L’oreal Perfect Clean reiniger

DSC07009

Van een Etos tegoedbon heb ik deze reiniger gekocht. Ik reinig mijn gezicht vaak met water en een reinigingsmelk en ik had nog een nieuwe nodig. Ik had deze al eens eerder bij iemand gezien en stiekem heb ik hem ook gewoon gekocht om het borsteltje dat er bij zit:) Ik had nog geen idee of hij ook goed zou werken.

DSC07010

De fles/tube ziet er niet heel bijzonder uit, gewoon mooi (perfect:) clean. In de fles zit een gat waar je dus dat borsteltje in kunt doen. Er zit ook nog een zuignapje aan het borsteltje voor het geval dat je in de douche je gezicht wilt reinigen.

DSC07012

Als je met je vinger over de brush heen gaat voelt hij echt heeel lekker! Het zijn allemaal kleine plastic ‘haartjes’ die erop zitten. Als je er mee over je gezicht gaat voelt het ook heel fijn. Het is niet zo stevig dat je je gezicht er echt mee scrubt maar wel diep reinigt. Het voelt zeker niet pijnlijk aan! Het is maar goed ook dat het geen scrubborstel is want het is niet goed om elke dag te scrubben!

DSC07015

Haha, wat grappig! Er staat letterlijk op de achterkant: ‘ Breng een nootje creme aan op de ‘cleanpod’. Mmm, zou dit ongeveer een ‘nootje’ creme zijn? Ik ken wel dat ze zeggen: ter grootte van een erwtje, maar een nootje…?

DSC07011

Dit zijn de ingrediënten.

De creme is niet zo dik en ziet er ook niet zo uit als een creme, hij is een beetje parelmoerig van kleur. Ik had hem misschien liever wat dikker gehad, dat werkt iets fijner.

DSC07018

DSC07019

Ik maak eerst mijn gezicht wat vochtig en breng dan het borsteltje, dat blijkbaar de ‘cleanpod’ heet, naar mijn gezicht. Ik reinig mijn gezicht met ronddraaiende bewegingen.

DSC07023

Je ziet de creme niet heel goed op mijn gezicht zitten maar dat komt omdat hij niet echt veel kleur heeft. Hij werkt fijn, hij loopt niet van mijn gezicht af en die cleanpod is echt een kleine verwennerij. De cleanpod houdt ook handig vast, want er zit een klein uitsteeksel, waar ook die zuignap aan vast zit, die je precies tussen je vingers kan doen.

DSC07016

Wat ik vervelend vind is dat reinigers vaak veel SLES bevatten waardoor je huid uitdroogt. Ook hier zit SLES in maar hij staat niet helemaal bovenaan de lijst. En dat merk je ook! Mijn huid voelt na het reinigen niet zo droog en gespannen als vaak het geval is. Mijn huid staat een héél klein beetje strak, maar niet op een vervelende manier. Wel doe ik nog een creme op, dat is altijd aan te raden.

Ik ben heel erg tevreden over deze reiniger! Hij werkt fijn, heeft een leuk borsteltje en het droogt mijn huid niet uit! Het enige verbeterpuntje is dat het misschien wat meer een echte creme zou mogen zijn. In onze Etos stond hij bij de afgeprijsde spullen, ik heb er 4,57 voor betaalt. Normaal is hij ongeveer 9,10.

Xx Anniek

1 reactie

  • Reply
    poweredbyflowers
    5 januari, 2013 at 15:23

    Ziet er heel leuk uit, alleen daarom zou ik hem kopen :-)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.