Join My Life #34 – in een nieuw jasje!

PicMonkey Collage

Na 33 traditionele Join My Life’s te hebben geschreven, heb ik besloten om vanaf de 34e er eens een frisse wind doorheen te laten blazen! Ik vond het zelf eerlijk gezegd al een klein tijdje wat saai worden om elke week maar weer tot in detail te laten zien wat ik had gedaan. Ik bedoel, na 5 foto’s van mijn dagelijkse havermoutontbijtje wordt het toch wel iets te veel van het goede, vind je niet? Vandaar dat de Join My Life’s vanaf nu iets anders in elkaar zitten: wat ingekort, en niet meer alle details van élke dag. Kijk mee naar de eerste vernieuwde Join My Life!

anniek andringa

Ik begon de week met heel vroeg opstaan. Het had vorige zondag bij ons best wel hard geregend en gewaaid, en dat is hét moment om walnoten te gaan zoeken. Maandagochtend fietste ik dus al ‘s ochtends vroeg naar de boomgaard, waar er inderdaad een heleboel uit de bomen gewaaid waren!

walnoten

Gotchaaaa :D

zijwaartse vlecht

Ik vind het heerlijk dat ik mijn warme truien en vesten weer kan dragen! Deze donkere, bordeauxrode kleur vind ik ook erg mooi.

gezond broodbeleg donderdag

Het is zó fijn als de avocado’s bij de groenteboer in de aanbieding zijn! Mijn moeder had meteen een hele voorraad ingeslagen, waar ik zo ongeveer de hele week van genoten heb. Hier zie je broodjes met tahin, avocado, paprika en bosui.

crush on you miss sporty

Glitterlak: hartstikke leuk, maar ontzettend vervelend om eraf te halen! (behalve dan als je een strip off basecoat gebruikt, maar dat was ik natuurlijk vergeten…)

linzen prutje

Het was afgelopen week helaas best wel regenachtig, en ik ben dan ook een aantal keren helemaal doorweekt geworden. Fijn, als je net op het moment van die regenpiek naar buiten moet. – – Wel heel fijn om dan thuis te komen, en dat het eten precies op het moment dat je binnenkomt klaar is!

carrot cookie Kiosk

Hi hi, ik kon het niet laten :) (De carrot cookie van de Kiosk, heel geslaagd! Er zitten veel speculaaskruiden in die hem lekker kruidig maken.)

sweet sixteen donderdag

Yaaay, donderdag was ik jarig! Mijn vriendinnen verrasten me op school met een heerlijk taartje, zo lief!

brownie 2 soorten chocolade

Zelf had ik brownies gebakken, dus ik heb die dag zo ongeveer geleefd op taart, haha! Lekker was het wel.

witte xxl hagelslag l

En ondanks dat ik mijn verjaardag niet op die dag heb gevierd, hield de verwennerij nog niet op! Mijn moeder had witte XXL hagelslag gekocht. Heel stom misschien, maar ik kan echt genieten van zoiets kleins.

oranje rozen

En van mijn vader kreeg ik alvast een mooie bos bloemen. Zoals ik al zei ga ik mijn verjaardag pas over een week vieren, maar wel lief van hem!

catrice allround concealer

Dit Allround Concealerpaletje van Catrice heb ik echt heel lang gebruikt, maar nu is hij dan toch echt hélemaal op.

avondeten

Een gezellig, eenvoudig herfstmaaltje met o.a. een lekkere vegaburger.

trein maandag

Ik reis de laatste tijd veel vaker alleen. Mijn vrienden die ook met de trein naar school reizen hebben een heel ander rooster gekregen dan ik, echt jammer! Maar: wel leuk om dan een praatje aan te knopen met een onbekende, dat doen we soms veel te weinig vind ik!

rijstepap

Nu het weer kouder wordt, wordt het ook weer tijd voor…. RIJSTEPAP! One of my favourites <3 Hier in een pannetje in het bed, zodat het na het koken goed kan indikken.

selfie

Zaterdag: ready for work! Ik deel nu geen proeverijtjes meer uit, maar werk definitief op de broodafdeling. Erg hard werken, maar ook erg leuk om te doen!

regen

Toen ik terugkwam was het ontzettend vies weer.

havermout

Eenmaal thuisgekomen kroop ik lekker op de bank met een kom warme havermout…

allerhande oktober

… en de nieuwste Allerhande!

oudhollandse pot

Vlakbij ons huis staat een boom met tamme kastanjes. Wij verwerkten ze in dit stamppotje met aardappels en spruitjes! Daarbij nog wat lekkere stoofpeertjes. Een echte herfstmaaltijd.

winactie beautyblog tekst

O ja, nog even een kleine reminder: doe jij al mee met mijn winactie! Je hebt nog tot donderdag om kans te maken op een heel tof pakket met al mijn personal favourites, ter ere van mijn eigen verjaardag, én mijn blogverjaardag! Doe hier mee!

