MIJN NIET ZO FOTOGENIEKE OUTFIT

Terwijl ik de laatste dagen nogal bedolven ben onder de studieboeken (hoi tentamens), gaan we vandaag even terug naar die dag dat ik samen met Tessa door de prachtige Botanische Tuinen in Amsterdam zwierf. De zon ging bijna onder en zorgde voor een prachtige oranje gloed. Daar stond ik dan, in mijn niet zo fotogenieke outfit…

De Botanische Tuinen

Ah, wat is het fijn om in deze drukke tijd vol met tentamens, studieopdrachten en verhuisplannen lekker een stukje  voor jullie te schrijven! Even wat afleiding, even wat anders. Yes!

Deze outfit droeg ik terwijl ik vorige week samen met Tessa gezellig kletsend door de Botanische Tuinen in Amsterdam rondliep. De tuin is ontzettend mooi en fotogeniek, ook nu het alweer bijna winter is. En yay: hij ligt ook nog eens vlak naast mijn universiteit!

Outfit

De outfit die ik draag is redelijk simpel, maar wel ontzettend fijn. De blouse die ik draag is van een mooi stofje gemaakt, ik HOUD van de kleur en hij is lekker oversized. Skinny jeans + witte sneakers erbij en klaar! En het leuke is…

…dat er oogjes op het kraagje zitten! Zo’n leuk detail!

En een ander gezellig detail: ik droeg een stel Mona Lisa’s mee aan mijn voeten :D

Niet zo fotogeniek?

Nu vraag je je misschien af waarom dit artikel ‘mijn niet zo fotogenieke outfit’ heet. Nou, als je eens op mijn computer zou kijken zou je het meteen zien. Je wilt niet weten bij hóeveel foto’s van deze shoot mijn blouseje ONTZETTEND moeilijk deed! Op de ene foto kreukte hij deze kant op, op de andere foto die kant… Gelukkig zaten er nog wel genoeg foto’s bij waar het blouseje een beetje recht bleef hangen :)

Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt! :)

Liefs Anniek

 

17 reacties

 • Reply
  Isa
  17 december, 2016 at 09:19

  Die oogjes op de blouse zijn echt een leuk detail!

 • Reply
  anna
  17 december, 2016 at 10:00

  Altijd lastig zulke blouses haha, ligt aan het materiaal. Soms zitten ze gewoon NIET goed :p Maar het zijn alsnog super mooie outfit foto’s geworden! <3

 • Reply
  Laura
  17 december, 2016 at 11:00

  Wel een heel leuk blousje! Alles staat heel schattig bij elkaar. :)

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  17 december, 2016 at 11:24

  Dat kraagje is echt geweldig!

 • Reply
  Laurine
  17 december, 2016 at 11:37

  Wat een leuke blouse en een heel mooi ringetje!

 • Reply
  Iris
  17 december, 2016 at 13:56

  De details maken deze outfit echt leuk.

 • Reply
  Marieke I Bluebellforests
  17 december, 2016 at 14:43

  Wat een mooie outfit! En dat bloesje is echt geweldig, ondanks dat hij niet meewerkte haha

 • Reply
  Frederique
  17 december, 2016 at 16:23

  Ik vind je sokken te gek. En de oogjes op de kraag! Ik volg je niet heel steady – ik volg niemand steady hoor, ik ben gewoon wat chaotisch – dus zo nu en dan kom ik gluren en elke keer, kan niet missen, word ik vrolijk van je foto’s. Je hebt altijd zo’n blije uitstraling. Heel aanstekelijk haha

  • Reply
   Anniek
   18 december, 2016 at 19:11

   Ah, wat leuk om te horen Frederique, superlief! Dankjewel! <3

 • Reply
  Emma
  17 december, 2016 at 16:43

  Ohh wat is dat blousje schattig! Echt superleuk, en de foto’s zijn ook gaaf! X

 • Reply
  alexa
  17 december, 2016 at 17:40

  Leuk die wimpers op de kraag, heel erg vet! Staat je leuk ondanks dat je blouse niet heel fotogeniek was

 • Reply
  Janneke
  17 december, 2016 at 19:18

  Wat een super leuk blouseje, ook die oogjes zijn een heel leuk detail!

 • Reply
  Sherilynn
  17 december, 2016 at 22:04

  Ik vind dit echt een geweldige outfit! Less is more! En die details van die wimpers op het blousje zijn echt tof!! Xxx

 • Reply
  Tess
  18 december, 2016 at 21:12

  Hele leuke outfit!!

 • Reply
  Nathalie
  19 december, 2016 at 07:46

  Hele toffe outfit! De blouse is echt super leuk!

  Liefs Nathalie

 • Reply
  Klaske
  20 december, 2016 at 16:38

  DIE OOGJES OP JE BLOUSE, ZÓ LEUK! Ik werd even enthousiast, haha. Dit lijkt me echt een heerlijke outfit. En wat sta je prachtig op de foto’s! <3

 • Reply
  Luna
  21 december, 2016 at 16:58

  De details van je outfit zijn zooo leuk! dat kraagje <3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.