Omdat ik af en toe ook eens los moet laten – vakantieregeling

quote let it go

Ik heb soms wat moeite met het loslaten van mijn blog. Bloggen is echt een onderdeel van mijn leven geworden waar ik enorm veel plezier in heb, en waar ik energie uit put. Elke dag ben ik bezig met mijn blog, en ik vind het heel erg tof om daar ook response op te krijgen van jullie, dat geeft zoveel energie! Soms mag het gaspedaal echter ook wel eens wat minder hard worden ingedrukt, vandaar deze aankondiging van de ‘vakantieregeling’.

De komende paar vakantieweken zullen er wat minder artikelen online komen. Normaal plaats ik elke dag een artikel, maar in de vakantie zal ik in plaats van 7 artikelen, 4 artikelen per week plaatsen. Het is volop zomer, en daar wil ik lekker van genieten! Ik kijk er nu al naar uit om lekker op vakantie te gaan, naar het strand te gaan, hard te lopen in het buitenland en stadjes te bezoeken. Om dan ook elke dag een artikel te plaatsen wordt iets te veel.

Maar don’t worry, er blijven gewoon artikelen online komen! Even op een rijtje:

Maandag: Join My Life/inspiration food post
Woensdag: artikel
Vrijdag: video
Zondag: artikel

In principe zullen er dus 4 artikelen of video’s per week online komen, die gewoon over dezelfde onderwerpen zullen gaan als ‘normaal’. Het kan echter zo zijn dat er tussendoor toch nog wat extra artikelen online komen, omdat ik nu al zeker weet dat ik mezelf niet kan bedwingen om toch nog wat te schrijven, en om jullie op de hoogte te houden over wat ik doe en waar ik ben. ;) Uiteindelijk valt het dus nog wel mee hoe weinig artikelen er online komen.

Enne, blijf de site in de gaten houden, want ik kan alvast verklappen dat er hele leuke artikelen en video’s op de planning staan!

Ik wens jou alvast een hele fijne vakantie toe, en ik hoop dat je, waar je ook bent, kan genieten van wat je doet. Laat in de comments achter wat jou vakantieplannen zijn, vind ik leuk om te lezen!

Liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  Roossmart
  23 juli, 2014 at 07:33

  Een hele fijne ontspannen en zonnige vacantie

 • Reply
  Suzanna
  23 juli, 2014 at 08:22

  Maak er een leuke vakantie van =D Je kunt niet altijd op vol gas doorracen!

 • Reply
  Eline
  23 juli, 2014 at 08:45

  Fijne vakantie!!

 • Reply
  Anna
  23 juli, 2014 at 08:48

  Goede keus! Ik post eigenlijk altijd 4 artikelen, ik snap echt niet hoe het mogelijk is om meer te plaatsen. Haha. In de zomer post ik juist vaak meer, omdat ik dan veel vrije tijd heb. Maar natuurlijk is het ook heel belangrijk om van je vakantie te genieten! X

 • Reply
  Petra
  23 juli, 2014 at 17:30

  geniet lekker van je vakantie….
  groetjes petra

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.