Lush bruisbal ‘Cinders’

Lush sale cinders bruisbal

In mijn shoplog van laatst konden jullie deze héérlijke bruisbal van Lush al zien, wat ben ik blij dat ik eindelijk een product van Lush heb! In Utrecht zit een Lushwinkel, en ondanks dat ik er redelijk vaak kom, kom ik toch vaak met lege handen thuis. Ik vind de producten toch wat aan de dure kant, maar nu ik deze bruisbal heb geprobeerd, denk ik dat ik als ik de volgende keer naar de Lush ga, ik zeker weer met een tasje naar buiten kom!Ik kocht deze bruisbal in Koblenz. Op het moment dat ik daar was, was er sale (met 50 % kostte deze bruisbal me maar 2,18!) en dat kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Het moest er toch eens een keer van komen!

Lush bruisbal sale cinders

De bal kwam in een mooi, felgekleurd zakje met allerlei kreten erop. Wel handig, want op het zakje is een sticker geplakt met alle details van het product. De ingrediënten staan erop vermeld, en ook een leuke omschrijving van het product.

‘Wie märchenhaft! Diese orangerote Badekugel knistert behaglich in der Wanne vor sich hin und umhüllt dich mit ihrem fruchtigen Glühweinduft. In die gefüllte Wanne geben und entspannen. Bitte trocken lagern!’ 

Kort vertaald: ‘deze oranjerode bruisbal knispert behaaglijk in bad en omhult je met zijn fruitige glühweingeur. Leg hem in een volgelopen bad en ontspan!’

Lush bruisbal bad cinders sale

De bruisbal ziet er heel vrolijk uit met die felle kleur en de oranjerode ‘steentjes’ bovenop. Alleen al leuk om naar te kijken!

De geur van de bruisbal is inderdaad heel lekker fruitig, maar wel met een duidelijke warme ondertoon. Ik weet niet of je ooit glühwein hebt gehad, maar glühwein is een redelijk zoete, warme drank met alcohol erin dat veel in de winter wordt gedronken, vooral in Duitsland is het erg populair. Ik ruik niet heel specifiek glühwein terug in deze bruisbal, maar wel het fruitige en ‘warme’ aspect ruik ik.

De allerbeste manier om een Lush bruisbal te laten zien, is toch wel met een filmpje. Daarom heb ik even een kort ‘demonstratiefilmpje’ gemaakt om jullie een beetje een beeld te geven, mocht je nog nooit een bruisbal van Lush gebruikt hebben.

 

Wauw, je hoeft hem maar even met water in contact te laten komen, en meteen begint hij te schuimen en te bruisen als de malle! Ik had nu maar de halve bruisbal gebruikt (gewoon als hij voor de helft op is hem eruit halen), en alsnog ruik je heel sterk de lekkere fruitige, warme geur, en ook wordt het helemaal groen/geel, superleuk!

Ik had het etiket voordat ik hem gebruikte niet zo heel goed gelezen, dus het was een grote verassing dat het hele bad opeens begon te knetteren! Ik zat daar echt zo van: ‘Wauw, yes, dit is echt leuk!’ Haha, best time of my life :)

Ik weet zeker dat ik nog een keer zo’n lekker bruisbal van Lush ga kopen. Hij maakt zijn naam BRUISbal helemaal waar, en het is echt een verwenmomentje voor jezelf als je zo’n lekker product van Lush gebruikt. Het bruisen, de groene kleur, de lekkere geur, en niet te vergeten het knetteren maken het een hele ‘ervaring’. Aanradertje!

Yay, ik ben fan! heb jij ook wel eens een bruisbal van Lush gebruikt?

XX Anniek

 

9 reacties

 • Reply
  Petra
  19 januari, 2014 at 10:17

  Hmmzz… ik woon dus vrij kort in Utrecht en lees hier, dat er een Lush winkel in Utrecht zit…Ik heb dus vanmiddag gelijk iets te doen!..

  Groetjes Petra

  • Reply
   Anniek
   19 januari, 2014 at 11:31

   Haha, ja, ik zou er zeker eventjes langs gaan! Leuk dat je in Utrecht woont!

 • Reply
  Floor
  19 januari, 2014 at 15:43

  Mooie foto’s!!

 • Reply
  Natiza
  19 januari, 2014 at 17:04

  Ik heb hem zelf ook ik vind hem zo heerlijk!! Ik had er toen 3 gekocht alle 3 op! Humm eerlijk als ik er al aan denk

  • Reply
   Natiza
   19 januari, 2014 at 17:04

   Ik volg je trouwens via bloglovin! Ik vind je blog echt ontzettend leuk!

   • Reply
    Anniek
    19 januari, 2014 at 20:15

    Ah dankjewel voor het compliment! Ik heb nu ook wel een beetje spijt dat ik ER niet meer heb gekocht… :) Ik had ook al eens op jouw blog gekeken, het ziet er echt leuk uit, en wat een gave foto in je sidebar zeg! Ik volg jou ook op Bloglovin :) XX

 • Reply
  Joyce
  19 januari, 2014 at 17:21

  oeh, dat lijkt me een heerlijke bruisbal!

 • Reply
  Bianca
  19 januari, 2014 at 21:37

  Klinkt goed! En leuke blog heb je!

 • Reply
  Laura
  20 januari, 2014 at 18:55

  Klinkt heel goed!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.