OOTD: Enjoying the summer evening

outfit inspiration hat

Oké meiden, nog één laatste vakantie Outfit Of The Day om de stemming er nog een klein beetje in te houden! Op de prachtige zomeravond ging ik er op uit om een mooie fotoserie te maken, waarbij we thuis met z’n allen nog even lekker weg zouden kunnen dromen bij die prachtige plek… Kijk je mee?

outfit cardigan

Het is tijdens de vakantie wel weer duidelijk geworden wat het meest onmisbare item uit mijn kledingkast is. Dit beige/bruine vest heb ik zo ongeveer de hele vakantie achter elkaar door gedragen, hij is zo enorm handig! Ik weet nog wel dat ik hem vorig jaar in de kerstvakantie in Duitland heb gekocht. Hij was toen afgeprijsd bij de VILA, voor 15 euro, maar toch zat ik nog een beetje te twijfelen, vooral omdat hij zo oversized was. GELUKKIG heb ik hem toen wel meegenomen, want ik kan nu niet meer zonder!

hat inspiration

reed's hat

Dit leuke rieten hoedje heb je vast ook al wel eens voorbij zien komen op de site, ik maakte er zelfs een aparte post over! Dit hoedje is mijn allereerste hoedje ooit, en ook dit was tijdens mijn vakantie een tamelijk onmisbaar item. De dag begon daar al met een graad of 25, en het liep vaak op tot hoger dan 30 graden. Ik krijg snel hoofdpijn, dus een hoedje tegen de felle zon was niet verkeerd. Waar hij vandaan komt? Uit de Intermarché, de plaatselijke supermarkt daar!

beautiful braid

Deze vissengraatvlecht heeft mijn zus in mijn haar gemaakt, helaas kan ik dat zelf niet. Gewoon vlechten gaat me nog wel goed af, maar zodra het een tikje ingewikkelder wordt moet ik het aan iemand anders over laten. Misschien dat ik toch maar eens moet gaan oefenen. :)

In ieder geval heb ik in deze periode de zijwaartse vlecht wel echt weer herontdekt. Het is zo makkelijk om te maken bij jezelf, en het staat een stuk leuker dan gewoon los haar of een staart!

outfit of the days

Voor de rest is de outfit eigenlijk best simpel. Onder het vest draag ik een shirtje van de H&M van een paar jaar terug, met een grote, zwarte Z erop. Toen ik het shirt net had gekocht vond ik hem eigenlijk iets te simpel, waarna ik een paar ‘friemeltjes’ op het bovenste gedeelte van de schouder heb genaaid. Hier zit het vest er overheen, maar op de foto hieronder zie je wat ik bedoel.

DIY shirt versieren

Heel simpel om te doen zoiets, en het kan je shirtje net wat spannender maken! Ik heb zelf gewoon een stukje van een mooi bandje gekocht bij de naaikraam op de markt, en met de naaimachine heb ik die op het shirtje genaaid. Het kan ook prima met de hand. Daarnaast heb ik met een glitterstenenapplicator van de Action wat mooie steentjes op het shirt vastgemaakt.

leuke slippers

Na deze slippers van de Hema nu 3 jaar achter elkaar te hebben gedragen, zijn ze nu toch wel echt af. Ik heb ze met heel veel plezier gedragen, en ik vind het zo leuk dat het net lijkt of er kraaltjes op het bandje zitten, terwijl dat stiekem gewoon plastic is. Volgend jaar weer een leuk nieuw paar vinden!

beautiful outfit of the days

Ik kijk echt met warme gevoelens terug naar deze foto’s, zeker omdat ik dit zit te typen terwijl ik de regen op het dak hoor kletteren. Ik heb het echt naar mijn zin gehad op deze vakantie, en dit laatste artikel is een mooi afscheid van deze periode!

Ga jij de vakantie ook zo missen? En wat vind je van deze casual outfit?

Liefs Anniek

 

10 reacties

 • Reply
  leanne
  27 augustus, 2014 at 06:56

  wat een leuke outfit ! mooie foto’s ook! liefs!

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  27 augustus, 2014 at 08:42

  Leuke outfit weer! Tof dat je dat shirtje zelf zo mooi hebt gemaakt :)

 • Reply
  Eva | Realitijd
  27 augustus, 2014 at 09:42

  Oh echt prachtig met dat hoedje erbij. Instant summer feel in deze herfstige dagen

 • Reply
  Denise
  27 augustus, 2014 at 09:44

  Wauw, ik vind je vest prachtig! Heerlijk voor de koude dagen die nog komen gaan!

 • Reply
  Manon
  27 augustus, 2014 at 12:03

  prachtige fotos en leuke outfit.

 • Reply
  saskia
  27 augustus, 2014 at 15:44

  Wow meid wat een prachtige foto’s!! Zitten een aantal mooie foto’s bij om zo op een canvas te zetten!!
  Leuke outfit ook! en ik heb deze vakantie zo’n vest gekocht! In duitsland hadden we super weer maar ik ging nog een weekje met mn moeder, neefje, nichtje en mijn kids naar schoorl hier aan zee!! haha wat een giller we hadden bijna alleen maar slecht weer! kocht een vest en heb hem de hele vakantie aangehad zo ongeveer haha! onmisbaar!

  • Reply
   Anniek
   27 augustus, 2014 at 20:19

   Hahaha, wat fijn dat je dat vest dan had zeg! Maar ach, als je maar plezier hebt tijdens je vakantie, dan maakt het weer niet uit ;)

 • Reply
  Mirjam
  27 augustus, 2014 at 18:24

  Prachtige foto’s, vooral die laatste! En zo’n lang oversized vest is heerlijk, heb er ook een en dat is gewoon mijn favoriet :)

 • Reply
  Linda
  28 augustus, 2014 at 12:09

  Wat een heerlijke mooie foto’s!
  I love it :-)

  liefs

 • Reply
  Sadaf
  31 augustus, 2014 at 13:48

  Leuke hoed! Ik ben zelf echt dol op vestjes!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.