NOTD / Shine like a golden princess…

nail of the day roze

Vandaag iets wat ik bijna nooit doe: een Nail Of The Day. Ik vind het zelf nooit zo interessant om een heel artikel te lezen over slechts 1 nagellakje, doe mij dan maar liever één groot artikel waarin een heleboel nagellakjes geswatched worden. Maar vandaag een uitzondering, want ik heb ontdekt dat de combinatie van twee wat gewone, saaie lakjes die ik niet zo vaak gebruik, samen een supertof resultaat krijgen!

Nail of the day

De lakjes die ik voor deze Nail Of The Day heb gebruikt zijn eigenlijk een beetje mijn ‘vergeten’ lakjes. Het lakje dat je helemaal links ziet staan gebruik ik erg vaak, maar de andere twee niet. Zo los op mijn nagels vind ik ze niet heel mooi. Ze zijn wel oké, maar voor mij niet speciaal genoeg om vaak te dragen.

Toen ik een beetje aan het spelen was met verschillende kleurtjes en combinaties, ontdekte ik dat de twee meest rechtse lakjes echter hartstikke tof zijn in combinatie met elkaar! Apart zijn ze niet heel speciaal, maar wanneer je ze over elkaar heen draagt krijg je een heel tof effect. Kijk maar mee!

England's rose Catrice Check & tweed

(Klein excuus voor de conditie van mijn nagels, door het werken bij de AH waren ze er niet heel goed aan toe!)

Als allereerste begon ik met een laagje van de Strip Me Off basecoat van NYC. Dit is echt een heerlijke basecoat, waarmee je glitterlak in mum van tijd van je nagels af kan halen. (Kijk voor de review eventjes hier) Daarna ging ik verder met de nude/zalm kleurige England’s Rose uit de Check & Tweed LE van Catrice. Je kan natuurlijk ook een andere nude kleur gebruiken.

roze sand nagellak

Tijd voor de Crush On You 065 Pink Boom lak van Miss Sporty! Op het eerste gezicht was ik niet zo onder de indruk van deze kleur, hij dekt namelijk niet zo goed. Totdat ik hem eens uitprobeerde over deze nude kleur heen, wat een heel gaaf resultaat leverde.

Miss Sporty zegt dat de lak een 3D Effect zou moeten hebben, en dat klopt wel, het doet me ook een beetje denken aan een sandstyle effect. De lak voelt, eenmaal opgedroogd, ruw aan, en heeft dezelfde textuur als een ‘liquid sand’ lakje, mét glitters. Ook maakt hij door zijn lichte rozige kleur, de nude onderlaag wat roziger. Ik vind het echt een toffe combi!

miss sporty crush on you

Hier zie je de lak nog van iets dichterbij. In real life is de lak nog een stuk glitteriger, en ziet het er nog véél mooier uit, maar dat was helaas moeilijk vast te leggen.

above the knuckle

Nog wat above the knuckle ringetjes erbij, en je handen zijn weer helemaal ready to go ;)

Wat vind jij van deze combi? Iets voor jou?

Liefs Anniek

25 reacties

 • Reply
  Bianca
  12 oktober, 2014 at 07:53

  Het is een mooie combinatie en die ringen zien er ook leuk uit x

 • Reply
  Nynke
  12 oktober, 2014 at 08:28

  wat een leuke combi met die ringen! Hele mooie kleuren ook
  Liefs

 • Reply
  Larissa
  12 oktober, 2014 at 08:33

  wauw wat een leuke combinatie! Je knuckle ringen zijn trouwens ook heel leuk!

 • Reply
  Katrien
  12 oktober, 2014 at 08:59

  Oh wauw, super mooie combi! Alleen is mijn liefde voor glitters zowat weg, zodat er dus alleen nog maar een haatrelatie overblijft, grotendeels (alleen maar daardoor eigenlijk) door het weghalen ervan. Ach ja!

