OOTD / A LITTLE STRIPE OF SPRING

outfit cropped top

Vorige week schreef ik dat ik de winter eigenlijk nog niet helemaal kan missen, maar ik moet zeggen dat ik nu met toch wel een beetje weemoed aan dat zonnetje van de vorige dagen terugdenk! Die zon is nu nergens meer te bekennen, maar ach, weet je? Ik breng dat lentegevoel zélf wel lekker terug! Een beetje durf had ik er wel voor nodig…

Ik ben iemand die eigenlijk helemaal niet houdt van hele korte broekjes en blote topjes. Ik sta niet graag half in m’n nakie, en sommige kledingstukken sla ik dan ook met liefde over. Wel een beetje bijzonder dus dat ik me vorig jaar zomer tóch over heb laten halen om een aantal cropped tops in huis te halen. Ik bedoel, een naveltruitje, dat is toch niet echt heel erg ‘gesloten’.

Om bij het dragen van de cropped tops toch niet meteen mijn halve buik te moeten laten zien, kocht ik bij de truitjes ook meteen een highwaisted broek. Die sluit perfect aan bij de cropped top, lekker veilig.

midi skirt outfit

Maar afgelopen week besloot ik om het roer helemaal om te gooien, en eens wat minder safe te spelen. Ik trok mijn zwarte midi rok uit de kast, deed mijn cropped top erbij aan, een comfy grijs vest erbij, en een stel high heels eronder. Net even wat anders dan anders, en stiekem voelde dat best wel heel erg goed!

En ja, dan dat streepje buik.. Niet iets wat ik zomaar doe dus, maar stiekem vind ik het toch wel tof staan. Net iets rebelser, wat minder saai en degelijk.

treinbrug

De foto’s schoten we op een brug over het Amsterdam Rijnkanaal, vlak langs een drukke autoweg. Dat was nog wel even een kwestie van timing, haha! Snel tussen alle auto’s door een paar kiekjes maken, en weer een paar, en weer een paar… Wel tof, zo midden in de drukte.

outfit comfy vest

Het vest dat ik hier draag kon je laatst ook al zien in een OOTD, waar ik hem weer op een hele andere manier heb gecombineerd. Dat is wel echt een pluspuntje: hij staat bij onwijs veel items. En toch ook wel fijn om nog even iets lekker warms over de cropped top te dragen. Ook is ‘ie super lekker zacht, I like!

black high heels

Het klinkt misschien een tikje overdreven, maar echt: al mijn ideeën over de perfecte classy, black high heels komen samen in deze pumps! Glanzend zwart leer, een klein spits puntje, hakken die niet te dik maar ook niet te dun zijn en een fijne hoogte.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze niet onwijs vaak draag (ik bedoel, school + pumps is niet zo’n fijne combi) maar áls ik ze draag doe ik dat met heel veel plezier. Voor de speciale gelegenheden. :)

anniek andringa

Een beetje kleur mocht wel, met al die zwart/witte items.

subtiel armbandje

En een simpel wit armbandje. Schoonheid zit ‘m in de details ;)

Voor mij was het wel een kleine stap om een cropped top op deze manier te combineren, maar ik vind het best wel leuk zo! En jij? Zou jij dit dragen, en vind je het een leuke combi? Ik ben benieuwd!

Liefs Anniek

Cardigan: Moderood.nl
Cropped top: Primark
Midi Skirt: Primark
Bracelet: Unknown
Heels: BLACK Label by Manfield
Lipstick: Essence

 

31 reacties

 • Reply
  Manon
  23 februari, 2015 at 19:59

  Wauw hele mooie fotos en leuke outfit!

 • Reply
  Lies
  23 februari, 2015 at 20:35

  Hele leuke outfit en de foto’s zijn ook allemaal weer prachtig!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  24 februari, 2015 at 07:35

  Wat een mooie locatie! De outfit vind ik erg leuk, net even wat anders dan normaal! Het armbandje vind ik erg mooi.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Jolien Geurts
  24 februari, 2015 at 07:46

  Wauw, wat een knaller van een outfit! Ik vind de combinatie van de kledingstukken echt geslaagd. Het toont best wel volwassen, met die lederen hakjes. Ikzelf hou erg veel van zulk schoeisel, maar ik kan er alleen niet al te best op lopen. Oefening baart kunst, zeggen ze. Als ik af en toe een paar rondjes loop met de pumps die ik ooit heb gekocht, kan ik er tegen het begin van de zomer vast wel een dansje mee maken.

 • Reply
  Esther
  24 februari, 2015 at 08:26

  Hele leuke outfit! Een midi rok samen met een croptop vind ik een hele leuke combinatie. En je gekozen locatie is ook weer super :)

 • Reply
  Madeleine
  24 februari, 2015 at 09:09

  Wat een leuke outfit! De croptop in combinatie met het vest staat ook echt geweldig! Ik draag zelf vaak skaterskirts of een maxi rok, maar zo’n midi rok is toch ook wel erg leuk. Ik herken ook wat je zegt over croptops. Ik houd er niet van als je teveel buik ziet en ga liever voor safe met een hoge rok eronder. Mooie foto’s ook weer!

