New in: Bruine leren sandaaltjes

bruine leren sandaaltjes stevig

Eindelijk heb ik de pérfecte sandaaltjes gevonden! Na een zoektocht die al een hele poos duurt, werd al dat zoeken dan eindelijk beloond, yes. Mijn voeten zijn niet altijd even gemakkelijk, en daarom is schoenen kopen bij mij meestal niet in 1,2,3 tellen gedaan. Maar hé, ik geef niet zomaar iets op, en dat is maar goed ook, want serious, ik ben nu al dol op deze nieuwe sandalen!

sandaaltjes smalle voeten

Wat voor mij heel belangrijk is bij sandaaltjes, is dat ze goed aansluiten op mijn voeten. Mijn voeten zijn irritant smal, en daardoor is het best lastig om schoenen als ballerina’s, loafers, sandaaltjes en pumps te vinden. Daarbij zijn mijn voeten ook heel gevoelig, en krijg ik al snel last van bepaalde drukpunten van schoenen. Wat ik dus zoek in schoenen is stevigheid, en een goede aansluiting op mijn voeten.

Sandalen met dunne bandjes en weinig stevigheid zijn dus helemaal niks voor mij, hoe leuk ze er ook uitzien. En o, wat is dat soms vervelend! Hoe vaak loop ik wel niet op het station en zie ik allemaal gave exemplaren zomerschoentjes voorbij komen, die ik ook wel zou willen hebben… Maar ja, down to earth, dat kan nou eenmaal niet.

bruine gladiator sandaaltjes

De temperatuur stijgt steeds meer, en nu begon het me toch wel een beetje dwars te zitten. Ik kan toch niet de hele zomer op mijn dichte sneakers blijven lopen? Dit speelde zich af in mijn hoofd, totdat ik nadat ik was gaan shoppen bij de Pull & Bear nog even de Mango inliep, waar ik deze héle leuke sandaaltjes zag staan. Er stond nog één paar, en het was nog mijn maat ook! Na ze goed gepast te hebben heb ik ze meteen mee naar huis genomen. Wat een geluk!

leren sandaaltjes bruin met goud

De sandaaltjes zijn gemaakt van echt leer, en ze zijn lekker stevig. Dat komt mede door de bandjes die je door middel van gouden gespjes zelf af kunt stellen, ideaal! Op deze manier maakt het helemaal niks uit of je smalle of brede voeten hebt, of een hoge of lage wreef hebt.

De sandalen hebben iets gladiator-achtigs, iets wat ik persoonlijk heel gaaf vind! Ze zijn lekker stoer, en kunnen door de gangbare kleur bruin met bijna alles gecombineerd worden. Ik ben er helemaal happy mee!

Deze sandaaltjes kosten 49,99 en zijn bij de Mango te koop. En reken er maar op dat je hier meer van gaat horen en zien, ik vind ze helemaal geweldig! :)

Wat voor sandaaltjes heb jij deze zomer?

Liefs Anniek

 

8 reacties

 • Reply
  Florentine
  1 juni, 2014 at 07:15

  Wat een onwijs leuke! Veel plezier ermee!! X

 • Reply
  Mirjam
  1 juni, 2014 at 10:07

  Oh wat zijn ze leuk! Ik hou van kleine details zoals de gespjes, en ook heel praktisch want zo kan je ze altijd passend maken! Heel leuk!

 • Reply
  Anne-Lynn
  1 juni, 2014 at 11:18

  Wat een leuke sandaaltjes, veel loopplezier!
  Liefs, Anne-Lynn

 • Reply
  Eline
  1 juni, 2014 at 12:45

  Super leuke sandaaltjes! Heel fijn voor de zomer ^^

 • Reply
  Romy
  1 juni, 2014 at 15:13

  Oeh, wat een leuke sandaaltjes!

 • Reply
  Rosanne
  2 juni, 2014 at 17:53

  Oh dit zijn echt onwijs leuke sandaaltjes <3

 • Reply
  Petra
  2 juni, 2014 at 21:50

  Het zijn inderdaad wel erg leuk sandaaltjes….eigenlijk moet ik nodig eens een paar nieuwe aanschaffen…ik denk dat het een paartje word met een piepklein hakje ofzo….dat staat mij het leukste vind ik!

 • Reply
  Ines
  9 juni, 2014 at 10:14

  Oh die zijn erg mooi!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.