NEW IN / Rommelmarkt, schoenen, planten

Hey! Ik heb in de afgelopen tijd heel veel leuke – en de meest uiteenlopende! – nieuwe spulletjes in huis gehaald. Van een tof blouseje van de rommelmarkt tot een graslelie stekje en TOMS. Nou ja, van alles dus. Ik laat het vandaag aan je zien!

New in

Rommelmarkt

Hebben jullie nog wat leuks gescoord op de rommelmarkt tijdens Koningsdag? Ik wilde zelf eerst eigenlijk naar de vrijmarkt in Amsterdam gaan, maar uiteindelijk werd dat Utrecht. Ook leuk!

Bij het eerste kraampje was het al meteen raak: ik zag een leuk blouseje! Hij is half doorschijnend, en hij lijkt me erg leuk staan bij deze blauwe pantalon. Hij koste maar 3 euro! Daarnaast vond ik ook nog een gouden kaarsenstandaard en een mooi fossiel.

TOMS

Langzaam maar zeker zie ik steeds meer zonnige dagen in de weersvoorspellingen verschijnen, en de temperatuur stijgt. Echt fijn!

Deze twee paar TOMS, die ik opgestuurd kreeg van Footway, zijn top voor de komende paar maanden. Vooral over het beige paar ben ik heel enthousiast. Ik vind het vlechtpatroon zo tof! Met het grijze paar ben ik ook blij, de schoenen zijn lekker casual en met veel dingen te combineren.

Graslelie

Yes, ik heb er weer een nieuw stekje bij! Dit is een stekje van de graslelie, welke ik van een vriendin kreeg. Hij is nog best klein, maar hij doet het goed.

De pannenkoekenplant die ik thuis heb staan, geeft ook een hoop stekjes af. Ik heb er al een heel aantal weg kunnen geven. Ik doe het stekje dan vaak in een schattig mokje van de kringloop. Leuk om zomaar als cadeautje te geven, tipje!

Een hoop nieuwe verzorgingsproducten

Ik heb het geluk dat ik als blogger af en toe producten opgestuurd krijg om uit te testen. In de afgelopen tijd heb ik een hoop nieuwe verzorgingsproducten binnengekregen. Ik heb nog niet alle producten uitgebreid kunnen testen, maar over sommigen wil ik wel alvast wat vertellen!

 • De Biotherm Lait Corporel gebruik ik de laatste tijd veel en vind ik erg fijn. De body milk ruikt naar citrusvruchten, smeert lekker uit en trekt snel in. Toppertje voor in de zomer!
 • De Vichy Slow Age Nuit kan je gebruiken als nachtcreme, maar ook als masker. De crème ruikt heel lekker fris en is niet vettig. Ik heb hem een aantal keer gebruikt en tot nu toe vind ik hem heel fijn. Sowieso is Vichy trouwens een aanrader voor als je een gevoelige huid hebt!
 • Het product van The Body Shop wat je op de foto ziet, is een hydraterende lotion voor je huid. Ik heb dit product nog niet uitgetest, maar ik ben er heel benieuwd naar!

Dat was ‘m weer! Ik ben heel blij met mijn aankoopjes en voel me heerlijk verwend met de TOMS en de verzorgingsproducten. Bedankt voor het lezen, ik zie je snel weer!

Wat is het laatste item dat jij hebt gekocht/gekregen?

Liefs Anniek

3 reacties

 • Reply
  Anna
  4 mei, 2018 at 08:47

  Wauw die Tom’s! En dat blousje… Echt geweldig mooi! Helaas was ik op koningsdag niet in Nederland, maar ik ga binnenkort met mijn vriendinnen vintage shoppen, zo veel zin in! Liefs

  • Reply
   Anniek
   4 mei, 2018 at 10:10

   Oeh, leuk dat je binnenkort ook op vintage/tweedehandsjacht gaat! Heel erg veel plezier! Ik ben benieuwd wat voor mooie dingen je tegenkomt :) X

 • Reply
  Lisa-Marie
  4 mei, 2018 at 09:58

  Superleuke spullen! Helaas ben ik nergens heen geweest heb nu wel spijt?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.