JML #106 / Super inspirerende meeting, SHOPPEN & nog even strijden

join my life 106

JAAA, girls: ik ben klaar met school! Of nou ja: de examens moeten nog ‘even’ gedaan worden, maar na de toetsweek die ik in de afgelopen week heb afgerond, heb ik nu voor de rest geen les meer. Heerlijk. Dit weekend genoot ik dan ook volop van lekker shoppen (waar ik eindelijk tijd voor had!) en een toffe meeting! Kijk je mee naar de rest van mijn week?

vitamine bruistablet

Heel eerlijk: deze week begon niet zo lekker. Maandag had ik een belangrijke wiskundetoets, maar de paar nachten ervoor had ik slecht geslapen en ik voelde me belabberd. Even een vitamineshotje naar binnen werken dus. Ik had uiteindelijk trouwens wel een een 8,7 voor mijn wiskunde toets gehaald!

bloesem

De paar dagen daarna bestonden vooral uit véél leren. En af en toe even lekker naar buiten, om te genieten van alle prachtige bloesembomen!

belegd broodje

Pluspuntje: ik werd lekker verwend door mijn lieve ouders, die wel een beetje medelijden met me hadden :)

havermout

Veel powersnackjes!

markt

Donderdag had ik een dagje geen toets en ging ik ‘s ochtends met mijn moeder naar de markt.

aardbei

Waar we een doosje échte Hollandse aardbeien kochten! Ik had even zin om er een gekke foto mee te maken :)

druiven

‘s Avonds tijdens het eten komen er de laatste tijd standaard steeds twee duifjes op deze paal in onze tuin zitten. Echt super cute hoe ze elke avond weer met z’n tweeën aan komen fladderen! (en nee, gelukkig poepen ze niet veel :) )

utrecht centrum

Vrijdag had ik mijn laatste toets: een mondeling, met twee vriendinnen. En oh, je wilt niet weten hoe wij na die mondeling uit het toetskamertje kwamen: ZO BLIJ. Dit was gewoon de laatste toets ooit. Na even lekker nakletsen, ging ik Utrecht in, op zoek naar een paar nieuwe items! Eindelijk had ik de tijd om eens lekker te gaan shoppen.

kanten jurkje

Ik ben op zoek naar een chique, kort jurkje, en de kleur van dit jurkje vond ik heel tof. Het model wat minder, dus ik kocht hem uiteindelijk niet.

wijde broek

Ik paste ook deze hele wijde broek, die ik uiteindelijk ook niet meenam.

make up hm

De H&M in Utrecht heeft sinds kort een mega beauty-afdeling, supertof!

grijze sweater

Ik kocht dit grijze truitje om een hele leuke DIY mee te gaan doen! Ik wil er namelijk op gaan…

borduren.

Lekker oubollig hè? ;)

Als het af is zal ik het natuurlijk laten zien!

't gegeven paard utrecht

Na het shoppen ging ik door naar ‘T Gegeven Paard, een café in Utrecht. Daar had ik een meeting met mijn collega’s van Studenten.net. Het was echt ontzettend gezellig en inspirerend, én het café was top: perfect als gezellige werkplek!

courgiatelle

Ik maakte die avond lekkere courgiatelle met avocadopesto. Ja inderdaad: een paar dagen ervoor ook al. Ik vind het echt heerlijk :)

to do list

Afgelopen weekend heb ik écht onwijs gerelaxed (lees: Streetlab marathon), en ook ben ik lekker aan de slag gegaan voor Studenten.net.

chocoladekoekje

En met mijn vader at ik heel veel chocoladekoekjes. Die heel lekker waren. Heh.

leren jasje outfit

Gisteren poste ik een nieuwe outfitpost, met foto’s gemaakt door mijn vader én kleding van mijn vader! :D

melkschuim

hazelaartje

Gisteren genoot ik van een heerlijk vrij dagje, mét lekkere koffie en een notentaartje. Terwijl de regen op het dak tikte. Superfijn om dan lekker knus binnen te zitten.


Komende week heb ik een stel proefexamens, ga ik naar een aantal events, en voor de rest ben ik ‘vrij’. Oftewel: moet ik leren voor mijn examens. Ik moet nog maar eens even goed gaan bedenken hoe ik dat aan ga pakken… Ik ben trouwens ook van plan jullie komende week wat meer te gaan vertellen over de studie die ik wil gaan doen :)

Geniet van je week! Heb jij al plannen?

