No7 Shine & Tint Lips

n7 shine & tint tekst

Boots is in Nederland nog een vrij onbekende drogisterij. Misschien ken je het van de Engelse beautybloggers, die zo ongeveer állemaal gek lijken te zijn op Boots. Maar ook in Nederland zitten welgeteld 25 filialen van Boots! Vandaag review ik een stel lipglossjes van hun eigen merk No7, waar ik helemaal verliefd op ben geworden… Kijk mee!

Het is dat Boots toevallig in mijn eigen woonplaats gevestigd is, maar anders zou ik waarschijnlijk ook mijn schouders opgehaald hebben bij het merk ‘No7’. Eerst maar even een korte uitleg dus.

No7 is een van de eigen merken van Boots, en bevat eigenlijk alle producten die je nodig hebt als beautyliefhebber. Kwasten, foundation, nagellak, mascara, complete make-up sets… En dus ook lipproducten!

review n7 shine & tint

Ik review vandaag de glossjes uit de Shine & Tint Collectie. De glossjes zouden je lippen moeten hydrateren, een zomers kleurtje geven, én lang moeten blijven zitten. Ik heb 4 kleuren ontvangen, maar in totaal zijn er 5 verkrijgbaar. Ik was echt benieuwd!

no7 shine & tint

Deze swatches zijn gemaakt door de applicator slechts één keer over mijn arm te halen, en BAM, kleur. Ik ben behoorlijk verrast door de pigmentatie moet ik zeggen! De glossjes hebben een aardig dikke substantie, wat je hier ook al wel kunt zien. Geen van alle glossjes bevat glitters, wat ik zelf wel fijn vind.

lippen

Eerst even ter vergelijking een fotootje van mijn lippen zonder iets erop!

n7 shine & tint ballet

swatch shine & tint ballet

review shine & tint ballet

Ballet

De naam Ballet is goed gekozen voor het eerste glossje. Het is een lief kleurtje die lekker fris staat, en hartstikke draagbaar is. Ondanks dat het een licht kleurtje is, is hij wel goed gepigmenteerd! Ik vind hem leuk!

n7 shine & tint seduce

swatch shine & tint seduce

review shine & tint seduce

Seduce

Ha, wauw, dit is wel even wat anders! Bij Seduce is geen sprake van ‘licht’ of ‘lief’. Nee hoor, dit is een kleurtje voor de echte durfals. Ik vind hem voor mijzelf iets te heftig, maar gaaf is ‘ie wel! Hij brengt ook mooi egaal aan, fijn.

n7 shine & tint sultry

review shine & tint sultry

swatch shine & tint sultry

Sultry

Sultry is een bijzonder kleurtje, hij lijkt een beetje tussen roze en rood in te liggen. Hij is ietsjes draagbaarder dan de vorige kleur, maar nog steeds lekker knallend en zomers. Ook deze brengt fijn aan, en de kleur wordt weer mooi egaal!

n7 shine & tint ruby

swatch shine & tint ruby

review shine & tint ruby

Ruby

Hmm, geïnspireerd door de bekende Mac lipstick ‘Ruby Woo’? Je zou het bijna denken als je naar de kleur kijkt! Deze koele rode kleur is echt een glamourkleurtje, ik houd ervan. Wel merkte ik dat deze gloss qua substantie iets dunner is dan de rest, waardoor het ook moeilijker is om hem egaal aan te brengen.

Houdbaarheid

Het nadeel van lipgloss tegenover lipstick is dat een gloss vaak niet zo lang blijft zitten. En steeds bijwerken: daar houd ik niet van. Ik wil gewoon lekker doen wat ik wil, en niet teveel om mijn lippen moeten denken.

Dat deze glossjes wél lang blijven zitten, is dan ook een van de punten waardoor ik er zo enthousiast over ben! Ze zijn redelijk plakkerig van structuur, en dat zorgt ervoor dat ze echt ‘vastplakken’ aan je lippen. Een snackje hier en daar overleven ze makkelijk, en ze blijven zeker wel 4 uur zitten!

Eén nadeeltje: je moet nog even wachten om deze glossjes te kunnen kopen. Begin juni komen ze in de winkels te liggen, en kan jij je slag slaan. Ik was echter zo enthousiast, dat ik ze zo snel mogelijk aan je wilde laten zien! Ze gaan 9,95 per stuk kosten

Zouden deze glossjes wat voor jou zijn? En welke kleur vind je het tofst? Ik ben benieuwd!

