Dit zijn mijn verjaardagscadeautjes! - GLOWOFBEAUTYGlowofbeauty

18 november 2017

In de afgelopen maand heb ik maar liefst drie keer mijn verjaardag gevierd. Dat was ontzettend leuk en gezellig en ik heb me mogen omringen met veel lieve mensen. En hoewel het hier natuurlijk niet om draait, heb ik óók een hoop mooie verjaardagscadeautjes gekregen waar ik heel blij mee ben. Ik wil er graag een aantal aan je laten zien, ook als inspiratie voor jouw lijstje voor de aankomende feestdagen! 

Mijn verjaardagscadeautjes

Misschien heb je het wel meegekregen: ik was in oktober jarig, op de 9e. Dat is inderdaad al even geleden. Op de dag zelf zijn mijn ouders en zus bij me langsgekomen, een weekje later vierde ik het met vrienden en afgelopen weekend kwam daar nog eens een feestje achteraan, met familie dit keer. Ik heb er ontzettend van genoten!

Op mijn verjaardagsfeestjes heb ik veel cadeautjes gekregen die goed bij me passen en waar ik ontzettend blij mee ben. Ik vind het leuk om ze aan je te laten zien, zodat jij ook weer ideetjes op kan doen voor je lijstje voor de feestdagen die eraan komen!

Paperblanks boekje

Jippie, ik kreeg een notitieboekje van Paperblanks! Paperblanks is een merk wat notitieboekjes en agenda’s verkoopt, maar niet zomaar notitieboekjes en agenda’s. Alle boekjes die ze verkopen hebben een ontzettend mooie prints!

Achter elke print zit ook een verhaal, elke print is ergens van afgeleid. Het ontwerp van de kaft van mijn notitieboekje komt van de Missale Sacri Ordinis Praedicatorum, een oud katholiek boek wat in 1789 gedrukt is. Google maar eens op die titel, dan zie je dat die originele kaft erg lijkt op de kaft van mijn notitieboek. Leuk toch?

Koffie + zelfgebreide sokken

De zus van mijn oma heeft deze superfijne beige sokken voor me gebreid. Zo ontzettend lief! Ze zijn lekker warm en ik vind het heel leuk om ze wat boven mijn donkerbruine Clarks uit te laten komen.

Ook kreeg ik een nieuwe zak met koffie voor in mijn percolator. Ik heb deze koffie nog nooit uitgeprobeerd, ik ben benieuwd!

Cadeaubon Vonk

Vonk is een klein sieradenwinkeltje in Utrecht die onder andere prachtige minimalistische gouden ringetjes verkoopt. Van mijn ouders kreeg ik een cadeaubon om zo’n mooi ringetje uit te zoeken. Ik kan niet wachten om langs Vonk te gaan.

Shot Of Joy

Ooit las ik een artikeltje op de blog van Chantal (oceaangroen.nl) over het tijdschrift Shot Of Joy. Na het lezen van dat artikel was mijn nieuwsgierigheid zo geprikkeld, dat ik de titel van het tijdschrift ergens opschreef. Zo kwam ‘ie uiteindelijk op mijn verlanglijstje terecht.

Shot Of Joy is een independent tijdschrift, wat betekent dat er geen reclames in voorkomen. Het tijdschrift wordt gemaakt door schrijvers, fotografen, creatievelingen, stylisten, koks en reizigers. Het is een bundeling van fijne foto’s, persoonlijke verhalen, recepten en tips voor mooie plekken op de wereld. Het is een heel dik, open minded tijdschrift. Mooi!

Servies (met plantje!)

Yep, de mensen om me heen kennen me goed. Mijn goede vriendin Dianne weet dat ik gek ben op plantjes en gaf me dit leuke serviessetje en een armbandje die ze voor me meenam uit Israël.

Pannenkoekenplant

Ook nog een echt plantje, de pannenkoekenplant!

Cadeaubon Episode

De Episode is by far mijn favoriete winkel op dit moment. Hun winkel hangt vol de leukste vintage kleding en ze hebben zó ontzettend veel! Ik slaag er altijd, ook als ik niet speciaal naar iets op zoek ben. Deze cadeaubonnen komen dan ook goed uit!


Dit waren een aantal cadeautjes die ik heb gekregen. Bedankt iedereen! ❤

Is er één van de bovenstaande items die jij ook wel op je verlanglijstje zou zetten?

Liefs Anniek

10 comments on “Mijn verjaardagscadeautjes”

  18 november, 2017

  De pannenkoekenplant stond eerst ook bovenaan mijn lijstje, maar die heb ik al laatst gekregen van mijn oma. Een mooie grote mok zou ik ook wel weer willen :)


  18 november, 2017

  Wat lijkt dat magazine me leuk zeg, heeel gaaf hoe zoiets tot stand komt!


  18 november, 2017

  aah fijne cadeautjes! en tof die notitieboek! geniet ervan x


  18 november, 2017

  Echt super fijne cadeautjes! Pannekoekplantjes zijn zo schattig :)


  18 november, 2017

  Ahh een pannenkoekplant is zo lief! Die staat ook echt nog op mijn lijstje met planten die ik nog graag zou willen in mijn huisje. Ik ben wel heel benieuwd naar het tijdschrift!


  19 november, 2017

  Wat een lieve doordachte cadeautjes! Vooral de koffie en sokken vind ik zo ontzettend lief!


  19 november, 2017

  Wat een fijne cadeautjes heb je gekregen! Ben benieuwd wat je uitkiest bij Vonk.


  20 november, 2017

  Ontzettend leuke cadeautjes, hopelijk heb je er veel plezier aan!


  22 november, 2017

  Ahh die pannenkoekenplant, zooo leuk! Vonk kende ik nog niet, als ik weer eens in utrecht ben ga ik zeker op zoek want het klinkt als een mega fijn winkeltje!


  Roossmart
  25 november, 2017

  Zulke warme sokken zou ik ook wel willen😄😄😄😄😄