New in / chunky black sandals

sandals black

Mijn clarkachtige lieverds komen in zo ongeveer elke outfitpost terug. Vanaf nu gaat dat veranderen. De temperaturen kruipen langzaam (en soms plotseling heel snel!) omhoog, en de dichte schoenen mogen vervangen worden door open schoenen. Vandaag laat ik jullie mijn geweldige nieuwe chunky sandalen zien, pure liefde! <3

sandaaltjes blokhak

Sandaaltjes vinden: het is altijd een pittige opgave. De ene keer heb ik maat 40, de andere keer maat 41. Of nog vaker: precies er tussenin. Best wel vervelend. Vorig jaar vond ik na lang zoeken een heel mooi bruin paar bij de Mango, die ik nog steeds vaak draag. Toen ik afgelopen week een paar sandaaltjes uit mocht zoeken op Nelson.nl, besloot ik voor iets heel anders te gaan: een zwarte variant met een dikke blokhak!

zwarte sandalen

Ik bestelde dit paar via internet. Online bestellen is altijd een beetje riskant met schoenen, maar ik had gezien dat de sandaaltjes handige riempjes hadden waarmee je de grootte van de bandjes nog een klein beetje aan kunt passen! Echt handig, ze passen me qua breedte namelijk perfect op het eerste gaatje :)

leren sandaaltjes

De sandalen zijn gemaakt van echt leer. Dat is ook wel te zien: de banden zien er mooi en chique uit, en ze zitten stevig om je voet heen.

sandalen blokhak

Hihi, huge ass blokhakken! Ik vind het wel wat hebben. Check trouwens ook even dat leuke patroontje op de hiel! Gaaf detail, het geeft de sandaaltjes nog net wat extra’s, vind je niet?

Ik heb echt zin om dit mooie paar schoenen komende tijd te gaan dragen! Door de lage hak en de stevige, verstelbare bandjes zitten ze ook echt comfortabel. Ik zie nu al allemaal leuke outfits voor me waarmee ik ze kan combineren :) Maar even realistisch: eerst nog maar even wachten totdat die regenbuien zijn overgetrokken.

Wat vindt jij van mijn nieuwe sandalen?

Liefs Anniek

 

23 reacties

 • Reply
  Celeste
  23 juni, 2015 at 05:30

  Ik vind ze geweldig! Vind zo’n grote blok hak ook wel wat hebben inderdaad. De vorm en kwaliteit zien er ook heel goed uit. Snap dat je er blij mee bent!

 • Reply
  Marjolein
  23 juni, 2015 at 06:12

  Leuke sandaaltjes, ben benieuwd hoe je ze gaat combineren! Als het tenminste buiten niet meer op herfst lijkt, haha.

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  23 juni, 2015 at 06:47

  Ahh wat leuk! Ik scrolde door mijn bloglovin’ feed, en toen ik deze schoenen zag vond ik ze meteen wat voor jou! En het bleek ook jouw post, hahah! Ze zijn prachtig! Heel tof, zo’n ander soort sandaal! Liefs

 • Reply
  Roossmart
  23 juni, 2015 at 07:35

  Wat een mooie sandalen zeg, en die regen ja,,die regen laat ons met rust. Zon 24 gr. Maar geloof me, na regen komt zonneschijn☀️☀️☀️☀️

 • Reply
  Mariëlle
  23 juni, 2015 at 09:04

  Ik vind niet al deze schoenen mooi omdat sommigen voor mij net wat te lomp zijn. Maar deze vind ik wel heel mooi!

 • Reply
  Denise
  23 juni, 2015 at 09:52

  Ik ben heel benieuwd naar je outfit met deze sandaaltjes!

 • Reply
  alexa
  23 juni, 2015 at 10:46

  ze zijn erg leuk!

 • Reply
  Klaske
  23 juni, 2015 at 10:51

  Ze zijn geweldig Anniek! Hopelijk is die regen snel weg, want ik ben er nu wel een beetje klaar mee (hallo, het is zomer!). Liefs!

 • Reply
  Anne-Sterre
  23 juni, 2015 at 12:19

  Prachtig! De zool ziet er alleen wel wat dun uit, lopen ze lekker?

  • Reply
   Anniek
   26 juni, 2015 at 15:43

   Ja, ze lopen echt ontzettend fijn! Er zitten een soort kussentjes in de zool waardoor ze super comfortabel zitten :)

 • Reply
  Nicole
  23 juni, 2015 at 14:06

  Wauw wat zijn ze leuk zeg!

 • Reply
  Jenzll
  23 juni, 2015 at 15:44

  Enorm leuk!

 • Reply
  Iris
  23 juni, 2015 at 17:07

  Ik ben benieuwd naar de outfit posts met deze schoenen.

 • Reply
  Manon
  23 juni, 2015 at 19:34

  Ze zouden mij niet staan, maar ik vind ze er zo leuk uitzien !

 • Reply
  Caitlyn
  23 juni, 2015 at 20:59

  Wat een knapperds, ik ben nieuwsgierig naar een outfitpost ermee :)
  xx

 • Reply
  Florentine
  23 juni, 2015 at 21:02

  Wat zijn deze gaaf!! Echt ontzettend leuk :-)

 • Reply
  Angela | Great Body & Skin
  24 juni, 2015 at 06:00

  Oeh liefde!

 • Reply
  Larissa
  24 juni, 2015 at 06:44

  Ah ze zijn gaaf! Wel grappig, ik heb precies dezelfde in tan vorig jaar bij Invito gehaald! Ze zitten heeeel lekker, veel plezier ermee :)

 • Reply
  Eline
  24 juni, 2015 at 10:24

  Ze zijn echt heel erg mooi! Zulke sandalen wil ik ook nog een keer in mijn kast hebben liggen. Hier ga je volgens mij veel plezier mee hebben

 • Reply
  Jolien
  24 juni, 2015 at 11:56

  Leuk! Ik vind ze echt heel mooi met die blokhak :)

 • Reply
  Anna
  24 juni, 2015 at 15:45

  Wauw, wat zijn ze gaaf! Zoiets zou ik ook wel dragen :-)

 • Reply
  Beauty& gezondheid
  25 juni, 2015 at 10:00

  Wat een super toffe sandalen voor deze zomer!

 • Reply
  Jonne
  27 juni, 2015 at 12:19

  Wat een leuke sandaaltjes!
  Liefs. Jonne

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.