Mijn gezichtverzorgingsroutine

Huidverzorging, een super belangrijk aspect als je het hebt over goed voor jezelf zorgen! Het kan een hoop huidproblemen verminderen en voorkomen. Ik kan niet meer zonder! Kijk je mee naar mijn dagelijkse huidverzorging?

gezichtsverzorgingsroutineIk begin de dag goed door mijn gezicht goed te wassen. Veel mensen gooien een plens koud water in hun gezicht, maar dat gaat mij toch iets te ver op de vroege ochtend. Ik maak een watje goed nat, en wrijf daarmee alle viezigheid die tijdens het slapen op mijn huid zijn gekomen weg.

gezichts creme ahava time to hydrate moisturizer

gezichtscreme ahava time to hydrate

Dan is het tijd voor een dagcrème! Ik kan echt niet meer zonder een dag- en een nachtcrème, zonder voelt mijn huid heel droog aan. In de zomer en in de herfst gebruikte ik altijd een dagcrème van Balea, maar dit is echt een zomercrème, hij is niet voedend genoeg voor de winter. Op zoek naar een nieuwe, voedendere crème dus! Ik kwam uit bij deze, de ‘Time To Hydrate essential day moisturizer’ van Ahava, en ik vind hem heel erg fijn! Hij lag nog tussen mijn stash, ongebruikt. Het is een hele fijne crème die perfect is voor de winter. Vol, voedend en hydraterend, maar hij laat geen vettig laagje op mijn huid achter en hij trekt snel in!

Na de creme opgedaan te hebben, ga ik verder met mijn make-up. Mijn ochtendroutine is niet zo heel erg uitgebreid, maar ‘s ochtends ben ik altijd een beetje lui qua huidverzorging. Ik heb wel eens geprobeerd elke ochtend een facewash te gebruiken, gewoon omdat dat eigenlijk beter voor je huid is. Maar ja, omdat ik niet erg veel verschil merkte met de manier waarop ik het nu doe, ging ik het toch steeds meer overslaan. Nu was ik mijn gezicht eigenlijk altijd alleen maar met water, tenzij ik merk dat mijn gezicht gewoon echt ‘vies’ aanvoelt.

gezicht reinigen primark cleansing wipes

gezicht verzorgen rozen water creme cleanser kruidvat

‘s Avonds verschilt het een beetje wat ik gebruik. Ik maak eerst altijd mijn gezicht schoon met een reinigingsdoekje van de Primark, of ik gebruik de ‘make-up remover & crème’ cleanser van de Kruidvat, die is heel zacht voor je huid. Als ik die dag wat meer make-up heb gedragen haal ik nu de laatste restjes make-up weg met rozenwater, zo niet, dan maak mijn gezicht nog extra schoon met een watje met water.

g Mario badescu seaweed night creme oogcreme kruidvat

gezicht verzorging mario badescu creme

Zo, nu is mijn gezicht helemaal clean, maar wat extra verzorging kan geen kwaad! Als nachtcreme gebruik ik de Seaweed night cream van Mario Badescu, wat een heerlijke creme is dit toch! Hij verzorgt je huid heel goed, en hij voelt zijdezacht aan. Kijk hier voor de uitgebreide review!

Kruisketting

En dan is het tijd om lekker weg te zakken in mijn dromen..:) Lang genoeg slapen is ook heel belangrijk voor je huid, dan kan hij weer herstellen van wat hij overdag te verduren heeft gekregen.  (Ik droom trouwens heel veel de laatste tijd, en ik weet het ook altijd nog de volgende ochtend, echt grappig!)

Dit was mijn gezichtsverzorgingsroutine, heb jij nog aanraders? (Ennuh, wat was jou laatste droom? ;) )

Liefs Anniek

1 reactie

  • Reply
    Birds4Free
    28 december, 2013 at 11:24

    Ik ken hier geen enkel product van, als het voor jou maar goed werkt natuurlijk! (:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.