Mijn eerste keer Starbucks

starbucks

Hoi hoi! Hoe is het? Ik zit zelf nu met een mega volle maag achter mijn laptopje dit artikeltje te tikken, even uitbuiken. Er past echt niets meer bij. Ik kom net terug van mijn allereerste bezoekje aan de Starbucks, en lékker dat het was! Ook heel gezellig om weer even lekker bij te kletsen met Dianne.

Starbucks utrecht

recept starbucks

Een aantal maanden geleden hadden we het al afgesproken: als Dianne (een van mijn beste vriendinnen) haar examens achter de rug zou hebben, zouden we samen naar de Starbucks gaan. En gisteren was het dan eindelijk zover! Voor haar natuurlijk een enorme opluchting dat ze klaar was, dat moest gevierd worden :)

Nadat we onze bestelling hadden doorgegeven moesten we nog even geduld hebben voordat we onze lekkere Frappuccino konden opslurpen. Echt leuk trouwens om achter de bar te kunnen kijken, en te zien hoe het allemaal klaargemaakt wordt. Vind ik tof.

starbucks frappuccino

Ha, ik had een Caramel Cream besteld (thanx voor de hulp op Instagram bij mijn keuzestress..), en ik kreeg er gratis een aardbei Frappuccino bij, dat is nog eens leuk! De leuke barman had mijn bestelling verkeerd opgenomen :)

Mijn schoolwerk heb ik voor vandaag al lekker klaar, dat geeft een fijn gevoel. Ik ga zo maar eens even kijken wat ik morgenochtend (= voor jou vandaag) wil gaan doen, ik hoef dan namelijk pas om kwart voor 12 op school te zijn! Altijd wel fijn, zo’n vrijdag, ‘s ochtends is er namelijk mooi licht om foto’s te maken. Daar ga ik eens even goed gebruik van maken.

O ja, nog even een leuke aankondiging: morgen staat er weer een video online! Het heeft even geduurd, maar nu is het dan ook meteen een van de leuksten om te bekijken vind ik zelf, namelijk een shoplog. Jihoeee :)

starbucks anniek dianne

Haha, een foto maken terwijl we allebei aan het genieten zijn van de strawberry Frappuccino is nog best pittig! ^^

Fijne vrijdag! Enne, wat is jouw favo Starbucks drankje?

Liefs Anniek

 

28 reacties

 • Reply
  BySilke
  22 mei, 2015 at 05:55

  Ooh, ik moet ook ooit eens de Starbucks binnenstappen! Proficiat met je ontgroening, hopelijk onderga ik hem ook gauw ;) En zeker dat hij gemist was met de bestelling en hij geen oogje op je had? :) :)

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  22 mei, 2015 at 06:05

  Ahh hahah wat leuk! Het ziet er zo gezellig uit! Ik begin vandaag ook lekker laat, pas kwart over 11, dat is zo lekker! Ik ga ook denk ik foto’s maken! Liefs

 • Reply
  Klaske
  22 mei, 2015 at 06:23

  Ah leuk! Ik ben nog nooit bij starbucks geweest… Maar als ik jouw blogje lees, moet ik daar maar snel verandering in brengen! Leuke blog Anniek! Liefs

 • Reply
  Jis
  22 mei, 2015 at 06:35

  Wat leuk om te lezen! Ik kom niet vaak bij de Starbucks, maar ik vind het er wel altijd zó lekker! Liefs, Jis

 • Reply
  Eline
  22 mei, 2015 at 06:57

  Ik kom bijna nooit bij de starbucks, maar wat een leuk artikeltje!

  • Reply
   Denise
   22 mei, 2015 at 08:19

   Ah wat een heerlijk en spontaan artikeltje! Ik kom zelf ook niet heel vaak bij Starbucks, maar het is er wel ontzettend lekker! <33

 • Reply
  lifetimes
  22 mei, 2015 at 07:41

  Haha, heb jij even gelukt met je 2 drankjes. Ik kom af en toe bij de Starbucks en ga dan over het algemeen voor een latte machiato met caramel! Love it! Ben benieuwd naar je video :) Xx

 • Reply
  Anna
  22 mei, 2015 at 08:12

  Leuk om te lezen! Ik kom juist nooit meer bij Starbucks, die hype is wel een beetje geweest geloof ik. Ze nemen mijn bestelling ook vaak verkeerd op, die marketingtruc met die namen verkeerd schrijven vind ik echt té flauw (:’)), ook al werkt het wel… En nog maar niet te spreken over de prijzen, oei. Maar goed, ik weet zeker dat ik daar in de zomer weer vrolijk binnenhuppel voor een frappuchino, haha, maar nu nog even niet. Leuke foto’s!

  • Reply
   Anniek
   22 mei, 2015 at 17:59

   Ja, die marketingtruc: te flauw inderdaad. Wonder boven wonder schreven ze mijn naam wel goed deze keer :)

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  22 mei, 2015 at 08:33

  Ik ben ook niet zo’n grote Starbucks-ganger, maar als ik er eentje spot én ik heb zin in iets! Ga ik voor de soya-hot-chocolate met hazelnoot!

