Nieuwe collectie Essence & Catrice voorjaar 2014!

Catrice voorjaar 2014 nieuwe producten smoothing lip polish

Essence en Catrice, twee merken waar ik graag even een kijkje bij neem als ik in de Kruidvat ben! Het zijn leuke en betaalbare merken, en ze komen vaak met originele producten uit. Over een klein poosje gaan beide merken een heel groot deel van hun assortiment vernieuwen. Er zullen een heleboel nieuwe producten bij komen, en vandaag laat ik jullie de producten zien waar ik het meest naar uitkijk!

Als er allemaal nieuwe producten komen, betekent dat ook dat er een heel aantal weg gaan. Er is nu dan ook flinke uitverkoop bij Essence en Catrice. Allerlei producten die niet meer aangevuld zullen worden hebben nu 50 % korting. Als je een favoriet product hebt van een van deze merken, die je vaak gebruikt, zou ik als ik jou was nog snel even langs de Kruidvat gaan om te checken of hij niet uit het assortiment gaat, anders kan je nog even snel inslaan!

Alle foto’s komen van www.beautyscene.nl, daar waren de persfoto’s te zien. De credits van de plaatjes gaan dus naar Debbie toe :)

Essence voorjaar 2014 nieuwe producten mascara

 

Qua mascara ben ik altijd heel trouw aan mijn False Lash Effect van MaxFactor, maar mijn hartje gaat ook zeker wat sneller kloppen bij het zien van deze mascara’s! Vooral de middelste vind ik er erg goed uit zien met die plasticen ‘haartjes’, ik ben erg benieuwd! – 2,39 – 2,89 – 3,39 –

Essence voorjaar 2014 nieuwe producten inside the eye highlighter

Kennen jullie de ‘Made To Stay Inside The Eye Highlighterpen’ van Catrice? Het lijkt erop of Essence nu ook met zo’n handig highlighterpennetje voor op je waterlijn komt! Deze pen zal 1,99 gaan kosten.

Essence voorjaar 2014 nieuwe producten blush Essence voorjaar 2014 nieuwe producten blush roze

Wat zien deze twee blushes er prachtig uit met dat ombre-effect, heel gaaf! Ik hoop dat ze lekker gepigmenteerd zijn, dan zouden deze twee producten wel eens heel leuk kunnen zijn! – 3,59 – 

Essence voorjaar 2014 nieuwe producten oogpotlood

Er komen ook twee nieuwe kleuren van de Longlasting eye pencil uit! Ik heb er al eentje in een felblauwe kleur, en die vind ik heel fijn. Hij brengt makkelijk aan en hij blijft goed zitten. Ik vind dit wel een hele mooie en bijzondere kleur, en voor het luttele prijsje van 1,59 hoef je hem ook niet te laten liggen!

Essence voorjaar 2014 nieuwe producten holagrafische lak Essence nieuwe producten voorjaar 2014 nagellak effect

Ook de nagellak is Essence niet vergeten, ze komen namelijk uit met een heel aantal hele bijzondere kleurtjes en effect nagellakjes! Hierboven zie je mijn favorieten, maar nog er zijn nog 8 andere varianten! Al deze effect nail polishes zullen 1,99 kosten.

Essence voorjaar 2014 nieuwe producten nagellak sand style

 

Nagellak met een zanderige textuur is in 2013 helemaal hip geworden, en Essence gaat helemaal met de trend mee. Ze brengen twee nieuwe ‘Sparkle Sand Effect’ lakjes uit, vooral naar de roze ben ik erg benieuwd! – 1,69 –

Catrice

Catrice voorjaar 2014 nieuwe producten bronzing powder

Nu het winter is ben ik helemaal into de bronzing powders. Ik gebruik dagelijks de Natural Bronzer van Rimmel, maar die is helemaal mat. Voor een mooi glansje op je wangen zou deze Sun glow shimmering bronzing powder perfect zijn! – 3,99 –

Catrice voorjaar 2014 nieuwe producten mascara

Ah kijk, nog meer mooie mascara’s! Ik ben helemaal fan van plastic borsteltjes bij mascara’s, dus deze zijn aan mij besteed! Het zou echt heel erg fijn zijn als dit mascara’s zijn die ook echt wat voor je wimpers doen, want met hun prijs van 4,59 en 4,89 (voor de waterproof versie) scheelt het een hoop met mijn favoriet van MaxFactor!

Catrice voorjaar 2014 nieuwe producten smoothing lip polish

Smoothing Lip Polish, wat zou dat zijn? Mijn eerste gedachte is zoiets als de Apocalips van Rimmel, die afgelopen jaar echt een hype waren. Zou dit net zoiets zijn? I hope so! – 4,99 – 

Catrice voorjaar 2014 nieuwe producten nagellak crushed crystals

 

En ook Catrice komt met prachtige lakjes! Tenminste, zo op het eerste gezicht vind ik het er heel erg mooi uit zien… Crushed Crystals, zo ziet het er inderdaad wel uit! – 3,39 – 

Wauw, ik heb echt zin in het moment dat dit alles in de winkel zal komen te liggen! Al die nagellakjes met bijzondere finishes, de mascara’s, blushes en oogpotloden, ik ben zeker van plan wat te kopen om te reviewen! De collectie van Essence zal half februari te koop zijn, en die van Catrice vanaf februari. Bij het ene filiaal duurt het soms wat langer dat alles is vervangen, but it will come!

Wat lijken jullie leuke producten, wat zou je graag gereviewd zien?

Liefs Anniek

4 reacties

 • Reply
  Vianne
  28 januari, 2014 at 10:23

  Er zitten echt heel veel leuke producten tussen! Ik ben vooral erg benieuwd naar de highlighter. Die ga ik zeker aanschaffen om te testen.

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  28 januari, 2014 at 17:51

  Benieuwd naar die lakjes eigenlijk!

 • Reply
  Nina
  28 januari, 2014 at 22:53

  Leuk! Ik ben vooral erg benieuwd naar die lipproducten en de blushes. Ziet er goed uit allemaal :)

 • Reply
  XRumerTest
  25 februari, 2015 at 22:11

  Hello. And Bye.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.