  • Reply
   Anniek
   12 oktober, 2014 at 10:33

   Eerst gebruikte ik ook nooit meer glitterlak omdat het zo moeilijk eraf te halen is, maar sinds ik de Strip Me Off basecoat van NYC gebruik heb ik daar geen last meer van. Moet je zeker eens proberen, ik weet zeker dat de liefde voor glitter dan snel weer terugkomt ;)

 • Reply
  Esther
  12 oktober, 2014 at 09:09

  Ziet er mooi uit! En ik herken de nagelconditie door het werken, echt frustrerend als je net je nagels gelakt hebt grrr.

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  12 oktober, 2014 at 09:17

  Ik vind de above the knuckle ringen erg leuk. Mooi kunstwerk heb je neergezet.

  • Reply
   Anniek
   12 oktober, 2014 at 10:31

   Thanx!

 • Reply
  Fleur
  12 oktober, 2014 at 09:34

  Oh wauw, dat is inderdaad een hele toffe combinatie!
  Ik hou hier wel van, heel mooi!

 • Reply
  Radianto
  12 oktober, 2014 at 10:15

  Dat is wel een leuke combinatie ja! Ik moet dringend mijn nagellak stash gaan uitspitten, wie weet vind ik ook een mooie combinatie dan.

  • Reply
   Anniek
   12 oktober, 2014 at 10:31

   Ja, inderdaad lekker experimenteren tot er iets tofs uitkomt!

 • Reply
  marieska
  12 oktober, 2014 at 12:39

  Leuke kleurtjes inderdaad en wat een super leuke knuckle ringen! Je hebt dochterlief aangezet om te experimenteren met mama haar 100.000 nagellakjes :) Dat gaat een gezellige mama-dochter-zondag worden. Thanks xxx

  • Reply
   Anniek
   12 oktober, 2014 at 14:37

   Haha, wat leuk om te horen! Gezellig, heel veel plezier! :) Liefs

 • Reply
  Eline
  12 oktober, 2014 at 14:37

  Super leuke combinatie!!

 • Reply
  Petra
  12 oktober, 2014 at 15:54

  Deze combinatie is echt wel iets voor mij, hier houd ik wel van…. ook de knuckle ringetjes vind ik heel erg leuk!…

 • Reply
  Iris
  12 oktober, 2014 at 17:46

  Waar heb je die ringetjes vandaan?

  • Reply
   Anniek
   12 oktober, 2014 at 18:12

   Ze komen van de Primark, heb ze daar vorig jaar gekocht!

 • Reply
  Annemieke
  12 oktober, 2014 at 18:40

  Ziet er mooi uit!!!

 • Reply
  Lyana
  12 oktober, 2014 at 19:45

  Zo leuk gecombineerd met die ringen, tof gedaan!

 • Reply
  Manon
  12 oktober, 2014 at 21:08

  ziet er echt leuk uit !!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  12 oktober, 2014 at 21:37

  Oh, wauw, supermooi, met die glitters!

 • Reply
  Eva | Realitijd
  13 oktober, 2014 at 09:55

  MOooi! Heel feestelijk!

 • Reply
  Rosalie (4BeautyandLife)
  13 oktober, 2014 at 21:56

  Ziet er leuk uit. Ik heb zelf niet zo heel veel geduld met nagels lakken. Ik vind het nogal vervelend dat het naar een paar dagen al minder mooi er uit begint te zien. Dat gebeurt ook bij mij wanneer ik er een top coat overheen doe. Ik heb ook gelnagellak, maar daar moet je ook weer de tijd voor nemen om het er op te doen. En er komt nog meer tijd er bij wanneer je het er ook moet af halen. Gelukkig blijft het dan wel twee weken netjes op zijn plek zitten. Ik ben nu al weken aan het bedenken dat ik het weer eens op moet doen, maar kom er niet aan toe.

  • Reply
   Anniek
   14 oktober, 2014 at 10:34

   Ja, gelnagellak is inderdaad echt ideaal! Maar inderdaad: je moet er wel even de tijd voor nemen. Maar dan heb je ook wat :)

 • Reply
  wendy
  13 oktober, 2014 at 22:46

  Leuk! Je ringen vind ik zo gaaf! <3

  XxX

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.