 • Reply
  BySilke
  24 februari, 2015 at 09:27

  Leuk gedaan Anniek! Ik ben ook geen fan van al dat blote gedoe, maar jij hebt het hier echt heel leuk gecombineerd! Prachtige locatie ook :)

 • Reply
  BeautyblogLaura
  24 februari, 2015 at 09:43

  Vind het echt een super leuke en mooie outfit!xx

 • Reply
  come-moda
  24 februari, 2015 at 10:24

  Erg mooie foto’s!

 • Reply
  Nesrin
  24 februari, 2015 at 10:58

  Mooie foto’s en een heel leuk outfit. Classy!

 • Reply
  Iris
  24 februari, 2015 at 12:23

  De top is echt heel leuk. Je moet er wel het figuur voor hebben, staat je goed!

 • Reply
  Riemke
  24 februari, 2015 at 15:28

  Wat een gave outfit! En het staat je super leuk! :) X

 • Reply
  Lisa
  24 februari, 2015 at 16:57

  Heel erg gaaf, ik ben ook niet zo van de crop tops, maar deze vind ik toch wel heel leuk. Dat armbandje is zo mooi <3

 • Reply
  Ingeborg
  24 februari, 2015 at 17:32

  De outfit staat je prachtig! Het zijn ook echt prachtige foto’s geworden, wauw!

 • Reply
  Nazia
  24 februari, 2015 at 18:14

  Hele mooie classy outfit. Staat je mooi!

 • Reply
  Cyntara
  24 februari, 2015 at 19:39

  Prachtige outfit! Maar zou je misschien de winkels/linkjes ook in je posts willen steken? Want dat crop topje moet hier ook in de kast belanden en zou niet weten waar je hem vandaan hebt :D Alvast bedankt!

  • Reply
   Anniek
   24 februari, 2015 at 20:43

   Hi Cyntara, de merken + linkjes staan inmiddels in het artikel! De cropped top komt van de Primark in Schotland, waar ik hem 1,5 jaar geleden gekocht heb. Ik denk dat het lastig wordt om hem nog te vinden… Maar bedankt voor je lieve complimentje!

   • Reply
    Cyntara
    24 februari, 2015 at 22:26

    Oooh dat is jammer! Maar echt prachtige foto’s en een super blog :) Volg hem nu al even geniepig zonder een comment achter te laten maar deze OOTD was echt super mooi!

    • Reply
     Anniek
     25 februari, 2015 at 07:41

     Ah, wat leuk om te horen, welkom! En bedankt voor je lieve complimentje :)

 • Reply
  Gary
  24 februari, 2015 at 19:41

  Wat een schitterende outfit. Ik vind echt alles mooi! Waar komt dat vest vandaan?

  • Reply
   Anniek
   24 februari, 2015 at 20:41

   Thanx Gary! Het vest komt van Moderood.nl, van het merk Culture. Er staat inmiddels een linkje in de post :)

 • Reply
  Lisanne
  24 februari, 2015 at 21:08

  Knap dat je dat durft te dragen! Ik zou het niet gelijk durven denk ik haha. Het vest lijkt me echt heerlijk, hij ziet er zo zacht uit! En die lipstick is ook prachtig!
  xx Lisanne

 • Reply
  lonneke
  24 februari, 2015 at 21:48

  Oh girl, i love this outfit!
  Echt zo classy en mooi! <3
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Lydia
  24 februari, 2015 at 22:39

  I like !! Hele mooie outfit

 • Reply
  Celeste
  25 februari, 2015 at 11:38

  Wauw, Anniek, wat zie je er weer prachtig uit! Geweldige outfit, hou echt van deze combinatie. Een beetje classy en speels tegelijkertijd. Erg subtiel, prachtig!

 • Reply
  Saskia | Former Parades
  26 februari, 2015 at 11:19

  Mooie outfit, ik vind het je heel tof staan! Met een high waisted jeans of rok kan het inderdaad prima :) En wat een toffe locatie! ik zou dat zelf nooit durven haha, op zo’n drukke weg!

  ♥♥♥ Saskia

 • Reply
  Kimberly
  28 februari, 2015 at 20:09

  Leuke outfit!

 • Reply
  Het Sushi Meisje
  1 maart, 2015 at 21:10

  Wat dapper!
  Ik heb laatst online een leuk setje rok+plus croptop gezien waarbij het model op de foto ook maar een klein beetje buik toonde. Maar ondanks dat ik de outfit heel leuk vind durf ik het gewoon niet te kopen.
  Een stukje buik laten zien voelt toch meer ”intiem” dan een stukje been voor mij :)

 • Reply
  Anna
  2 maart, 2015 at 16:45

  Wauw! Wat een mooie outfit. Echt enorm leuk gecombineerd, super classy en vrouwelijk <3

 • Reply
  Daphne
  3 maart, 2015 at 10:27

  Wat een gave outfit! Heel mooi gedaan. Liefs Daphne

 • Reply
  Jade
  30 april, 2015 at 19:15

  Hi mooi vest! Mag ik vragen welke maat jij draagt? Ik hou van een iets oversized fit maar twijfel of ik een S of M moet bestellen :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.