Liefs Anniek

 

21 reacties

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  18 april, 2016 at 05:50

  De foto met de aardbei is leuk! Leuk om weer te lezen :) X

 • Reply
  Dionne
  18 april, 2016 at 06:12

  Leuke diary! Dat rode jurkje met kant is heel gaaf!

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  18 april, 2016 at 06:37

  Ziet eruit als een leuke week en wat fijn dat de laatste toetsen nu klaar zijn, zo’n drukke periode zo rond het examen, ben blij dat ik die gehad heb! Maar jij nog heel veel succes met het leren van alle examens, maar komt vast goed!

 • Reply
  Mariska
  18 april, 2016 at 07:09

  Prachtige foto’s weer! Yes, eindelijk klaar met school! Je bent dan toch goed in wiskunde :O ik heb dat vak nooit afgemaakt :’) Die beauty afdeling in de H&M in Utrecht is een goede tip! Geniet van je week :D

 • Reply
  Suzanne
  18 april, 2016 at 07:19

  Leuk om te zien! Ik ga deze week echt flink strijden voor school!

 • Reply
  Emma
  18 april, 2016 at 07:27

  Klaar met je les, dat lijkt me onwijs raar Anniek! Heel veel succes met leren de komende weken!

  • Reply
   Anniek
   20 april, 2016 at 08:14

   Ja klopt, het voelt zó gek! En dankjewel <3

 • Reply
  Denise
  18 april, 2016 at 07:44

  Ah wat fijn dat je toetsen erop zitten, even relaxen nu! <3

 • Reply
  Irina
  18 april, 2016 at 08:09

  Gefeliciteerd met je goede cijfer voor wiskunde! En wat heerlijk dat je je laatste schoolexamens gehad hebt: ik weet nog hoe fijn ik me toen voelde ^^

 • Reply
  Kim
  18 april, 2016 at 08:20

  Oeh, ben benieuwd naar je DIY! Klinkt tof hoor. Helemaal niet saai :P

 • Reply
  Iris
  18 april, 2016 at 08:22

  Nu ben ik erg benieuwd naar die trui.

 • Reply
  Liefs Lara
  18 april, 2016 at 08:38

  Wauw, een 8,7 voor je wiskunde toets! Succes met leren voor je examens, gaat vast helemaal goed komen!

 • Reply
  Judith
  18 april, 2016 at 10:19

  Wat een spannende tijd net voor je examens! Alvast heel veel succes met leren. Ik ben wel erg benieuwd naar je DIY van het grijze shirt, want borduren klinkt juist heel gaaf (en creatief). :)

  • Reply
   Anniek
   20 april, 2016 at 08:16

   Jaa, ik ben echt heel benieuwd hoe het gaat worden, de trui! Ik heb nog nooit eerder geborduurd, dus ik moet wel even inkomen :) Bedankt voor je lieve reactie!

 • Reply
  Linda
  18 april, 2016 at 13:23

  Fijn dat je toetsen achter de rug zijn! Ik ben heel erg benieuwd naar je diy met het grijze truitje:)

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  18 april, 2016 at 13:39

  Prachtige foto’s! Ik ben benieuwd naar het resultaat van het grijze truitje! :)

 • Reply
  Frank
  18 april, 2016 at 17:54

  Wat een prachtige foto’s, heel leuk om te lezen en succes met je examens.

 • Reply
  Manon
  18 april, 2016 at 17:56

  Wat spannend allemaal je examens! succes! Ik ben super benieuwd naar je DIY

 • Reply
  Carolien - On a Healthy Adventure
  19 april, 2016 at 08:03

  Die powersnackjes, top! Oh avocado pesto, klinkt lekker romig, ga ik zelf eens proberen :)

 • Reply
  Jennifer
  20 april, 2016 at 12:11

  Wat een super gave foto’s weer! Ik zie echt verschil met je nieuwe 55 (?!) mm lens. En ik kijk al uit naar mijn laatst dag met toetsen ;)

 • Reply
  anna
  23 april, 2016 at 15:19

  Veel leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar je DIY!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.