LOVE: MY MINIMALISTIC JEWELRY - GlowofbeautyGlowofbeauty

3 februari 2015

minimalistic jewelry

Een jaar geleden was ik nog helemaal in de ban van grote gouden en zilveren kettingen. Diamantjes, spikes, allerlei poespas en bling, niets was te gek. Maar, in een jaar kan er veel veranderen, dat is maar weer gebleken. Inmiddels hangen er vooral simpele, minimalistische sieraden aan mijn rekje. Sieraden die niet al te groot en opvallend zijn, sieraden waarin de schoonheid in het detail zit. Vandaag laat ik je mijn favoriete minimalistische accessoires zien!

Voordat je denkt dat ik mijn statementkettingen nooit meer draag en ze allemaal de deur uit heb gedaan, don’t worry, zo ver ben ik nog niet ;) Maar, ik merk wel dat ik de überopvallende items uit mijn stash de laatste tijd wat vaker laat hangen, en eerder kies voor een simpel, maar classy sieraad. Ik denk dat ik binnenkort maar eens een grote schoonmaak moet houden. Komt op mijn to-do-list. Onder alle andere ‘ik-moet dit-hoognodig uitruimen’-punten, OOPS

golden tube necklace

GOLDEN TUBE NECKLACE

Ik heb in totaal 5 items uitgekozen om aan jullie te laten zien, en ik ga beginnen met mijn grootste favoriet! Deze tube necklace heb ik nu al even hangen, en ik ben er zó happy mee. Hij past werkelijkwaar bij bijna elke outfit, hij is heel makkelijk te combineren. Ik vind het echt een beauty, mooi in zijn eenvoud!

Ik weet niet meer zo goed waar ik hem heb gekocht, het is alweer even geleden, maar ik zag dezelfde soort kettingen laatst wel hangen bij de H&M. Dus mocht ik je hebben overgehaald, dan kan je daar altijd even kijken :)

simple necklace

SOORT VAN WIGGELROEDE KETTINKJE

Ik heb er een paar minuten over nagedacht, maar ik kan me écht niet meer herinneren hoe zo’n kettinkje nou ook alweer heet! Ach, ik noem het maar even een wiggelroede-kettinkje. Ik weet nog dat dit kettinkje samen met een stel oorbellen in een setje zat, maar ja, oorbellen: niet aan mij besteed. Met mijn uitgescheurde oorlelletjes. Het kettinkje vind ik echter wel hartstikke leuk en is goed te gebruiken. Ook deze is weer heel simpel en klein, maar kan net dat leuke detail geven aan je outfit.

minimalistic ring

BRAIDED RING

Elke keer als ik deze ring om mijn vinger schuif, komen er weer een heleboel herinneringen bij me op. Ik kocht dit ringetje namelijk een paar maanden geleden bij de Brandy Melville in het hartje van Rome, toen ik daar met een groepje klasgenootjes op excursie was. Naast dat ik hem onwijs mooi vind, zitten er dus ook een hele berg memories aan vast.

De ring is heel dun en smalletjes, en het lijkt wel of het een soort vlechtje is. De ring bestaat uit twee strengen die om elkaar heen gewikkeld zijn. Klein maar fijn.

love

LOVELY BRACELET

Ik heb behoorlijk smalle polsen, waardoor het soms lastig is om goed passende armbandjes te vinden. Je ziet ze mij dan ook niet zo snel dragen, maar toch ga ik jullie nu twee armbandjes laten zien die ik wél regelmatig draag.

De eerste is degene die je op de foto hierboven ziet. Het is een zwart armbandje, gemaakt van een heel simpel touwtje waaraan 4 hartjeskraaltjes geregen zijn. Heel simpel en zonder veel poespas. Het fijne is ook dat dit armbandje heel makkelijk verstelbaar is, waardoor hij voor grote én kleine polsen geschikt is.

