JML #104 / Metro famous, oma & DRUKTE

JOIN MY LIFE 104

Vorige week kwam er geen Join My Life online. En dus is het vandaag hoog tijd om weer eens even bij te praten. Over mijn Metro famous momentje, alle drukte in de afgelopen tijd, over examens en toetsweken, Pasen, kunstpresentaties en heel – veel – lekker – eten. Kijk je gezellig met me mee?

Oké. Voordat ik jullie de fotootjes van de afgelopen twee weken ga laten zien, eerst even een korte uitleg. Over de Join My Life die vorige week ontbrak, en over het feit dat ik in plaats van de gebruikelijke 4 artikelen per week, er nu soms 3 plaats.

Heel kort gezegd is reden nummer 1: DRUKTE. Echt een onwijze drukte. Voor school waar ik nu, een paar weken voor mijn examens, keihard aan moet werken, en ook voor mijn werk bij studenten.net. Binnenkort zal ik jullie een wat uitgebreidere update geven over wat er zich allemaal gaat afspelen in de komende maanden van mijn leven, dus voor nu laat ik het even hierbij!

metro

Oké, terug naar twee weken terug! Van een paar van jullie hoorde ik al meteen dat jullie me gespot hadden: ik stond namelijk in de Metro! Samen met mijn 3 andere ‘helden’ van studenten.net, waar ik voor schrijf. Superleuk :)

donker

Al een paar maanden stond ‘ie op mijn wishlist: de 50mm AF-S lens. Toen ik hem op Marktplaats voor 130 euro zag staan, besloot ik mijn kans te grijpen en hem te gaan bekijken. Helaas was het uiteindelijk de verkeerde lens, het meisje had me verkeerd geïnformeerd :(

50 mm lens

Ik wilde niet langer wachten, en dus kocht ik hem een paar dagen erna helemaal nieuw, yay!

appelflap

Komende donderdag begint mijn allerlaatste toetsweek, met toetsen die allemaal fiks meetellen. Ik heb de afgelopen twee weken dus veel geleerd!

fotoshoot natuur modder

Voor het vak Kunst op school moest ik nog één opdracht doen. Het was een vrije opdracht, en ik besloot er een fotografieprojectje van te maken. Samen met Myrthe hield ik vorige week zaterdag een fotoshoot!

foto's bewerken

Daarna uit de 850 (oeps, haha) foto’s een selectie van 4 foto’s maken, en bewerken.

kunstpresentatie vaag

En ze een paar dagen later presenteren op mijn eindpresentatie van Kunst! En ja, ik heb een deel van de foto expres een beetje vaag gemaakt. Binnenkort wil ik het resultaat van shoot namelijk nog met jullie delen in een artikeltje :) Ik denk komende week, ik wil eerst alleen nog iets meer foto’s erbij bewerken!

tulp

paasstol

Vorig weekend was het Pasen, en genoot ik van een paar daagjes rust, tulpen, en héérlijk eten. Vooral die paassstol, oh, wat ben ik dáár gek op!

paasei

En paaseitjes zijn ook niet verkeerd, ha!

oma

Met het paasweekend waren mijn broer en zus ook thuis, en kwam mijn oma van 87 ook nog een paar nachtjes logeren. Heel gezellig! Best wel bijzonder, dat mijn oma nog zo gezond is en bij ons kan komen. Ik vind het ook heel tof om met haar te praten over haar jeugd en leven, zij is zo anders opgegroeid!

philosophy

Eén van mijn twee lievelingsgeuren van de afgelopen tijd.

dadel geitenkaas

En oh, nu we dadels in huis hebben is dit echt een verslavende snack geworden: dadels met een beetje geitenkaas en een blaadje basilicum. LEKKER!

notebook

De afgelopen zaterdagen begin ik mijn dag telkens met het maken van een to-do-list. Ik probeer in het weekend altijd flink vooruit te werken voor Studenten.net, meestal leer ik wat voor school, en ben ik nog 1,5 uur kwijt aan mijn schoonmaakbaantje.

barcelona

De examenreis van mij en een paar vriendinnen is inmiddels helemaal rond! Ik vind het ook zó heerlijk om nu af en toe alvast even weg te dromen bij de plaatjes van onze bestemming… Binnenkort zal ik jullie er alles over vertellen!

chinees eten

Afgelopen weekend waren mijn ouders een paar daagjes weg. Omdat ik nog een afspraak had staan, kon ik helaas niet mee… Hierboven zie je mijn eten van vrijdagavond: een restje Chinees + gebakken courgette!

courgetti

Ook zaterdag kookte ik lekker zelf, met allerlei verse ingrediënten. Ik maakte courgettepasta, met een avocadopesto. Wie weet deel ik binnenkort het (makkelijke) receptje nog wel!

recept osawa cake

Heb je het recept voor de Osawa cake van tante Carla trouwens al gezien? Het is ZO’N FIJNE cake!

zonnebril

Wát een geweldig weer was het afgelopen weekend zeg! Echt zo fijn om lekker buiten te kunnen zitten!

middelbare school

Voor degenen die het leuk vinden: hieronder heb ik even een klein lijstje gemaakt met een aantal artikelen die ik in de afgelopen twee weken schreef voor studenten.net!


Zo, dat was me het bijkletsmomentjes wel weer! Zoals ik al zei zal ik binnenkort nog een losse update schrijven over de examens, mijn aankomende studie en al dat soort dingen. Daar was veel vraag naar, en het lijkt me ook leuk om er wat meer over te delen :)

Geniet lekker van je dag!