Komende week wordt een week waarin ik echt moet gaan knallen. Morgen begint mijn allereerste toetsweek van het jaar, en nu begint het ook echt serieus te worden. Zo ongeveer alles telt mee voor mijn examen. Ik hoop dat het allemaal een beetje goed gaat, maar op zich ben ik niet heel bang voor de toetsen, ik heb afgelopen week al een goed begin gemaakt met leren. Daarna allemaal leuke dingen in het vooruitzicht: mijn verjaardag vieren, vakantie, en…. naar ROME! Later meer :)

En, wat vond je ervan? Niet te lang? Beter dan de ‘oude’ Join My Life? Let me know in the comments!

Liefs Anniek

 

 

19 reacties

 • Reply
  Eline
  13 oktober, 2014 at 07:41

  Super leuke foto’s en leuk het nieuwe jasje ^^

 • Reply
  Esther
  13 oktober, 2014 at 07:42

  Weer hele leuke foto’s! Het gebak op je verjaardag ziet er allemaal heerlijk uit. En wat leuk dat je op de broodafdeling werkt!

 • Reply
  Denise
  13 oktober, 2014 at 07:49

  Wat een heerlijke foodies zie ik voorbij komen! <3

 • Reply
  Dagmar
  13 oktober, 2014 at 08:09

  Wat een geweldige foto’s en fijne week heb je achter de rug. En wat straal je op de foto’s, super om te zien <3 Heel veel succes deze week!

  • Reply
   Anniek
   13 oktober, 2014 at 08:36

   Thanx Dagmar, lief van je! X

 • Reply
  Milou
  13 oktober, 2014 at 10:08

  Mooie foto’s zeg!! Ik zie weer heel veel leuke dingen voorbij komen:-)

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  13 oktober, 2014 at 11:25

  Niet stom dat je van XXL hagelslag geniet, het juist de kleine dingen in het leven waar je van moet genieten ;-)

  Gefeliciteerd met je 16e verjaardag! Leuk nieuw jasje voor je diary zo.

 • Reply
  Monica
  13 oktober, 2014 at 12:23

  Tof dat je nu op de broodafdeling staat :)!

 • Reply
  Eilish
  13 oktober, 2014 at 12:25

  Super leuke foto’s!

 • Reply
  thebudgetshopper.nl
  13 oktober, 2014 at 14:31

  Wat een leuke foto’s heb je altijd!

 • Reply
  Manon
  13 oktober, 2014 at 17:47

  Leuke fotos, ik zie veel lekkers voorbij komen

 • Reply
  Iris
  13 oktober, 2014 at 17:52

  Het nieuwe jasje past goed.

 • Reply
  Petra
  13 oktober, 2014 at 18:12

  Weer heerlijk om mee te kunnen kijken, erg leuk en vooral het nieuwe jasje past erg goed!

 • Reply
  Claudia
  13 oktober, 2014 at 19:03

  Leuk meid, je foto’s zijn prachtig.

 • Reply
  Caroline
  13 oktober, 2014 at 19:17

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! :)
  Ziet er trouwens heel mooi en clean uit zo, in zijn nieuwe jasje ;)
  Heel veel succes met je toetsen, you can do it!

 • Reply
  sistersandsisters
  13 oktober, 2014 at 19:36

  leuke dairy x

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 oktober, 2014 at 20:47

  Supercool! Misschien een ideetje om het recept van de brownie’s online te zetten?

 • Reply
  Chinouk
  14 oktober, 2014 at 14:42

  Leuk om te lezen! Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply
  Marcella
  19 oktober, 2014 at 16:46

  Die carrot cookie lijkt me heerlijk! Ga ik onthouden als ik nog eens wat (lekkers) te eten zoek op het station! Je had een lekkere verjaardag dus, nog gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.