Happy met mijn nieuwe koptelefoon! - GlowofbeautyGlowofbeauty

27 november 2015

Monster DNA on ear headphones

Niet in de auto. Niet onderweg in de trein. Niet als ik mijn huiswerk aan het maken ben. Niet op een vrije avond. Ik sta thuis bekend als het meisje dat geen muziek luistert. Nooit. Mijn ouders waren dan ook stomverbaasd toen ik de afgelopen dagen zo ongeveer elke avond met deze koptelefoon op mijn hoofd rondliep. En dat was ik zelf eigenlijk ook. 

Ik luisterde niet zoveel muziek

Om te werken aan school en aan mijn blog heb ik zo mijn vaste plekje: midden in de woonkamer, aan het hoekje van de eettafel. Daar liggen mijn laptop, notitieboekjes, camera’s en veel te veel warrige snoertjes. Op deze plek heb ik al héél wat uurtjes achter mijn laptopje doorgebracht!

Een voordeel van deze plek: ik heb lekker de ruimte. Een nadeel: ik raak erg snel afgeleid. Ik weet niet hoe het komt, maar ik kan gewoon niet zo goed tegen geluiden om mij heen als ik aan het werk ben. Gezinsleden die door het huis scharrelen, met elkaar praten, en ja: ook door muziek die aanstaat raak ik mijn concentratie heel snel kwijt. Ik zette dus eigenlijk nooit een cd’tje op lp op als ik aan het werk was.

goede koptelefoon

Monster DNA On-Ear koptelefoon

Tot een week geleden, toen ik een pakketje van GSMpunt binnen kreeg. Wat erin zat? Duh, de koptelefoon die je nu twee keer op de foto’s voorbij hebt zien komen :) Een koptelefoon van Monster DNA, een merk waar ik nog nooit van gehoord had. Maar sinds ik hem voor het eerst gebruikte ben ik HOOKED!

stijlvolle koptelefoon

Het design

Thuis hebben we al een hele poos een andere koptelefoon liggen. Een prima ding, maar hij is, luchtig gezegd, niet zo stylish. Het ontwerp van deze Monster DNA koptelefoon vind ik heel echter wel heel tof. Hij is helemaal wit (maar ook in tig andere kleurtjes verkrijgbaar!), en heeft toffe driehoekige ‘oortjes’. Lekker strak!

koptelefoon

Zachte kussentjes & geluid

De koptelefoon heeft hele zachte oorkussentjes die goed aansluiten op mijn oren, én die het geluid van buitenaf ook goed afsluiten! Heel chill, want op deze manier raak ik zelf een stuk minder snel afgeleid door de buitenwereld :)

Qua geluid heb ik niet echt vergelijkingsmateriaal, maar wat me wel opvalt dat er een hele ‘volle’ sound uit de koptelefoon komt, en dat het haast lijkt of je in een soort bioscoop zit. Het geluid is heel intens en helder.

review koptelefoon

Handig: iemand anders kan zijn oortjes inpluggen in jouw koptelefoon, en kan lekker meeluisteren!

review monster DNA koptelefoon

En nu luister ik wél muziek

Sinds ik deze koptelefoon heb, heb ik muziek echt weer ‘herontdekt’. Ondanks dat ik vaak druk bezig ben en niet teveel afgeleid wil worden, heb ik een aantal rustige playlisten op Youtube gevonden die me juist een lekkere werkdrive geven. En doordat die kussentjes het geluid van buitenaf zo goed afsluiten hoor ik ook geen andere vervelende geluiden meer. Ik ben er happy mee!

Heb jij een koptelefoon? Van welk merk?

Liefs Anniek

De koptelefoon is nu trouwens EXTREEM in de aanbieding! Eerst kostte hij 230 euro, nu nog maar 100. Hier vindt je de koptelefoon, en hier vind je nog een stel andere headsets van GSMpunt. 

Deze koptelefoon heb ik ontvangen van GSMpunt. Dit is geen betaald artikel.

 

24 comments on “Happy met mijn nieuwe koptelefoon!”

  27 november, 2015

  Klinkt als een fijne koptelefoon. Ben zelf stiekem meer fan van oortjes maar dat komt met name omdat die handiger mee te nemen zijn haha :)


  27 november, 2015

  Wat een aparte vorm. Deze had ik nog nooit gezien, ziet er wel erg goed uit!
  XOXO esmee


  27 november, 2015

  Ohh heel erg tof zeg! Ik kan je spotify ook aanbevelen! Heel erg fijne relaxte afspeellijsten! Leuk dat er dan ook iemand met je mee kan luisteren!! Wat een uitvinding!


  27 november, 2015

  Oh tof! Staat je ook erg leuk, haha! Nu ben ik wel erg benieuwd welke playlisten dat zijn. Ik kan ook wel goede werkmuziek gebruiken.

  Anniek
  27 november, 2015

  Dankjewel Loïs! Zelf luister ik vaak deze playlist (https://www.youtube.com/watch?v=E2LM3ZlcDnk) , met 6 uur klassieke muziek achter elkaar. Je moet ervan houden, maar ik vind het echt heerlijk! :)


  27 november, 2015

  Super fijn is muziek luisteren met een koptelefoon he! :-)


  27 november, 2015

  ziet er goed uit! mooie koptelefoon!


  27 november, 2015

  hij ziet er mooi uit!


  27 november, 2015

  Oh wauw, hij ziet er goed uit hoor! En fijn dat je hierdoor nu meer muziek luistert ook..


  27 november, 2015

  Ziet eruit als een hele fijne koptelefoon! Veel luisterplezier. :)


  27 november, 2015

  Vind jouw foto’s altijd zo tof!!


  27 november, 2015

  wat een gave koptelefoon!


  27 november, 2015

  Ziet er tof uit! Ik heb er een van Sony


  27 november, 2015

  Ik heb een koptelefoon bij de Action vandaan. Bijna net zo goed als de vorige (van een bepaald bekend merk geloof ik).


  27 november, 2015

  Lijkt me een geweldige koptelefoon! Nu heerlijk muziek luisteren jij, haha. X


  27 november, 2015

  Ah wat een mooie! Ik was nog wel op zoek naar een goede koptelefoon. Wat handig dat je hier een tweede set oortjes in kunt pluggen!! Ik hou deze zeker even in de gaten, haha. En ik ben heel erg benieuwd naar de andere kleuren waarin ‘ie verkrijgbaar is! :)

  – Saskia


  28 november, 2015

  Hou van je post, en ik ben je fans


  28 november, 2015

  Klinkt als een super fijne koptelefoon!


  28 november, 2015

  Wat een leuk ding!


  28 november, 2015

  Ziet er heel erg goed uit! Ik vind het design heel erg mooi.


  28 november, 2015

  Ik gebruik zelf altijd mijn oortjes van mijn IPhone. Ik ben niet van plan om zelf een koptelefoon te kopen, aangezien ze best duur zijn. Maar als ik ooit een goede koptelefoon wil kopen, houd ik deze zeker in gedachten.


  28 november, 2015

  Ah wauw zeg! hij ziet er heel gaaf uit!


  28 november, 2015

  Ziet er goed uit!


  1 december, 2015

  Zelf heb ik een koptelefoon van nog gen 8€ die heerlijk zit en mooie klanken heeft, dus ik zou niet snel zoveel geld kunnen uitgeven eraan. Ik gebruik buiten ook enkel oortjes, een koptelefoon is oor tijdens het werken en studeren meestal
  xx