Miss Sporty Lip Millionaire – Lucky Me, Coral Flush & Full Red

review lip millionaire miss sporty

 

Vandaag review ik de Lip Millionaire lipsticks van Miss Sporty: 3 mega mooie kleuren, intense pigmentatie, superzacht op je lippen, en ook nog eens enorm betaalbaar! Als dat niet veelbelovend klinkt, dan weet ik het ook niet meer…

Een poosje geleden won ik een winactie waarbij ik deze 3 toffe lipstickjes van Miss Sporty opgestuurd kreeg. Het was alleen al leuk dat ik eens een keer een winactie won, maar ik werd nog blijer toen ik deze 3 producten in het pakketje zag zitten. De laatste tijd draag ik namelijk steeds meer lipstick, ik heb het idee dat ik er nu ‘oud genoeg’ voor ben. Ik heb altijd al wel aardig wat lipsticks in mijn collectie zitten, maar tot voor kort vond ik het me niet echt goed staan, het paste niet goed bij mijn leeftijd. Nu ben ik bijna 16, en ik begin lipstick steeds leuker te vinden! Er zijn zó veel kleuren, en ik vind het echt tof om uit te vinden wat me wel en niet goed staat. Vandaar dat ik ook heel erg blij werd van dit pakketje!

 

lip millionaire miss sporty review

 

Oké, genoeg achtergrondinformatie over mijn lipstickstory, tijd voor de review! Deze lipsticks van Miss Sporty zijn niet zomaar lipsticks, nee, het zijn lipsticks in een vloeibare vorm. Een soort kruising tussen een lipstick en een lipgloss dus. De laatste tijd komen er steeds meer van dit soort lipsticks uit, het begint echt een trend te worden. Zelf heb ik al wel eens een vloeibare lipstick van Essence uitgetest, die me hartstikke goed beviel. Ik was dan ook benieuwd hoe dezen het zouden doen!

 

swatches lip millionaire miss sporty

 

Terwijl ik de swatches aan het maken was, was ik behoorlijk onder de indruk. Wat een pigment! Alle 3 de kleuren spatten van mijn arm af, zo fel en gepigmenteerd zijn ze. Ook zie je heel duidelijk het hoge glansgehalte van de lipsticks. Eerste indruk: niet verkeerd!

 

lip millionaire full red review

 

Het pigment van de lipsticks is echt ongelooflijk goed, de kleuren knallen echt van mijn lippen af! Ook brengt de sponsapplicator de kleur perfect aan op mijn lippen, in één laagje zijn mijn hele lippen dekkend bedekt. De textuur voelt goed aan, hij is romig en zacht, en is goed te verdelen over mijn lippen. Helemaal toppie!

 

review lip millionaire lucky me

 

001 Lucky Me

Als allereerste testte ik de nude kleur uit. Nude kleuren zijn altijd een beetje tricky, de kleur staat je in 10% procent van alle gevallen goed, en in 90% zie je eruit als een soort levend lijk. Ik ben bang dat deze nude kleur het ook niet helemaal is voor mij, mijn uitstraling wordt er niet veel beter van. Als je een iets lichtere huid hebt, zal de kleur je denk ik mooier staan.

 

review lip millionaire coral flush

 

200 Coral Flush

Deze mooie koraalkleur is by far mijn favoriet van de drie! Hij is lekker fel en zomers, maar ondanks zijn felheid toch goed te combineren. Een poosje geleden droeg ik deze kleur naar school (ik moest wel even een kleine drempel overstappen om hem te dragen), en ik kreeg van een heleboel mensen een complimentje, hij viel wel op dus. :)

 

review lip millionaire full red

 

400 Full Red

Ook dit vind ik een ware prachtkleur. Wederom best fel, en ik vind deze ook erg goed bij mijn huidskleur passen! Waarom ze hem trouwens de naam ‘Full Red’ hebben gegeven snap ik niet helemaal, zo ‘Full Red’vind ik hem niet…

 

swatches lip millionaire

 

Yes, ik ben helemaal gek op deze Lip Millionaire lipsticks van Miss Sporty! Ze zijn super goed gepigmenteerd, voelen zacht en romig aan, en brengen een egale, dekkende kleur aan op je lippen. Nog een pluspuntje: om deze Lip Millionaire producten te kopen heb je gelukkig niet zo’n dikke portemonnee nodig als één of andere rijke stinkerd, ze kosten namelijk maar 3,99!

Welke kleur spreekt jou het meeste aan? Ik zei net dat ik Coral Flush de mooiste vind, maar misschien vind ik Full Red stiekem toch nog wel mooier!

Liefs Anniek

 

 

17 reacties

 • Reply
  Milou
  27 september, 2014 at 07:51

  Ze staan je heel goed. Leuke kleurtjes!

 • Reply
  Chahrazad
  27 september, 2014 at 09:23

  Wat een mooie kleuren! Ze staan je goed.

 • Reply
  Hillene
  27 september, 2014 at 12:10

  Mooie kleurtjes! Ik vind Coral Flush en Full Red je allebei heel mooi staan (:

 • Reply
  Cynthiiaa
  27 september, 2014 at 16:26

  Wow, Lucky Me staat je echt gorgeous! Eens in de zoveel tijd ben ik volledig in to the nude lips, maar de andere momenten ga ik voor donkerpaars, soms blauw en gewoon rood. Fijn dat je nu ook oud genoeg bent voor lipstick, altijd moeilijk om die gres te trekken, maar het staat je wel FAB! Full Red is ook echt een plaatje. :) Leuk dat je de winactie hebt gewonnen dame!

  • Reply
   Anniek
   27 september, 2014 at 18:23

   Ah, superlieve reactie, dankjewel!

 • Reply
  Ines
  27 september, 2014 at 17:11

  Wauw die kleuren zijn geweldig! Ik vind dat de 2 laatsten je echt goed gaan!

 • Reply
  Iris
  27 september, 2014 at 17:43

  De nude kleur staat je prima.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 september, 2014 at 19:23

  Wow, supermooi!

 • Reply
  Marleen
  27 september, 2014 at 20:39

  Die nude-lipstick staat je echt prachtig! Ik vind dit ‘by far’ de mooiste van de 3. Kan je juist heel erg goed hebben. Nogmaals,prachtig!

 • Reply
  Shanah
  27 september, 2014 at 20:56

  Oh, de kleurtjes staan je echt beeldig! Ik ben persoonlijk niet zo’n gloss-chick, maar voor die Lucky Me zou ik het misschien toch nog eens wagen :) Leuke post!

 • Reply
  Fabienne
  27 september, 2014 at 21:18

  Eerlijk gezegd vind ik de nude kleur heel mooi bij je staan! Misschien is het de foto, maar toch!

  • Reply
   Anniek
   28 september, 2014 at 11:52

   Grappig, want de ene helft van de commenters vindt hem me inderdaad supergoed staan, en de andere helft vindt de twee andere kleuren mooier!

 • Reply
  Allicia-Maria
  28 september, 2014 at 10:00

  Die nude kleur is pretty!

 • Reply
  Sanne
  28 september, 2014 at 13:37

  Wat een prachtig product voor zo’n prachtig prijsje!

  xx

 • Reply
  Eline
  28 september, 2014 at 18:41

  Ze staan je allemaal echt super mooi! Ook de nude kleur kan je goed hebben hoor, maar ik vind de laatste je echt super mooi staan!

 • Reply
  Nicole
  28 september, 2014 at 19:54

  Wat een mooie kleuren en wat een pigmentatie!

 • Reply
  Esra
  28 september, 2014 at 20:24

  Mooie kleurtjes! X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.