Mijn favoriete minimalistische sieraden + merken

klein kettinkje

Een accentje goud, een beetje schittering. Meer is niet nodig. In mijn sieradendoosje zitten een aantal sieraden die ik erg mooi vind en veel draag. Het zijn kleine, minimalistische sieraden. Vandaag laat ik mijn favoriete minimalistische sieraden aan je zien, inclusief tips voor leuke sieradenmerkjes! Kijk je mee?

Minimalistische sieraden: mijn favorieten

Gold filled ‘disc’ kettinkje

Laat ik dit lijstje aftrappen met een van mijn meest favoriete sieraden: dit kleine gouden kettinkje! Ik kreeg het kettinkje twee jaar geleden van mijn broer en zus. Sinds dat ik hem kreeg, draag ik hem bijna elke dag.

Het is een simpel kettinkje wat overal bij past. Het hangertje is een kleine cirkel met ‘deukjes’ erin. Als je op Etsy zoekt naar ‘hammered disc necklace’, zie je een hoop van dit soort kettinkjes verschijnen.

Gouden ringetjes

Een paar maanden geleden ontdekte ik de winkel ‘Vonk’ in Utrecht: een winkel vol met subtiele sieraadjes, handgemaakt. De eigenaresse is een ontzettend leuke vrouw. Toen ik vertelde dat ik op zoek was naar kleine gouden ringetjes, is ze op zoek gegaan naar ontwerpers die dit maken en die een goede kwaliteit bieden. Zelf had ze namelijk geen ringetjes meer op voorraad. Heel lief dat ze speciaal hiervoor op zoek is gegaan!

Helaas bestaat de fysieke winkel van Vonk sinds een aantal weken niet meer, maar binnenkort opent Vonk een webshop. Iets om in de gaten te houden!

Ik betaalde voor deze twee gold filled ringetjes samen overigens 25 euro. Ook op zoek naar zoiets? Zoek op Etsy eens met de zoekterm ‘Gold filled hammered ring’.

Helix

Ruim een jaar geleden liet ik een helix zetten! Ik liet de piercing zetten in Utrecht, bij Magic Piercing Studio, een prettige winkel. Na het genezingsproces, wat bij mij zo’n 7 maanden duurde, kon ik dit ringetje gaan dragen, wat ik kocht via Etsy. Ik ben er nog altijd blij mee!

klein kettinkje

Ketting met steentje

Als laatste wil ik dit kettinkje met een klein steentje erin aan je laten zien. Dit kettinkje komt van Vonk – net als de ringen – en is ook weer zo subtiel dat ‘ie overal bij past. Ik draag hem iets minder vaak dan de andere sieraden uit dit lijstje, maar ik vind het kettinkje wel erg mooi.

Fijne sieradenmerkjes

Ben jij ook op zoek naar mooie subtiele sieraadjes? Neem dan eens een kijkje in de volgende webshops. Al deze webshops verkopen zúlke mooie items!

 • Etsy! (Op Etsy vind je ontzettend veel verschillende mensen die prachtige sieraden maken en verkopen. Deze ‘webshop’ staat met stip op nummer 1, hier vind je praktisch alles wat je zoekt – vaak ook nog eens voor een fijn prijsje.)
 • Vonk (binnenkort opent de webshop)
 • Anna+Nina
 • Fashionology
 • By1Oak
 • Eline Rosina (alleen oorbellen)
 • Wild Things Collectables

Bedankt voor het lezen! Ken jij nog leuke sieradenmerkjes?

Liefs Anniek

7 reacties

 • Reply
  Anna
  2 september, 2018 at 08:24

  Ziet er allemaal zo mooi en lief uit! Ik ga ook even rondkijken :)

 • Reply
  Vera
  2 september, 2018 at 10:46

  Wat een super mooie fijne sieraden. Ik houd er ook zo van. Ga zeker even op de sites kijken!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  2 september, 2018 at 14:33

  Echt mooie items! Ik vind ook altijd mooie sieraden op Etsy :)

 • Reply
  Nicole
  2 september, 2018 at 17:01

  Wat fijn dat je deze tips deelt, want ik ben echt al super lang op zoek naar een nieuw minimalistisch kettinkje en ik vind het toch lastig om de perfecte te vinden!

  • Reply
   Anniek
   20 september, 2018 at 08:55

   Ja, zo’n zoektocht kan lang duren, herkenbaar! Ik hoop dat je iets heel moois mag vinden :) X

 • Reply
  Alexandra
  11 september, 2018 at 09:22

  Wat een fijne sieraden! Minimalistische sieraden zijn ook echt mijn favoriet :) All the luck in the world is ook een heeeele fijne shop :)

  • Reply
   Anniek
   20 september, 2018 at 08:54

   Ja inderdaad, dat is ook een hele goeie! Liefde voor hun winkeltjes!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.