New in / Wikkelrok, sale kleding & camera

Hebben jullie een fijne vakantie? Ik ben inmiddels alweer terug van mijn reis naar Frankrijk en van een weekje retraite, wat allebei erg fijn was. Tijdens deze vakantie heb ik ook wat leuke spulletjes gekocht en gekregen. Van een lange wikkelrok met bloemen tot rivierstenen en een analoge camera!

New in – zomervakantie

Bloemenrok & rode wollen trui

Een aantal weken geleden liep ik rond op een rommelmarkt in een klein Frans dorpje. Overal stonden kraampjes, waarin de bewoners van het dorp hun spullen verkochten. Op de hoeken van de straten stonden pop up eettentjes waarin lokale specialiteiten (een soort oliebollen met bosbessen bijvoorbeeld. Zo lekker.) klaargemaakt werden. Het was een gezellige bedoening!

Terwijl we rondstruinden, viel mijn oog op een kledingrek van een wat oudere vrouw, waar ik tussen alle kleding een klein stukje van een mooie bloemenprint zag. Het bleek de stof te zijn van een ontzettend leuke wikkelrok, die ik met dit warme weer al vaak aangehad heb. Ik ben er erg blij mee! Bij een andere kraam (of eigenlijk: een oude bestelbus vol kleding) vond ik een prachtige rode, wollen trui.

Analoge camera

Een tijdje geleden kwam mijn oma naar me toe met deze oude analoge camera. Ze had hem zelf jaren geleden gekocht en ook veel gebruikt, maar nu deed ze er niks meer mee.

Ze bood hem aan mij aan, ontzettend leuk! Ik hem de afgelopen weken telkens in mijn tas gehad, en af en toe – op een leuk of bijzonder moment – maak ik er een foto mee. Ik kan nog 2 foto’s maken, en dan zit het rolletje vol. Ik kan niet wachten om de foto’s af te laten drukken, ik ben heel benieuwd!

Blauwe coltrui

Alvast ter voorbereiding op de dagen dat het géén 30 graden meer is, ontving ik deze blauwe coltrui  van de webshop Hemdvoorhem. Hemdvoorhem is een webshop met een groot assortiment aan herenkleding, accessoires en parfum. Een handige plek om een leuk cadeautje voor een man te kopen!

De trui die je op de foto ziet, is gemaakt van fijne merino wol en zit ontzettend lekker. Hoewel het eigenlijk een herentrui is, draag ik hem stiekem gewoon zelf ☺

Op mijn Instagramaccount loopt (alleen vandaag) een winactie, waarbij je een leuk paar Happy Socks van Hemdvoorhem uit mag zoeken als je wint. Het enige wat je hoeft te doen, is even reageren op mijn Instagram Story. Dus als het je leuk lijkt om een man in je omgeving een cadeautje te geven (of om de sokken zelf te dragen), check dan even de story op mijn Instagramaccount.

Riviersteentjes

Vorige week was ik een aantal dagen op retraite. Het was erg warm weer, en op een middag zijn we met een groep gaan zwemmen in een meer. Daar vond ik deze mooie steentjes, die ik mee naar huis heb genomen. Als aandenken aan een mooie tijd!

Witte trui Sissy Boy

Yes, nog een fijne trui! Met een cadeaubon + wat extra geld kocht in de sale deze witte wollen trui van Sissy Boy. De trui valt heel ‘recht’ en heeft daardoor een klassieke uitstraling, wat ik tof vind.

Wit t-shirt + blauw t-shirt

Vlak voordat ik naar Frankrijk ging, kocht ik bij de Monki een wit rib t-shirt en een donkerblauw shirt. Twee basic shirts die makkelijk te combineren zijn en die ik hopelijk de komende jaren kan blijven dragen. Ik heb ze nu al heel vaak aangehad!

Mocht je benieuwd zijn: je vind het witte shirt hier en het blauwe shirt hier


Bedankt voor het lezen!

Liefs Anniek

In samenwerking met Hemdvoorhem

3 reacties

 • Reply
  Laurine
  4 augustus, 2018 at 19:57

  Die wikkelrok staat je heel leuk! En ik vind het zelf ook altijd tof om steentjes van je vakantiebestemming mee te nemen, het heeft veel karakter en is een leuk aandenken!

 • Reply
  Nicole
  11 augustus, 2018 at 14:01

  I love your style! Ik vind die rok echt zo mega tof!

 • Reply
  Marthe
  11 augustus, 2018 at 21:13

  oehh die wikkelrok is zoooo mooi!! het is zo leuk om op rommelmarktjes iets moois te vinden uit zo’n grote hopen kleding!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.