JML #104 / Metro famous, oma & DRUKTE - GlowofbeautyGlowofbeauty

4 april 2016

JOIN MY LIFE 104

Vorige week kwam er geen Join My Life online. En dus is het vandaag hoog tijd om weer eens even bij te praten. Over mijn Metro famous momentje, alle drukte in de afgelopen tijd, over examens en toetsweken, Pasen, kunstpresentaties en heel – veel – lekker – eten. Kijk je gezellig met me mee?

Oké. Voordat ik jullie de fotootjes van de afgelopen twee weken ga laten zien, eerst even een korte uitleg. Over de Join My Life die vorige week ontbrak, en over het feit dat ik in plaats van de gebruikelijke 4 artikelen per week, er nu soms 3 plaats.

Heel kort gezegd is reden nummer 1: DRUKTE. Echt een onwijze drukte. Voor school waar ik nu, een paar weken voor mijn examens, keihard aan moet werken, en ook voor mijn werk bij studenten.net. Binnenkort zal ik jullie een wat uitgebreidere update geven over wat er zich allemaal gaat afspelen in de komende maanden van mijn leven, dus voor nu laat ik het even hierbij!

metro

Oké, terug naar twee weken terug! Van een paar van jullie hoorde ik al meteen dat jullie me gespot hadden: ik stond namelijk in de Metro! Samen met mijn 3 andere ‘helden’ van studenten.net, waar ik voor schrijf. Superleuk :)

donker

Al een paar maanden stond ‘ie op mijn wishlist: de 50mm AF-S lens. Toen ik hem op Marktplaats voor 130 euro zag staan, besloot ik mijn kans te grijpen en hem te gaan bekijken. Helaas was het uiteindelijk de verkeerde lens, het meisje had me verkeerd geïnformeerd :(

50 mm lens

Ik wilde niet langer wachten, en dus kocht ik hem een paar dagen erna helemaal nieuw, yay!

appelflap

Komende donderdag begint mijn allerlaatste toetsweek, met toetsen die allemaal fiks meetellen. Ik heb de afgelopen twee weken dus veel geleerd!

fotoshoot natuur modder

Voor het vak Kunst op school moest ik nog één opdracht doen. Het was een vrije opdracht, en ik besloot er een fotografieprojectje van te maken. Samen met Myrthe hield ik vorige week zaterdag een fotoshoot!

foto's bewerken

Daarna uit de 850 (oeps, haha) foto’s een selectie van 4 foto’s maken, en bewerken.

kunstpresentatie vaag

En ze een paar dagen later presenteren op mijn eindpresentatie van Kunst! En ja, ik heb een deel van de foto expres een beetje vaag gemaakt. Binnenkort wil ik het resultaat van shoot namelijk nog met jullie delen in een artikeltje :) Ik denk komende week, ik wil eerst alleen nog iets meer foto’s erbij bewerken!

tulp

paasstol

Vorig weekend was het Pasen, en genoot ik van een paar daagjes rust, tulpen, en héérlijk eten. Vooral die paassstol, oh, wat ben ik dáár gek op!

paasei

En paaseitjes zijn ook niet verkeerd, ha!

oma

Met het paasweekend waren mijn broer en zus ook thuis, en kwam mijn oma van 87 ook nog een paar nachtjes logeren. Heel gezellig! Best wel bijzonder, dat mijn oma nog zo gezond is en bij ons kan komen. Ik vind het ook heel tof om met haar te praten over haar jeugd en leven, zij is zo anders opgegroeid!

philosophy

Eén van mijn twee lievelingsgeuren van de afgelopen tijd.

dadel geitenkaas

En oh, nu we dadels in huis hebben is dit echt een verslavende snack geworden: dadels met een beetje geitenkaas en een blaadje basilicum. LEKKER!

notebook

De afgelopen zaterdagen begin ik mijn dag telkens met het maken van een to-do-list. Ik probeer in het weekend altijd flink vooruit te werken voor Studenten.net, meestal leer ik wat voor school, en ben ik nog 1,5 uur kwijt aan mijn schoonmaakbaantje.

barcelona

De examenreis van mij en een paar vriendinnen is inmiddels helemaal rond! Ik vind het ook zó heerlijk om nu af en toe alvast even weg te dromen bij de plaatjes van onze bestemming… Binnenkort zal ik jullie er alles over vertellen!

chinees eten

Afgelopen weekend waren mijn ouders een paar daagjes weg. Omdat ik nog een afspraak had staan, kon ik helaas niet mee… Hierboven zie je mijn eten van vrijdagavond: een restje Chinees + gebakken courgette!

courgetti

Ook zaterdag kookte ik lekker zelf, met allerlei verse ingrediënten. Ik maakte courgettepasta, met een avocadopesto. Wie weet deel ik binnenkort het (makkelijke) receptje nog wel!

recept osawa cake

Heb je het recept voor de Osawa cake van tante Carla trouwens al gezien? Het is ZO’N FIJNE cake!

zonnebril

Wát een geweldig weer was het afgelopen weekend zeg! Echt zo fijn om lekker buiten te kunnen zitten!

middelbare school

Voor degenen die het leuk vinden: hieronder heb ik even een klein lijstje gemaakt met een aantal artikelen die ik in de afgelopen twee weken schreef voor studenten.net!


