OOTD: Is it cold outside? - GlowofbeautyGlowofbeauty

1 april 2014

Outfit inspiration army green shirt

Goedemorgen allemaal! Staat jullie een leuke dag te wachten? Toch grappig om te bedenken dat er zoveel verschillende soorten mensen zijn die dit nu op hetzelfde moment als jou lezen, de één gaat naar zijn werk, de andere nog naar school of wie weet heb je wel een hele spannende en belangrijke afspraak vandaag! Maar wat je ook gaat doen vandaag, leuk dat je mijn blog checkt! Vandaag heb ik weer een leuke OOTD voor jullie in petto, waarbij ik ook mijn enkellaarsjes draag die ik laatst aan jullie liet zien!

outfit heels army strong

Zoals je kan zien ben ik best wel warm gekleed in deze outfit. Lekker veel laagjes, een warm jasje, hoge enkellaarsjes… En dat terwijl het nu zo lekker weer is! Maar maak je maar geen zorgen hoor, zo loop ik er niet bij als het 21 graden is :) Ik zag dat deze OOTD nog tussen mijn concepten stond, de foto’s zijn alweer van een tijdje geleden. Maar desondanks wil ik ze toch graag delen, want je kent de spreekwoorden: ‘maart roert zijn staart’, en ‘april doet wat hij wil’, je weet maar nooit wat voor weer het gaat worden, wie weet wordt het binnenkort wel weer een stuk kouder!

OOTD zwarte enkellaarsjes

De reden van deze OOTD is dat ik jullie graag wil laten zien hoe mijn nieuwe laarsjes zitten! Laatst had je ze al in dit artikel kunnen zien, waar ik vertelde hoe énorm blij ik met deze laarsjes ben. En dat ben ik nog steeds, het is precies wat ik zocht. Ze sluiten goed om mijn smalle voeten, wat meestal toch wel een klein probleempje is. Ze lopen ook erg lekker en comfortabel, ondanks de best wel hoge hak.

Classy outfit legergroen blazer

Ah, wat begint de bloesem de laatste tijd toch mooi te bloeien zeg, ik vind het effect van die witte bloemetjes op de bovenstaande foto zo leuk! En zoals je ziet kan ik ook erg genieten van de narcissen die opkomen :) Toen ik deze outfit droeg was het echter nog niet zo lekker weer, het zag er buiten warmer uit dan het was. Mijn motto is: ‘liever te warm dan te koud’, dus in de winter draag ik altijd lekker veel laagjes!

Ik draag hier een legergroen t-shirt die heel los valt. Als ik de zwarte blazer van de H&M uit zou doen zou je zien dat het t-shirt vleermuismouwen heeft, die heel mooi en soepel naar beneden vallen. Zo mooi vind ik dat soort mouwen!

Legergroen vind ik echt een mooie kleur. Het past goed bij mijn haar, en het is met heel veel andere kleuren te combineren. Ook gouden sieraden vind ik er heel erg mooi bij staan, daarom heb ik in deze outfit ook gekozen voor een goud met zwarte ketting. Het is een lekker robuuste en stoere ketting, die wat pit geeft aan deze outfit, ik houd ervan! De ketting komt trouwens van de Primark, de queen op het gebied van sieraden!

OOTD army green

In mijn vorige OOTD vertelde ik mijn verhaal over de highwaisted broek, en ik kreeg er hele leuke reacties op, thanx! En weet je wat grappig is? Ook hier draag ik weer diezelfde broek, alleen draag ik hem hier niet al een highwaisted jeans, maar als een gewone broek. Kan ook prima! Hij zit lekker skinny, een must voor mij als ik broeken koop. Ik heb expres voor deze blauwe broek gekozen, want een zwarte of grijze broek zou deze outfit wat te saai maken.

outfit zwarte leren enkellaarsjes hak

Nog even een close-up van de laarsjes! De hak heeft wat mij betreft echt de perfecte hoogte: zo’n 7 centimeter. Niet te hoog en niet te laag, en door de blokhak is hij lekker stevig en loopt hij goed. Ik vind dit heerlijke laarsjes om overdag te dragen, er is prima op te lopen en het is goed vol te houden zonder dat je ondraaglijke pijn aan je voeten krijgt ;) Enne, het idee voor de compositie van deze foto kwam van mijn vader, ik vind het echt een leuke en grappige foto geworden!

Bedankt voor het lezen, en een fijne dag toegewenst!

Wat is jou favoriete kledingstuk of schoen op dit moment?

Liefs Anniek

6 comments on “OOTD: Is it cold outside?”

  1 april, 2014

  Die laatste foto is echt tof geworden, maar eh.. niet echt weggooien he! Ze zijn mooi! Leuke foto ook voor de takken met bloemetjes :) x


  1 april, 2014

  Wat een leuke outfit, en je hebt een érg leuke blog. Ik ga je volgen. :)

  Anniek
  6 april, 2014

  Ah lief, thanx!


  1 april, 2014

  Je schoenen vind ik fijn! :D


  2 april, 2014

  Mooie combinatie van de accessoires!


  Petra
  2 april, 2014

  Die foto , waar je de bloesem van de bomen op de achtergrond gebruikt hebt is heel erg mooi….