New in: above the knuckle rings

purple flowers beautiful

Goedemorgen! Gisteren liep ik alleen op station Utrecht Centraal, en ik kon het niet laten om even de sieradenwinkel ‘I Am’ binnen te glippen. Toen ik al even binnen was, ontdekte ik opeens een uitverkoop-rekje, daar moest ik zijn! Ik scoorde er een heel leuk setje met above the knuckle ringen, in een variant die ik normaal niet zo snel zou kopen, maar waar ik toch voor gezwicht ben. Kijk je mee?

Elke schooldag moet ik twintig minuten op de trein wachten, maar gelukkig is Utrecht Centraal niet het ergste station om eventjes op te wachten. Er zijn genoeg leuke winkels om in rond te snuffelen – denk aan Rituals, Etos, foodzaakjes – en de I Am is toch wel mijn favoriet. Elke keer dat ik er kom hangt er wel weer wat nieuws aan de rekken, en dat betekent ook dat er redelijk vaak uitverkoop is, zo ook nu!

zilveren above the knuckle rings

Tussen alle oorbellen, kettingen en tasjes die aan het rek hingen, viel dit setje met ringen mij op, vooral door de tekst die erboven stond: ‘above the knuckle’. Ik heb al een setje met gouden above the knuckle ringen die ik erg graag draag, maar inmiddels zijn er helaas al twee van de drie ringen kwijt. Toen ik deze ringen zag hangen dacht ik ‘Hé, ik kan nog wel zo’n leuk setje gebruiken!’

Op het eerste gezicht vond ik de ringen echter niet heel erg mooi. Ik ben niet zo van de zilveren sieraden, goud vind ik mooier. En ook het model van de ringen sprak me niet zo aan. Maar oké, toch maar even passen dan. En yes, toen werd ik over de streep getrokken…

zilveren above the knuckle ring

mooie above the knuckle ring

Geef toe, dit staat toch hartstikke leuk? Tenminste, dat vind ik dan, durf gerust te zeggen dat het niet zo jou smaak is hoor :) Ik vond het model en de kleur in ieder geval erg meevallen, ik had ze minder leuk verwacht. Vooral de versie zonder steentjes vind ik mooi, lekker simpel. O ja, van die onderste ring is ook nog een grijs/zilveren variant, die is nog een tikkie ‘stoerder’. Ik heb al zin om ze lekker vaak te gaan dragen!

Wat vind jij van above the knuckle ringen, heb jij ze zelf ook?

Liefs Anniek

 

11 reacties

 • Reply
  lisanne
  25 juni, 2014 at 08:20

  Wat een prachtige ring! Ik ken het winkeltje zelf nog niet, maar als ik in Utrecht ben zal ik zeker even deze winkel binnengaan. Super leuke blog heb je trouwens!

 • Reply
  alexa
  25 juni, 2014 at 08:51

  hij is mooi!

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  25 juni, 2014 at 09:32

  Wat een prachtige ring! Ik wil ook nog weel een paar van die ringen. ;)

 • Reply
  Eva | Realitijd
  25 juni, 2014 at 09:33

  Ik zou zoiets ook niet snel nemen in de winkel, maar ik vind hem eigenlijk verbazend mooi staan, hoor!!

 • Reply
  Danai | DanaiVorgia.nl
  25 juni, 2014 at 09:57

  Waaaauw,

  vind ze heel mooi!

 • Reply
  Natiza
  25 juni, 2014 at 14:30

  Waauuww wat een mooie ring zeg!

 • Reply
  Florentine
  25 juni, 2014 at 14:46

  Wauw wat gaaaaf!!!! X

 • Reply
  Eline
  25 juni, 2014 at 15:18

  Hij is echt super mooi!!

 • Reply
  Anneleen
  25 juni, 2014 at 15:19

  Zelf vind ik ze heel tof maar iedereen zegt altijd tegen me: ‘is je ring te klein’ of ‘hoort dat zo’ en ik: jaaaaa dat weet ik, haha :)

 • Reply
  Petra
  25 juni, 2014 at 17:19

  Tjonge, eigenlijk vind ik ze heel mooi subtiel, terwijl ik het niet echt geweldig vind dit soort ringen…ik blijf het merkwaardig vinden dat men dit lekker vind zitten….Van mij mogen ze ietsjes hoger zitten, dan zijn ze voor mij echt helemaal perfect….

 • Reply
  Suzanna
  29 juni, 2014 at 10:14

  Leuk! En de foto’s zijn weer ontzettend prachtig.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.