Helaas heb ik geen foto van het armbandje in het geheel, maar door aan twee touwtjes te trekken die in een soort knoopje aan elkaar vast zitten, kan je het armbandje groter of kleiner maken. Weet je al wat voor soort model ik bedoel? ;)

simple bracelet

WHITE PEARL

Dit armbandje werkt volgens precies hetzelfde systeem: ook deze is verstelbaar en is dus ideaal voor mij. Toch fijn dat dit soort armbandjes bestaan. Deze zat geloof ik ook samen met het vorige armbandje in een setje, die ik bij de Primark kocht. Aan het witte touwtje zit een klein gouden plaatje, met allemaal pareltjes erop. En ja, ik weet het, er mist er één. Maar ach, ze zijn zo klein, dat valt niet echt op. Behalve op zo’n macrofoto als deze ;)

En nu jij! Wat is jouw favoriete sieraad op dit moment? En ben jij meer van groot en opvallend, of van klein en simplistisch?

Liefs Anniek

 

21 comments on “LOVE: MY MINIMALISTIC JEWELRY”

  3 februari, 2015

  Ik draag iedere dag dezelfde ring omdat die gewoon bij mij hoort. Voor de rest draag ik graag mijn josh armbanden. (Die kunnen namelijk ook op maat worden gemaakt). Qua kleur heb ik alleen maar zilver omdat mijn horloge ook zilver is.


  3 februari, 2015

  Ah mooooi, ben ook meer van minimalistishe sieraden :)) ik heb die eerste ook en van mij komt van Hema!


  3 februari, 2015

  Ik vind de tube necklace erg mooi! Ik hou de laatste tijd ook meer van minimalistische sieraden.


  3 februari, 2015

  wat een leuke sieraden :D Vooral je eerste ketting vind ik heel tof, heb zelf ook zoiets en vind ze zo leuk :)
  Ojah dat kettingkje met die wigelrode, dat heet toch een wishbone? Weet ook niet helemaal zeker hoor, maar volgens mij wel :P


  3 februari, 2015

  Less is more! :)


  3 februari, 2015

  leuk om te zien, lekker subtiel!


  3 februari, 2015

  Bij een simpele outfit vind ik zo’n statement ketting nog steeds onwijs leuk! Maar ik moet zeggen dat zo’n fijne sieraden een outfit ook wel weer helemaal afmaken :D


  3 februari, 2015

  Vooral die ring vind ik erg mooi!


  3 februari, 2015

  Echt prachtig. Van dit soort sieraden vind ik zo super mooi! Dat ringetje is echt perfect.


  3 februari, 2015

  Wat een mooie sieraden! Ik kan dit erg waarderen, hoewel ik een statement necklace ook af en toe erg gaaf vind.


  Lia
  3 februari, 2015

  De eerte ketting heb ik ook maar ik vind het juist moeilijk om hem te combineren haha wel hele mooie juwelen!


  3 februari, 2015

  Ik vind het heel gaaf maar ik kan ghetto gold ook waarderen ;-)


  Judith
  3 februari, 2015

  supermooie sieraden, nu heb ik de neiging om de stad in te gaan en allemaal ringetjes en armbandjes te kopen ;)

  Anniek
  3 februari, 2015

  Haha, sorry! ;) X


  3 februari, 2015

  Hele mooie sieraden! Zelf ga ik zeker voor klein en simplistisch, want grote sieraden hou ik niet echt van. Al hou ik wel weer van aparte en grappige sieraden. Zo heb ik bijvoorbeeld een lange ketting met een hondje eraan en dat blijft een favoriet van mij.


  3 februari, 2015

  Dat armbandenprobleem ken ik, ik heb ook van die kleine polsen. Ik draag ook niet heel graag armbanden, omdat een heel stel van mijn stash afdrukken in mijn polsen geven (als je je handen op tafel legt bijv.).


  3 februari, 2015

  Ik vind die braided ring zo gaaf! Met de meeting viel die ring me gelijk op, zo mooi ♥ Het love armbandje vind ik ook heel leuk.

  Anniek
  3 februari, 2015

  Ah, lief van je Lisa, dankjewel! X


  3 februari, 2015

  Heel leuk, vooral dat ringetje. Ik hoop hier in Malta (ben ik voor stage) ook nog een mooi sieraad te vinden waar dan veel herrineringen aan zitten! :) X

  Anniek
  3 februari, 2015

  Wauw, Malta, niet verkeerd! Heel veel plezier daar, en geniet van het weer dat daar nu vast geweldig is :)


  3 februari, 2015

  Wat een mooie sieraden!