Het perfecte neutrale palet van MUA met 25 bruine eyeshadows? - GlowofbeautyGlowofbeauty

8 oktober 2017

Eén groot palet, 25 verschillende neutrale oogschaduwtinten, 11 euro. Toen ik zag dat MUA dit nieuwe, mega grote palet uit zou gaan brengen, wist ik het al snel: dit moet ik uitproberen. Dit zou zo maar eens het perfecte, allesomvattende palet kunnen zijn voor neutrale looks. Ik teste ‘m uit. Is het wat?

MUA ultimate undressed palette

MUA heeft, voor zover ik weet kortgeleden, het ultimate undressed palette uitgebracht. Dit palet bevat 25 kleuren oogschaduw in allemaal verschillende neutrale tinten, volgens MUA met een perfecte mix van matte en shimmer kleuren. Het palet bevat een aantal geliefde oogschaduwtinten uit de eerder uitgebrachte Undressed palettes en ook een aantal nieuwe tinten. 

Hoewel ik zelf dagelijks niet zo veel make-up draag, vind ik het leuk om af en toe een mooie look met bruine oogschaduw te maken. Het hoeft van mij niet al te gek qua kleuren, mooie neutrale tinten vind ik al helemaal top. Vandaar dat dit palet mij op het eerste gezicht meteen aansprak!

De swatches

Ik heb de kleurtjes droog geswatched per rij. Kijk mee naar hoe ze eruit zien!

Rij 1

Rij 2

Rij 3

Rij 4

Rij 5

Eerste indruk

Bij het swatchen viel me op dat de meeste kleuren hartstikke goed gepigmenteerd zijn. De lichtere kleuren lijken iets minder gepigmenteerd te zijn, maar dat ligt voor een groot deel ook gewoon aan het feit dat ze licht zijn.

Wat ik jammer vind, is dat bijna alle kleuren wel iets van shimmer in zich hebben. Ik kon slechts drie tinten vinden die écht helemaal mat zijn, terwijl MUA aangeeft een mooie mix tussen mat en shimmer te geven.  Ik vind matte oogschaduw zelf ontzettend mooi, dus van mij hadden er wel wat meer matte kleurtjes tussen mogen zitten :)

Behalve dat er dus weinig matte kleurtjes in het palet zitten, ziet de kwaliteit er heel goed uit!

Het gebruik

Ik heb het palet nog maar net in mijn bezit en wilde jullie er meteen over vertellen. Ik heb dan ook nog geen tijd gehad om uitgebreid te experimenteren met verschillende looks. Maar dat ga ik in de komende tijd zeker doen!

In dit artikel deel ik dus vooral een first impression van het palet, waarin ik jullie de swatches laat zien. Zodra ik een aantal looks met het palet heb gemaakt, zal ik dit met jullie delen, bijvoorbeeld in een Join My Life artikel!

Het MUA Ultimate Undressed palet is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost 10,99.

Draag jij vaak oogschaduw? En wat vind je van dit palet?

Liefs Anniek

7 comments on “Het perfecte neutrale palet van MUA met 25 bruine eyeshadows?”

  8 oktober, 2017

  Ik vind dit een heel mooi palette! Heb hem zelf ook, maar ben er nog niet aan toe gekomen om hem te testen. Jammer dat er zo weinig matte tinten inzitten, want ook ik draag die graag :). Moeten we gewoon wat meer experimenteren met shimmer!


  8 oktober, 2017

  Gebruik hem echt suuuuper graag!


  8 oktober, 2017

  Het palet is erg mooi, maar ik snap wat je bedoelt met weinig matte kleuren. Verder zouden er wel relatief meer donkere tinten in mogen zitten. Desondanks zou ik hem ook best willen gebruiken, er kan genoeg mee.


  9 oktober, 2017

  Een prachtig pallet voor een mooi prijs! Ik gebruik zelf vaak donkere kleuren, dus die zoude er van mij wel meer in mogen zitten.


  9 oktober, 2017

  Ziet er mooi uit! Jammer dat er weinig matte tinten zijn, die zijn altijd mooi voor in je crease! Zelf houd ik wel van een kleurtje


  18 oktober, 2017

  Dit is tenminste een cpnclusie waar ik wat aan heb! Goed uitgelegd wat er goed is, en wat minder!


  26 november, 2017

  Hi,
  Heb jij een foto van de achterkant met de namen ?

  Alvast dank voor de moeite 😃!