JML #140 / Moestuin update, Heidestein & logeren

Goeiemorgen! De afgelopen twee weken waren voor mij lekker relaxed. Borrelen met vriendinnen, logeren, hertjes voeren, groente oogsten uit de moestuin, ukulele spelen… Natuurlijk legde ik zoveel mogelijk voor je vast. Kijk mee!

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, heeft mijn moeder een moestuin. Ik kom er ook graag en help af en toe een handje mee. Deze weken zijn echt een toptijd voor de moestuin! Er kan heel veel geoogst worden en de bloemen bloeien volop.

De gele courgettes gaan hard!

Een kooltje…

En de munt groeit als een speer. Heerlijk voor verse muntthee!

Mijn zus kwam een nachtje logeren. We kookten samen, aten kaas, dronken wijn en kletsten lekker bij.

Geen verkeerd zonsondergangetje hoor!

Vorige week maandag ging ik samen met mijn zus naar mijn opa en oma, een nachtje old school logeren. Mijn opa en oma zijn ontzettend leuk en jeugdig en lief, dus we hadden er allebei veel zin in! Voordat we bij ze aankwamen haalden we nog even een mooie blos bloemen voor ze.

Met z’n vieren gingen we wandelen in Heidestein, een prachtig natuurgebied. Het was er rustig, de zon scheen en het was fijn.

Daarna lekker lunchen bij Bagels & Beans! Paddoburgertje!

En ijsjes eten ☺

De volgende dag maakten we weer een wandeling, dit keer langs een park met allemaal hertjes. Ongelooflijk schattig!

In de mooie tuin van mijn opa en oma dronken we koffie en aten we taartjes.

Ik heb een proefabonnement op de Volkskrant en dat vind ik zo leuk! Vroeger (a.k.a. toen ik nog thuis woonde) las ik best vaak de krant, maar nu ik alleen in Utrecht woon bijna nooit meer. Toen ik van een vriendin hoorde dat je een gratis proefabonnement van een maand op een krant naar keuze kan nemen (via krant.nl/zomer-aanbieding), heb ik dat meteen gedaan. Nu lees ik elke ochtend in bed de krant, heel fijn!

Ik kreeg weer een prachtige bos hortensia’s binnen van Hydrangea World, met wie ik een samenwerking heb lopen. Blij mee!

Cafeetje pakken in de stad!

Ik ben af en toe weer een beetje ukulele aan het spelen. Ik heb geen grote ambitie om er heel goed in te worden, maar ik vind het wel leuk om zo nu en dan wat uit te proberen en het stapje voor stapje te leren.


De afgelopen twee weken had ik vakantie, dus ik heb mijn dagen voor de rest lekker gevuld met een ‘alles op zijn tijd’-gedachte in mijn achterhoofd. Ik ben begonnen in twee boeken, tussendoor lopen er achter de schermen voorbereidingen voor een aantal leuke blogsamenwerkingen en ik spreek af met mensen. Ik doe lekker rustig aan!

Wat is het leukste wat jij in de afgelopen tijd hebt gedaan?

Liefs Anniek

 

2 reacties

 • Reply
  Silke
  25 juli, 2017 at 20:41

  Zo’n leuke foto’s om te bekijken! De moestuin van je moeder ziet er echt heel erg mooi uit. En wat is het heerlijk om dingen te kunnen eten die je zelf hebt gekweekt hé, dat smaakt toch echt wel 1000x beter :) Liefs & geniet van je vakantie!

  • Reply
   Anniek
   29 juli, 2017 at 15:30

   Ah, wat leuk om te horen, dankjewel! En ja, het is zó leuk om zelfgekweekte groenten en fruit te eten! Ik heb vanmiddag nog 4 courgettes, twee tomaten, aardbeien, frambozen en bramen geoogst :) Geniet jij ook lekker van de vakantie! ❤

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.