Liefs!

 

21 reacties

 • Reply
  Sophie
  26 april, 2015 at 05:55

  Wauw die kleuren! Vind vooral seduce heeel gaaf.

 • Reply
  Anna
  26 april, 2015 at 07:24

  Ik kende het merk inderdaad nog niet! Maar het ziet er mooi uit, goede kleuren. Zelf draag ik eigenlijk nooit lipgloss, alleen lipstick (en dat niet eens heel vaak).

 • Reply
  Tessa
  26 april, 2015 at 07:34

  Ik ben zelf ook niet echt van de lipgloss, maar aangezien ze lang blijven zitten zijn ze zeker het overwegen waard! Dat wordt zoeken naar een dichtstbijzijnde filiaal..

 • Reply
  Marjolein
  26 april, 2015 at 07:35

  Wat zijn het fantastische kleuren! En inderdaad, erg goed gepigmenteerd. Ik wist niet dat ‘onze’ Boots ook makeup verkoopt, ik dacht dat het alleen een apotheek was!

 • Reply
  Eline
  26 april, 2015 at 07:56

  Wat zijn ze mooi! De gewaagdere kleuren staan je ook heel erg goed hoor!

 • Reply
  alexa
  26 april, 2015 at 08:42

  ziet er goed uit en wat een mooie pigmentatie!

 • Reply
  Anna
  26 april, 2015 at 09:12

  Wauw, wat een mooie tinten!

 • Reply
  Dionne
  26 april, 2015 at 09:24

  Wauw! Die zien er mooi uit! Ik vind ballet mooi!

 • Reply
  Caitlyn
  26 april, 2015 at 09:25

  Die kleuren zijn echt leuk en
  een gloss die zo goed dekt, is altijd
  de moeite waard om eens te testen :)
  xx

 • Reply
  Carlijn | Copy & Beauty
  26 april, 2015 at 10:18

  Dat ziet er goed uit! Vind vooral Ruby jou prachtig staan, lekker uitbundig. Zelf zou ik voor Ballet gaan, maar ik ben qua lipkleuren dan ook een stuk minder uitbundig ;-)

 • Reply
  De Veganosaurus
  26 april, 2015 at 10:53

  Wauw, lekkere kleurtjes. Ik dacht dat Boots weg was uit Nederland omdat hij al jaren niet meer in de Kalverstraat zit.

 • Reply
  Hillene
  26 april, 2015 at 11:16

  Ik kende het merk nog niet, maar de kleurtjes zien er super leuk uit! Ruby staat je echt mooi (:

 • Reply
  Florentine
  26 april, 2015 at 11:28

  Wauw, heel bijzonder! ✿
  Vooral die 2e en derde vind ik heel gaaf, maar inderdaad wel erg gedurfd!

 • Reply
  Nicole
  26 april, 2015 at 12:21

  Wat een mooie gepigmenteerde kleuren zeg!

 • Reply
  Marleen
  26 april, 2015 at 15:17

  Die middelste twee; de felroze en paarse zijn zoo gaaf! Ze staan je echt fantastisch! xx

 • Reply
  Iris
  26 april, 2015 at 17:42

  Ze zijn allemaal best mooi eigenlijk, hoewel ik ‘Seduce’ niet zelf zou dragen. Ook fijn dat er geen glitters in zitten, dat zou deze glossjes zeker niet ten goede komen.

 • Reply
  Karlijn
  26 april, 2015 at 17:57

  Leuke zomerkleurtjes!
  het lijkt alleen op de close-up foto’s alsof ze juist helemaal niet goed dekken!, :-/ of komt dat door de lichtval?
  Ik ben wel benieuwd! misschien maar eens kijken als ik langs een boots filiaal kom deze zomer :)

 • Reply
  Nesrin
  26 april, 2015 at 18:44

  Wow! Knallend! Ik vind het mooi.

 • Reply
  Anouk | Anouk's Diary
  26 april, 2015 at 20:04

  Erg mooie kleuren, leuk dat je ze mocht testen!

  Ps doe je al mee aan mijn winactie? Je kan €25 shoptegoed winnen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  26 april, 2015 at 21:22

  Ik vind het echt zo’n mooie producten!

 • Reply
  Andrea
  30 april, 2015 at 10:15

  Ruby staat je echt heel goed!
  x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.