt. Tegenover jou voel ik me echt klein. Ik ben 20 en pas begonnen met bloggen, jij 16 en kijk waar je staat. Chapeau meid! Ik denk dat je een voorbeeld bent voor velen :)
  Trouwens, macarons zijn zo heerlijk. Zag er echt geweldig leuk uit, mooie foto’s ook ;)
  Liefs, Lena

 • Reply
  Beauty Treasures
  29 mei, 2015 at 19:56

  Het ziet er een leuk event uit! Tof om te zien, en hmm al dat lekkers en mooie producten :D!

 • Reply
  Iep
  29 mei, 2015 at 20:48

  Wauw, wat een prachtige foto’s!
  Gaaf dat je het bij mocht wonen & heel fijn dat je voor dit soort evenementen vrij krijgt van school!
  Liefs Iep

 • Reply
  Chahrazad
  29 mei, 2015 at 22:27

  Wat een prachtige foto’s!

 • Reply
  Anne-Sterre
  29 mei, 2015 at 22:31

  Ziet er echt leuk uit (en lekker!) Goed bezig hoor, als je op je 16e naar dit soort evenementen kan gaan :)

 • Reply
  Esmée
  30 mei, 2015 at 10:54

  Wauw, wat ziet het er allemaal prachtig uit. Inmiddels ben ik ook verslaafd aan macarons, het is maar goed dat ze niet overal verkrijgbaar zijn. Je hebt mooie foto’s gemaakt en ik ben benieuwd naar alle nieuwe producten. x

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  30 mei, 2015 at 13:19

  Ik vind het zo knap dat je op zo’n leeftijd al naar events mag, dat je blog en foto’s er zo mooi en verzorgd uitzien! Ik zag je al in Lotte dr vlog haha! Ik ben ook heel benieuwd naar die spray. Ik houd van L’Oréal Elvive!

 • Reply
  Laurence
  31 mei, 2015 at 17:08

  Wauw ziet er supergaaf uit!
  Wat leuk dat je bij het event was!

  XX

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.