No7 Shine & Tint Lips - GlowofbeautyGlowofbeauty

26 april 2015

n7 shine & tint tekst

Boots is in Nederland nog een vrij onbekende drogisterij. Misschien ken je het van de Engelse beautybloggers, die zo ongeveer állemaal gek lijken te zijn op Boots. Maar ook in Nederland zitten welgeteld 25 filialen van Boots! Vandaag review ik een stel lipglossjes van hun eigen merk No7, waar ik helemaal verliefd op ben geworden… Kijk mee!

Het is dat Boots toevallig in mijn eigen woonplaats gevestigd is, maar anders zou ik waarschijnlijk ook mijn schouders opgehaald hebben bij het merk ‘No7’. Eerst maar even een korte uitleg dus.

No7 is een van de eigen merken van Boots, en bevat eigenlijk alle producten die je nodig hebt als beautyliefhebber. Kwasten, foundation, nagellak, mascara, complete make-up sets… En dus ook lipproducten!

review n7 shine & tint

Ik review vandaag de glossjes uit de Shine & Tint Collectie. De glossjes zouden je lippen moeten hydrateren, een zomers kleurtje geven, én lang moeten blijven zitten. Ik heb 4 kleuren ontvangen, maar in totaal zijn er 5 verkrijgbaar. Ik was echt benieuwd!

no7 shine & tint

Deze swatches zijn gemaakt door de applicator slechts één keer over mijn arm te halen, en BAM, kleur. Ik ben behoorlijk verrast door de pigmentatie moet ik zeggen! De glossjes hebben een aardig dikke substantie, wat je hier ook al wel kunt zien. Geen van alle glossjes bevat glitters, wat ik zelf wel fijn vind.

lippen

Eerst even ter vergelijking een fotootje van mijn lippen zonder iets erop!

n7 shine & tint ballet

swatch shine & tint ballet

review shine & tint ballet

Ballet

De naam Ballet is goed gekozen voor het eerste glossje. Het is een lief kleurtje die lekker fris staat, en hartstikke draagbaar is. Ondanks dat het een licht kleurtje is, is hij wel goed gepigmenteerd! Ik vind hem leuk!

n7 shine & tint seduce

swatch shine & tint seduce

review shine & tint seduce

Seduce

Ha, wauw, dit is wel even wat anders! Bij Seduce is geen sprake van ‘licht’ of ‘lief’. Nee hoor, dit is een kleurtje voor de echte durfals. Ik vind hem voor mijzelf iets te heftig, maar gaaf is ‘ie wel! Hij brengt ook mooi egaal aan, fijn.

n7 shine & tint sultry

review shine & tint sultry

swatch shine & tint sultry

Sultry

Sultry is een bijzonder kleurtje, hij lijkt een beetje tussen roze en rood in te liggen. Hij is ietsjes draagbaarder dan de vorige kleur, maar nog steeds lekker knallend en zomers. Ook deze brengt fijn aan, en de kleur wordt weer mooi egaal!

n7 shine & tint ruby

swatch shine & tint ruby

review shine & tint ruby

Ruby

Hmm, geïnspireerd door de bekende Mac lipstick ‘Ruby Woo’? Je zou het bijna denken als je naar de kleur kijkt! Deze koele rode kleur is echt een glamourkleurtje, ik houd ervan. Wel merkte ik dat deze gloss qua substantie iets dunner is dan de rest, waardoor het ook moeilijker is om hem egaal aan te brengen.

Houdbaarheid

Het nadeel van lipgloss tegenover lipstick is dat een gloss vaak niet zo lang blijft zitten. En steeds bijwerken: daar houd ik niet van. Ik wil gewoon lekker doen wat ik wil, en niet teveel om mijn lippen moeten denken.

Dat deze glossjes wél lang blijven zitten, is dan ook een van de punten waardoor ik er zo enthousiast over ben! Ze zijn redelijk plakkerig van structuur, en dat zorgt ervoor dat ze echt ‘vastplakken’ aan je lippen. Een snackje hier en daar overleven ze makkelijk, en ze blijven zeker wel 4 uur zitten!