Liefs Anniek

26 reacties

 • Reply
  Suzanne
  4 april, 2016 at 06:00

  Begrijp het helemaal dat je het druk hebt. Het is ook een hele drukke tijd. Doe rustig aan meid en denk aan jezelf!

 • Reply
  femke
  4 april, 2016 at 07:23

  Wat een leuke foto’s. En fijn dat je nu je nieuwe lens hebt, dan worden je foto’s nog mooier ;-)

  • Reply
   Anniek
   7 april, 2016 at 06:45

   Jaa, ik ben ook zo happy met de lens! En ah, dankjewel <3

 • Reply
  Julie
  4 april, 2016 at 07:59

  Ziet er uit als een leuke week! Ben heel erg benieuwd naar je update ivm studiekeuze etc. Je bent echt heel erg goed bezig!

 • Reply
  BySilke
  4 april, 2016 at 08:17

  Woehoew, weer een JML! Vind ik echt altijd heel leuk om te lezen :) Heel veel succes met alle drukte om je heen, maar dat komt wel weer goed hoor <3 Liefs!

 • Reply
  anna
  4 april, 2016 at 08:26

  Leuke foto’s weer! Spannend he zo’n examenperiode, maar het komt vast goed! En wow, 850 foto’s, haha! Altijd zo lastig kiezen bij een shoot…

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  4 april, 2016 at 09:50

  Leuke foto’s en wat tof dat je in de metro stond!

 • Reply
  Sandra
  4 april, 2016 at 11:49

  Wat stom dat je de verkeerde lens (perongelukLet had zeg. Gelukkig heb je de lens even later alsnog nieuw kunnen kopen! Een 50mm lens blijft een toppertje. Leuk trouwens dat je oma gezellig bleef logeren! :)

 • Reply
  Iris
  4 april, 2016 at 12:46

  Succes met je laatste toetsweek! Gek dat die zo dicht tegen de examens aanzit, mijn laatste toetsweek eindigde vorige week.

 • Reply
  Charelle
  4 april, 2016 at 15:31

  Oh courgettepasta is zo lekker! Echt één van mijn lievelingsgerechten. En ik ben stiekem heel jaloers op je lens, haha! (A)

  • Reply
   Anniek
   7 april, 2016 at 06:47

   Ja, die courgettepasta beviel me echt ontzettend goed! Ga ik zeker nog eens vaker maken :) Wat voor ‘saus’ doe jij er meestal doorheen?

 • Reply
  Sonia
  4 april, 2016 at 15:41

  Wat een mooie foto’s weer! En ik heb echt respect voor je Anniek. Hoe je dit allemaal doet met bloggen en school! Heel veel succes met je laatste toetsweek!
  Liefs
  Sonia

 • Reply
  Rosalindr
  4 april, 2016 at 16:50

  Klinkt als een drukke maar leuke week! Wel mooie foto’s trouwens.

 • Reply
  Manon
  4 april, 2016 at 17:43

  Veel plezier met je nieuwe lens!

 • Reply
  Linda
  4 april, 2016 at 18:12

  Oh ik ben heel erg benieuwd naar je fotoshoot als ik deze koude blote pootjes foto zo zie haha!

 • Reply
  Moniek
  4 april, 2016 at 19:11

  Wat stom zeg van die lens! Gelukkig heb je nu een compleet nieuwe! Ik vind de 50 mm echt geweldig! Je zult er vast veel plezier van hebben!

 • Reply
  Denise
  4 april, 2016 at 20:59

  Wat een prachtige foto’s, ik ben nu al super benieuwd naar de foto’s van je eindpresentatie!

 • Reply
  An-Sofie
  5 april, 2016 at 07:37

  waaauw! Wat een mooie foto’s!

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  5 april, 2016 at 16:06

  Wat een drukte met school en je nieuwe werk, maar het levert wel weer een mooi overzichtje met mooie foto’s op!!

 • Reply
  Britt • Annebrittures
  5 april, 2016 at 17:27

  Wow, jij hebt een druk leventje zeg, hoe je dit allemaal gecombineerd krijgt, you go girl! Ik ken de paasstol (?) niet, maar wat ziet dit er lekker uit! Oh ik had je artikeltjes al gelezen, maar deze nog niet blijkbaar, ga ik gelijk doen!

  • Reply
   Anniek
   7 april, 2016 at 06:48

   Oh man, als ze nog in de winkels lagen zou ik bijna persoonlijk een paasstol naar je opsturen, haha! Zó lekker :) Bedankt voor je lieve reactie!

 • Reply
  Claudia
  5 april, 2016 at 20:53

  Zo een bezig bijtje! Ik ben enorm benieuwd naar de shoot

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  6 april, 2016 at 13:33

  Wat een leuk overzicht! En wat een mooie foto’s maak je. Die paasstol ziet er echt verrukkelijk uit. Elk jaar komt hij hier weer in huis, ook met kerst. ;)

 • Reply
  Lisa
  6 april, 2016 at 17:28

  Wow, beroemdheid Anniek. Je staat tegenwoordig zelfs in de krant :) Ziet er leuk uit allemaal.

  • Reply
   Anniek
   7 april, 2016 at 06:49

   Haha, nou, dat valt tegen hoor, die beroemdheid ;) Maar thanx! <3

 • Reply
  Laura
  7 april, 2016 at 19:40

  Ah die drukte met school, heel veel succes met het voorbereiden! Ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe gaan op examen reis,

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.