OFF TO…

Vanochtend héél vroeg kroop ik uit mijn bed. Met de slaap nog in mijn ogen kleedde ik me vlug aan, pakte mijn koffer en ging op weg. De komende tijd ben ik eventjes niet meer te vinden op Nederlandse bodem.

Boedapest

Waar dan wel? Op Hongaarse bodem! Vanochtend vroeg ben ik in het vliegtuig naar Boedapest gestapt, waar ik een aantal dagen in een Airbnb zal verblijven, samen met nog een paar anderen.

Deze reis stond al een lange tijd gepland en ik heb er echt naar uitgekeken. Ik heb al zó veel positieve verhalen over Boedapest gehoord dat mijn nieuwsgierigheid behoorlijk gewekt is! Een aantal dingen die ik er sowieso wil doen:

 • Het oude parlementsgebouw bekijken
 • Naar een badhuis (er zijn veel historische badhuizen in Hongarije, die in gebruik zijn!)
 • Naar een Ruïne bar (er zijn een aantal bars in, inderdaad, oude ruïnes)
 • Naar een markthal
 • ‘s Avonds naar de oude burcht op de heuvel

Daarnaast kijk ik er naar uit om er natuurlijk een heleboel mooie plaatjes te schieten!

Frankrijk

Vlak nadat ik terugkom uit Boedapest reis ik alweer door naar mooi landhuis in het noorden van Frankrijk, vlakbij de kust. Samen met mijn dispuut, een groep van ongeveer 20 studenten, ga ik hier de buurt een tijdje onveilig maken. Van deze reis heb ik nu van tevoren iets minder concrete verwachtingen, maar ik heb er wel erg veel zin in!

Update

Ik heb jullie op deze blog al een tijdje niet meer op deze manier gesproken, ik heb al even geen persoonlijke update meer gegeven. Maar naar deze twee reisjes kijk ik al zo lang uit dat ik het leuk vind om jullie er van op de hoogte te stellen!

In de tijd dat ik weg ben blijven er gewoon artikelen online komen. Alles wat ik tijdens mijn reisjes beleef kan je natuurlijk zien op Instagram en daarnaast zal ik ook artikelen over Boedapest en Frankrijk posten. Je hoeft dus niks te missen!

Wat ga jij doen de komende weken? Ga je op reis, blijf je thuis, ben je aan het werk…?

Liefs Anniek

 

3 reacties

 • Reply
  Anna
  14 augustus, 2017 at 07:55

  Budapest is echt een prachtige stad, veel plezier!

 • Reply
  Daphne
  14 augustus, 2017 at 10:07

  Heel veel plezier in Budapest en Frankrijk!

 • Reply
  Suzanne
  15 augustus, 2017 at 22:52

  Heel gaaf! Geniet ervan!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.