MIJN NIET ZO FOTOGENIEKE OUTFIT - GlowofbeautyGlowofbeauty

17 december 2016

Terwijl ik de laatste dagen nogal bedolven ben onder de studieboeken (hoi tentamens), gaan we vandaag even terug naar die dag dat ik samen met Tessa door de prachtige Botanische Tuinen in Amsterdam zwierf. De zon ging bijna onder en zorgde voor een prachtige oranje gloed. Daar stond ik dan, in mijn niet zo fotogenieke outfit…

De Botanische Tuinen

Ah, wat is het fijn om in deze drukke tijd vol met tentamens, studieopdrachten en verhuisplannen lekker een stukje  voor jullie te schrijven! Even wat afleiding, even wat anders. Yes!

Deze outfit droeg ik terwijl ik vorige week samen met Tessa gezellig kletsend door de Botanische Tuinen in Amsterdam rondliep. De tuin is ontzettend mooi en fotogeniek, ook nu het alweer bijna winter is. En yay: hij ligt ook nog eens vlak naast mijn universiteit!

Outfit

De outfit die ik draag is redelijk simpel, maar wel ontzettend fijn. De blouse die ik draag is van een mooi stofje gemaakt, ik HOUD van de kleur en hij is lekker oversized. Skinny jeans + witte sneakers erbij en klaar! En het leuke is…

…dat er oogjes op het kraagje zitten! Zo’n leuk detail!

En een ander gezellig detail: ik droeg een stel Mona Lisa’s mee aan mijn voeten :D

Niet zo fotogeniek?

Nu vraag je je misschien af waarom dit artikel ‘mijn niet zo fotogenieke outfit’ heet. Nou, als je eens op mijn computer zou kijken zou je het meteen zien. Je wilt niet weten bij hóeveel foto’s van deze shoot mijn blouseje ONTZETTEND moeilijk deed! Op de ene foto kreukte hij deze kant op, op de andere foto die kant… Gelukkig zaten er nog wel genoeg foto’s bij waar het blouseje een beetje recht bleef hangen :)

Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt! :)

Liefs Anniek

 

17 comments on “MIJN NIET ZO FOTOGENIEKE OUTFIT”

  17 december, 2016

  Die oogjes op de blouse zijn echt een leuk detail!


  17 december, 2016

  Altijd lastig zulke blouses haha, ligt aan het materiaal. Soms zitten ze gewoon NIET goed :p Maar het zijn alsnog super mooie outfit foto’s geworden! <3


  17 december, 2016

  Wel een heel leuk blousje! Alles staat heel schattig bij elkaar. :)


  17 december, 2016

  Dat kraagje is echt geweldig!


  17 december, 2016

  Wat een leuke blouse en een heel mooi ringetje!


  17 december, 2016

  De details maken deze outfit echt leuk.


  17 december, 2016

  Wat een mooie outfit! En dat bloesje is echt geweldig, ondanks dat hij niet meewerkte haha


  17 december, 2016

  Ik vind je sokken te gek. En de oogjes op de kraag! Ik volg je niet heel steady – ik volg niemand steady hoor, ik ben gewoon wat chaotisch – dus zo nu en dan kom ik gluren en elke keer, kan niet missen, word ik vrolijk van je foto’s. Je hebt altijd zo’n blije uitstraling. Heel aanstekelijk haha

  Anniek
  18 december, 2016

  Ah, wat leuk om te horen Frederique, superlief! Dankjewel! <3


  17 december, 2016

  Ohh wat is dat blousje schattig! Echt superleuk, en de foto’s zijn ook gaaf! X


  17 december, 2016

  Leuk die wimpers op de kraag, heel erg vet! Staat je leuk ondanks dat je blouse niet heel fotogeniek was


  17 december, 2016

  Wat een super leuk blouseje, ook die oogjes zijn een heel leuk detail!


  17 december, 2016

  Ik vind dit echt een geweldige outfit! Less is more! En die details van die wimpers op het blousje zijn echt tof!! Xxx


  18 december, 2016

  Hele leuke outfit!!


  19 december, 2016

  Hele toffe outfit! De blouse is echt super leuk!

  Liefs Nathalie


  20 december, 2016

  DIE OOGJES OP JE BLOUSE, ZÓ LEUK! Ik werd even enthousiast, haha. Dit lijkt me echt een heerlijke outfit. En wat sta je prachtig op de foto’s! <3


  21 december, 2016

  De details van je outfit zijn zooo leuk! dat kraagje <3