 • Reply
  Lotte
  22 mei, 2015 at 08:45

  Hahaha, wat schattig! En wat een mazzel weer, meteen de eerste keer een gratis frappuccino gekregen. Wat vond je uiteindelijk van de ‘drankjes’?

 • Reply
  Steffi
  22 mei, 2015 at 09:00

  Leuke foto’s! Ik ben zelf nog maar één keer naar de Starbucks geweest, dat was tijdens de kerst periode, dan hebben ze hele lekkere kerstdrankjes! Ik loop er dagelijks langs, maar ik vind het te prijzig om elke week heen te gaan! (:

  • Reply
   Anniek
   22 mei, 2015 at 17:57

   Ja, die Pumpkin Spice Latte die dan wordt verkocht schijnt echt heerlijk te zijn! Goede smoes om komende winter nog eens langs te gaan :)

 • Reply
  Evi
  22 mei, 2015 at 11:09

  Ha, ik zie dat je het karameldrankje nam dat ik op instagram bedoelde! Leuk om te zien :)
  Ik ga vaak maar één keer per maand naar Starbucks om van de lekkere frapuccino’s te genieten en om toch nog wat geld te besparen, maar ben toch meer een Coffee Company mens. Misschien ook leuk om eens te proberen!

  • Reply
   Anniek
   22 mei, 2015 at 17:57

   Ja klopt, bedankt voor je hulp, hij was echt heerlijk :) Bij de Coffee Company ben ik nog nooit geweest, misschien moet ik daar ook maar eens langs!

 • Reply
  Beauty& gezondheid
  22 mei, 2015 at 12:05

  Leuk artikel om te lezen! Zelf ben ik echt Starbucks verslaafd. Ik moet elke dag reizen met de trein dus kom er vaak langs en daarom kan ik het vaak niet laten. Ik betel hebt liefst een vanilla latte of een frappuccino caramel :)

 • Reply
  Nicole
  22 mei, 2015 at 13:29

  Haha wat leuk om te zien! Ik vind de strawberry frapucciono echt zoooo lekker! En wat een geluk dat je er twee kreeg haha!

 • Reply
  Manon
  22 mei, 2015 at 14:13

  Ik kom echt nooit bij de starbucks

 • Reply
  Iris
  22 mei, 2015 at 17:21

  Mijn eerste keer moet nog komen!

 • Reply
  Charissa
  22 mei, 2015 at 18:26

  Leuk artikel! Mijn eerste Starbucks ervaring was in Londen, ik nam tijdens een schoolreisje ook van die verse koffie mee als cadeautje voor mijn ouders maar de hele bus rook toen naar Starbucks koffie hah, oeps!

 • Reply
  Eline
  22 mei, 2015 at 19:41

  Leuk om te zien! Starbucks is echt geweldig <3

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  22 mei, 2015 at 23:37

  Caramel Frap! Maar ik heb ook niet vaak Starbucks. De dichtstbijzijnde is meer dan 1,5u verder!

 • Reply
  Celeste
  23 mei, 2015 at 07:00

  Wat een leuk artikel is het geworden! Gezellig dat je met Dianne op pad was, hopelijk gingen haar examens goed! Die bovenste foto is trouwens echt heel erg leuk! Moet trouwens bekennen dat ook ik nog nooit iets van de Starbucks op heb haha. Ben er wel ooit binnen geweest, omdat anderen iets wilde hebben, maar zelf nog nooit iets genomen. Echt slecht eigenlijk!

 • Reply
  Caitlyn
  23 mei, 2015 at 10:15

  Ik lust ook echt geen koffie dus dan vind ik het al niet zo leuk en het is altijd zo druk bij Starbucks! Dan drink ik liever een grote thee een beetje verder op het station in Gent: veel goedkoper en héél erg lekker.
  xx

 • Reply
  Lydia
  23 mei, 2015 at 17:22

  Mijn vriend en ik houden echt van stedentrips en als er een Starbucks op vakantie is gaan we er zeker twee tot drie keer per dag heen. Sowieso voor de gratis WiFi (jaa we blijven Nederlanders) en de heerlijke Caramel Macchiato!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 mei, 2015 at 17:40

  Fijn artikel! Ik ben zelf ook nog maar 2 keer bij Starbucks geweest, en heb nog maar 1 keer echt een speciaal drankje daar gedronken!

 • Reply
  Laura
  23 mei, 2015 at 18:47

  Leuk om het echt als een beloning/uitje te plannen! Maar als barista werkende bij de CoffeeCompany kan ik er natuurlijk niet te enthousiast over worden, eerlijk is eerlijk, wat betreft kwaliteit zit je bij ons beter! :p

 • Reply
  Florentine
  24 mei, 2015 at 16:49

  Aah wat leuk dat je voor het eerst bij de Starbucks bent geweest ❁
  Love it! Mooie foto’s heb je weer gemaakt! En super leuk die laatste!
  X Liefs

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.