Zo, dat was me het bijkletsmomentjes wel weer! Zoals ik al zei zal ik binnenkort nog een losse update schrijven over de examens, mijn aankomende studie en al dat soort dingen. Daar was veel vraag naar, en het lijkt me ook leuk om er wat meer over te delen :)

Geniet lekker van je dag!

Liefs Anniek

26 comments on “JML #104 / Metro famous, oma & DRUKTE”

  4 april, 2016

  Begrijp het helemaal dat je het druk hebt. Het is ook een hele drukke tijd. Doe rustig aan meid en denk aan jezelf!


  4 april, 2016

  Wat een leuke foto’s. En fijn dat je nu je nieuwe lens hebt, dan worden je foto’s nog mooier ;-)

  Anniek
  7 april, 2016

  Jaa, ik ben ook zo happy met de lens! En ah, dankjewel <3


  4 april, 2016

  Ziet er uit als een leuke week! Ben heel erg benieuwd naar je update ivm studiekeuze etc. Je bent echt heel erg goed bezig!


  4 april, 2016

  Woehoew, weer een JML! Vind ik echt altijd heel leuk om te lezen :) Heel veel succes met alle drukte om je heen, maar dat komt wel weer goed hoor <3 Liefs!


  4 april, 2016

  Leuke foto’s weer! Spannend he zo’n examenperiode, maar het komt vast goed! En wow, 850 foto’s, haha! Altijd zo lastig kiezen bij een shoot…


  4 april, 2016

  Leuke foto’s en wat tof dat je in de metro stond!


  4 april, 2016

  Wat stom dat je de verkeerde lens (perongelukLet had zeg. Gelukkig heb je de lens even later alsnog nieuw kunnen kopen! Een 50mm lens blijft een toppertje. Leuk trouwens dat je oma gezellig bleef logeren! :)


  4 april, 2016

  Succes met je laatste toetsweek! Gek dat die zo dicht tegen de examens aanzit, mijn laatste toetsweek eindigde vorige week.


  4 april, 2016

  Oh courgettepasta is zo lekker! Echt één van mijn lievelingsgerechten. En ik ben stiekem heel jaloers op je lens, haha! (A)

  Anniek
  7 april, 2016

  Ja, die courgettepasta beviel me echt ontzettend goed! Ga ik zeker nog eens vaker maken :) Wat voor ‘saus’ doe jij er meestal doorheen?


  4 april, 2016

  Wat een mooie foto’s weer! En ik heb echt respect voor je Anniek. Hoe je dit allemaal doet met bloggen en school! Heel veel succes met je laatste toetsweek!
  Liefs
  Sonia


  4 april, 2016

  Klinkt als een drukke maar leuke week! Wel mooie foto’s trouwens.


  4 april, 2016

  Veel plezier met je nieuwe lens!


  4 april, 2016

  Oh ik ben heel erg benieuwd naar je fotoshoot als ik deze koude blote pootjes foto zo zie haha!


  4 april, 2016

  Wat stom zeg van die lens! Gelukkig heb je nu een compleet nieuwe! Ik vind de 50 mm echt geweldig! Je zult er vast veel plezier van hebben!


  4 april, 2016

  Wat een prachtige foto’s, ik ben nu al super benieuwd naar de foto’s van je eindpresentatie!


  5 april, 2016

  waaauw! Wat een mooie foto’s!


  5 april, 2016

  Wat een drukte met school en je nieuwe werk, maar het levert wel weer een mooi overzichtje met mooie foto’s op!!


  5 april, 2016

  Wow, jij hebt een druk leventje zeg, hoe je dit allemaal gecombineerd krijgt, you go girl! Ik ken de paasstol (?) niet, maar wat ziet dit er lekker uit! Oh ik had je artikeltjes al gelezen, maar deze nog niet blijkbaar, ga ik gelijk doen!

  Anniek
  7 april, 2016

  Oh man, als ze nog in de winkels lagen zou ik bijna persoonlijk een paasstol naar je opsturen, haha! Zó lekker :) Bedankt voor je lieve reactie!


  5 april, 2016

  Zo een bezig bijtje! Ik ben enorm benieuwd naar de shoot


  6 april, 2016

  Wat een leuk overzicht! En wat een mooie foto’s maak je. Die paasstol ziet er echt verrukkelijk uit. Elk jaar komt hij hier weer in huis, ook met kerst. ;)


  6 april, 2016

  Wow, beroemdheid Anniek. Je staat tegenwoordig zelfs in de krant :) Ziet er leuk uit allemaal.

  Anniek
  7 april, 2016

  Haha, nou, dat valt tegen hoor, die beroemdheid ;) Maar thanx! <3


  7 april, 2016

  Ah die drukte met school, heel veel succes met het voorbereiden! Ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe gaan op examen reis,