Eén nadeeltje: je moet nog even wachten om deze glossjes te kunnen kopen. Begin juni komen ze in de winkels te liggen, en kan jij je slag slaan. Ik was echter zo enthousiast, dat ik ze zo snel mogelijk aan je wilde laten zien! Ze gaan 9,95 per stuk kosten

Zouden deze glossjes wat voor jou zijn? En welke kleur vind je het tofst? Ik ben benieuwd!

Liefs!

 

21 comments on “No7 Shine & Tint Lips”

  26 april, 2015

  Wauw die kleuren! Vind vooral seduce heeel gaaf.


  26 april, 2015

  Ik kende het merk inderdaad nog niet! Maar het ziet er mooi uit, goede kleuren. Zelf draag ik eigenlijk nooit lipgloss, alleen lipstick (en dat niet eens heel vaak).


  26 april, 2015

  Ik ben zelf ook niet echt van de lipgloss, maar aangezien ze lang blijven zitten zijn ze zeker het overwegen waard! Dat wordt zoeken naar een dichtstbijzijnde filiaal..


  26 april, 2015

  Wat zijn het fantastische kleuren! En inderdaad, erg goed gepigmenteerd. Ik wist niet dat ‘onze’ Boots ook makeup verkoopt, ik dacht dat het alleen een apotheek was!


  26 april, 2015

  Wat zijn ze mooi! De gewaagdere kleuren staan je ook heel erg goed hoor!


  26 april, 2015

  ziet er goed uit en wat een mooie pigmentatie!


  26 april, 2015

  Wauw, wat een mooie tinten!


  26 april, 2015

  Wauw! Die zien er mooi uit! Ik vind ballet mooi!


  26 april, 2015

  Die kleuren zijn echt leuk en
  een gloss die zo goed dekt, is altijd
  de moeite waard om eens te testen :)
  xx


  26 april, 2015

  Dat ziet er goed uit! Vind vooral Ruby jou prachtig staan, lekker uitbundig. Zelf zou ik voor Ballet gaan, maar ik ben qua lipkleuren dan ook een stuk minder uitbundig ;-)


  26 april, 2015

  Wauw, lekkere kleurtjes. Ik dacht dat Boots weg was uit Nederland omdat hij al jaren niet meer in de Kalverstraat zit.


  26 april, 2015

  Ik kende het merk nog niet, maar de kleurtjes zien er super leuk uit! Ruby staat je echt mooi (:


  26 april, 2015

  Wauw, heel bijzonder! ✿
  Vooral die 2e en derde vind ik heel gaaf, maar inderdaad wel erg gedurfd!


  26 april, 2015

  Wat een mooie gepigmenteerde kleuren zeg!


  26 april, 2015

  Die middelste twee; de felroze en paarse zijn zoo gaaf! Ze staan je echt fantastisch! xx


  26 april, 2015

  Ze zijn allemaal best mooi eigenlijk, hoewel ik ‘Seduce’ niet zelf zou dragen. Ook fijn dat er geen glitters in zitten, dat zou deze glossjes zeker niet ten goede komen.


  Karlijn
  26 april, 2015

  Leuke zomerkleurtjes!
  het lijkt alleen op de close-up foto’s alsof ze juist helemaal niet goed dekken!, :-/ of komt dat door de lichtval?
  Ik ben wel benieuwd! misschien maar eens kijken als ik langs een boots filiaal kom deze zomer :)


  26 april, 2015

  Wow! Knallend! Ik vind het mooi.


  26 april, 2015

  Erg mooie kleuren, leuk dat je ze mocht testen!

  Ps doe je al mee aan mijn winactie? Je kan €25 shoptegoed winnen!


  26 april, 2015

  Ik vind het echt zo’n mooie producten!


  30 april, 2015

  Ruby staat je echt heel goed!
  x