JML #103 / Nijmegen, guilty pleasures & mini me - GlowofbeautyGlowofbeauty

21 maart 2016

JOIN MY LIFE 103

Oké. Je wilt niet weten hoeveel paaseitjes ik op heb tijdens het schrijven van dit artikel. Shame on me. ‘T is één van mijn guilty pleasures van deze week. Naast heel veel eitjes eten, ben ik deze week onder andere naar de universiteit in Nijmegen geweest, ontdekte foto’s van de mini me, ging shooten met Fleur en heb best wel hard gewerkt!

plant

Laat ik maar beginnen met iets waar ik deze week héél blij van werd: alle opkomende plantjes! Mijn moeder heeft een moestuin, en de tijd om alle zaadjes binnen alvast te zaaien is aangebroken. Binnen een paar dagen na het zaaien schieten de eerste blaadjes dan al de grond uit, heel leuk!

XXL Hagelslag

Sinds we dit pak XXL pure hagelslag in huis hebben, eet ik ‘s ochtends nu vaak een klein broodje met dit spul erop. ZO lekker. Echt. Wel náást mijn havermout natuurlijk, want dat kan ik echt niet missen als ontbijt.

anniek en fleur

Woensdag ging ik weer eens bij Fleur langs om foto’s te schieten, heel gezellig!

outfit lente

We schoten onder andere foto’s van mijn bloemetjesblouse, in de harde wind!

soep

Mijn vader maakte deze week een heerlijke Thaise wortelsoep. Er stond alleen een foutje in het recept, waardoor paps de harde citroenstengels mee had geblenderd. Het resulteerde in een soep vol houtige vezeldraadjes, haha! Na even zeven was de soep gelukkig prima te eten :)

agenda studentennet

Ik heb deze week – vooral afgelopen zaterdag – weer hard aan mijn artikeltjes voor studenten.net gewerkt. Ik heb er een poosje geleden maar een aparte agenda voor gekocht, om alles makkelijk in te kunnen plannen. Werkt heel handig!

paaseitje

Uhm ja. Hier ben ik geloof ik al redelijk duidelijk over geweest in de inleiding :)

radboud universiteit

Zaterdag ging ik samen met mijn moeder naar Nijmegen, naar de Radboud Universiteit! In de vorige Join My Life vertelde ik al dat ik voor 99% zeker weet dat ik communicatiewetenschappen wil gaan doen, en ik wilde – na in Amsterdam gekeken te hebben – ook graag nog naar de universiteit in Nijmegen. Even wat vergelijkingsmateriaal hebben :)

anniek

De vormgeving van de studie in Nijmegen sprak me niet zo aan, en oh: het gebouw was ook echt onwijs grijs en lichtelijk deprimerend… Wat ik wel heel tof vind is dat ze er een binnentuin hebben, waar je me hierboven in ziet staan!

koffie en koek

Zaterdag dronk ik ook deze heerlijke kop koffie, met een lekkere notenkoek van het Stoepje erbij.

anniek vroeger

Een vriendin stuurde deze foto van mij van drie jaar geleden door, haha! Schattige mini me :)

leren

En oh ja, deze foto mag ook nog wel in deze Join My Life. Ik heb deze week namelijk weer veel geleerd. jihoe Wat zal ik blij zijn als mijn examens er over 2,5 maand op zitten :)

Ik wens je een hele fijne week toe! Heb jij nog leuke plannen?

Liefs Anniek

 

17 comments on “JML #103 / Nijmegen, guilty pleasures & mini me”

  21 maart, 2016

  Leuke week zo te zien! Wat fijn dat jij en fleur zo regelmatig outfitfotos maken!


  21 maart, 2016

  Leren hoort er ook bij helaas…
  Net als jij ga ik volgend jaar verder studeren. Ik wilde al zo lang journalistiek gaan volgen, maar mijn ouders hadden meer een ingesteldheid van ‘als je universiteit aan kunt, moet je geen hoge school gaan doen’. Toch heb ik met dit idee blijven zitten en uiteindelijk hebben mijn ouders zich bij het idee neergelegd. Mijn studiekeuze is nu dus 100% beslist.

  Anniek
  23 maart, 2016

  Hartstikke goed dat je gewoon gegaan bent voor datgene wat je écht wilt! Fijn ook dat je nu al een keuze hebt kunnen maken, geeft wel rust lijkt me :) Ik ben benieuwd hoe je het gaat ervaren!


  21 maart, 2016

  De universiteit van Nijmegen is inderdaad nogal grijs en niet echt sfeervol. Wel goed dat je bent gaan kijken! Mijn plannen voor deze week zijn werken en woensdag avond heb ik nog een leuk event op de planning staan :)


  21 maart, 2016

  Veel succes met leren! Bijna afgestudeerd zeg, en dan begint het echte leven hihi :D Ik heb nu ook ongelooflijk zin gekregen in paaseitjes, misschien moet ik zo meteen wel een zakje gaan halen. Wat een leuke foto van jou vroeger! Liefs :)


  21 maart, 2016

  Wat een leuke foto’ss!!


  21 maart, 2016

  Haha, die foto blijft zo mooi (: En ja, ik ben ook weer helemaal blij met paaseitjes <3


  21 maart, 2016

  Hahaha, die foto van ons samen. Ik moest stiekem wel een beetje lachen om mijn hoofd! :P


  21 maart, 2016

  Paaseitjes zijn een van de toppunten van het voorjaar! Helaas is de toetsweek uitgesmeerd over twee weken, precies om het paasweekend heen.


  21 maart, 2016

  oh wat gaaf dat je in Nijmegen was ! mijn stadje hihi


  21 maart, 2016

  Ja, dat gebouw in Nijmegen is saai, hè! Ik was er ooit met mijn middelbare school-klas en besloot meteen dat ik daar niet wilde studeren. Maar goed, dat had ik waarschijnlijk anders ook niet gewild, omdat iedereen het al ging doen, haha. Die soep ziet er trouwens vet lekker uit!


  22 maart, 2016

  Heel veel leuke foto’s! Ik ben ook dol op hagelslag! Echt fijn dat je weet welke studie je wilt doen!


  22 maart, 2016

  Ik vind het echt knap hoe je alles combineert! Ik weet niet of je er ooit al een artikel over hebt geschreven, maar het lijkt me wel erg interessant. Ik wilde in Nijmegen geneeskunde studeren, maar meer omdat het dichterbij mijn ouderlijk huis was


  22 maart, 2016

  Lekker druk weekje hoor. Ik heb nog steeds zo’n watermeloenplantje van de Appie. Ik moet ‘m nog steeds een plaatje, maar ik heb niet zulke groene vingers haha…Ergens twijfel ik ook of er ooit een serieuze watermeloen uit gaat groeien, maar goed.

  Anniek
  23 maart, 2016

  Haha, supertof zo’n watermeloenplant! Al lijkt het me best lastig om uit zo’n klein potje een mega meloen te laten groeien inderdaad :)


  23 maart, 2016

  Mooie foto’s weer! Oehh XXL pure hagelslag lijkt me ook heel erg lekker door de havermout! :)


  29 maart, 2016

  Ahhh, die hagelslag is zo lekker! Ik neem elke keer weer zo’n cracker met een dikke laag roomboter en da die hagelslag. Jum.