Nog wat mooie kiekjes uit Frankrijk & Hongarije

De zomervakantie is inmiddels voor de meesten van ons afgelopen. Ook ik ben alweer een paar daagjes geleden begonnen met studeren. Maar… Ik heb nog wel een heleboel mooie kiekjes van mijn reizen naar Frankrijk en Hongarije voor je klaar staan! Reusachtige kliffen, cocktails, zonsondergangen… Kom, kijk en mijmer nog even mee!

Mijn vakanties

Boedapest

Mijn eerste grote reis in deze zomervakantie had als bestemming Boedapest. Op 14 augustus vertrok ik met mijn gezin naar deze stad, die ik zelf nog niet kende maar waar ik wel veel enthousiaste verhalen over had gehoord.

En wauw, wat heb ik er genoten! En wat is het een geweldig leuke stad! Ik schreef al een artikel met de 10 leukste dingen om te doen in Boedapest, maar hieronder verwen ik je met nog meer mooie foto’s!

Frankrijk, Bouttencourt

Met het dispuut van mijn studentenvereniging waar ik lid van ben, ging ik een week op vakantie naar Bouttencourt. Bouttencourt is een ienieminie klein dorpje in Noord-Frankrijk. Het ligt in de heuvels, vlak bij de kust. Met z’n twintigen verbleven we een week in een groot landhuis. We bezochten stadjes, zwommen in de zee, kletsen urenlang bij het kampvuur en we genoten van elkaars gezelschap.

Hmm, wat was het heerlijk om bij het maken van dit artikel nog even fijn weg te kunnen dromen bij de afgelopen weken. Nog even net te kunnen doen alsof het nieuwe jaar nog niet begonnen is. Ik hoop dat jij net zo hebt genoten van deze plaatjes als ik!

Ben jij dit jaar op vakantie geweest? Waarheen?

Liefs Anniek

12 reacties

 • Reply
  Eline
  6 september, 2017 at 06:47

  Wat een fijne plaatjes! Nog even lekker nagenieten van de vakantie.

 • Reply
  Marjolein
  6 september, 2017 at 08:48

  Hele mooie foto’s! Boedapest vond ik ook verrassend leuk en zeker een aanrader voor een (budget) stedentrip!

  • Reply
   Anniek
   6 september, 2017 at 17:51

   Ja inderdaad, alles is er zó goedkoop! Echt fijn :) X

 • Reply
  Linda
  6 september, 2017 at 09:03

  Fijn om weer even terug te zijn. Boedapest én Noord-Frankrijk zijn zo mooi! Afgelopen zomer was ik ook in Haute-Normandië en wat zijn de kusten daar prachtig <3

  • Reply
   Anniek
   6 september, 2017 at 17:52

   Ah ja, die kliffen daar zijn ook zo mooi! Supertof dat je daar bent geweest!

 • Reply
  Anne-Sterre
  6 september, 2017 at 09:06

  Wat een mooie plaat(s)jes! Ik ben net terug uit Praag, ook zeker een aanrader.

  • Reply
   Anniek
   6 september, 2017 at 17:51

   Dankjewel Anne-Sterre! En ah, Praag lijkt me ook tof ja, leuk dat je daar net bent geweest! Toen ik jong ben, ben ik ook een keer een dagje in Praag geweest, maar ik weet er bijna niets meer van. Behalve dat het er heel warm was :) Ik zou ook graag eens teruggaan! X

 • Reply
  anna
  6 september, 2017 at 11:19

  Wat een prachtige vakantiefoto’s!

 • Reply
  Laura
  6 september, 2017 at 16:28

  twee hele mooie plekken / landen die je bezocht hebt zeg! erg gezellig zo’n vakantie met een groep lijkt me :)

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  7 september, 2017 at 17:46

  Echt hele toffe foto´s!

 • Reply
  Sophie
  9 september, 2017 at 14:40

  Wat een fijne foto’s! Boedapest lijkt me ook zo’n mooie stad!

 • Reply
  Florence
  10 september, 2017 at 12:24

  Leuke sfeerbeelden Anniek!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.