OOTD / Floating in the mist..

anniek andringa glowofbeauty

Snel snel snel, haast haast haast! Vanuit mijn werk afgelopen zaterdag crosste ik keihard op mijn fietsje naar huis, deed mijn werkkleding uit, en schoot in de te fotograferen outfit. 10 minuten later stond ik al in een verlaten, mistig bos, foto’s te schieten voor déze post, waarin ik je een hele herfstige, ietwat experimentele outfit laat zien. Kijk mee!

sweater inspiration outfits

Ik moet je zeggen dat het toch pittig koud is om om kwart voor 5 ‘s middags buiten foto’s te schieten, zonder jas aan, haha! Maar ach, inmiddels ben ik er wel achter gekomen dat voor mooie outfitfoto’s het spreekwoord ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ ook redelijk van toepassing is. ‘Wie mooie foto’s wilt, moet kou lijden’.

Maar oké, niet te ver afdwalen Anniek, verder met dit artikel en met de outfit.

herfst outfit

Als eerste even over de zwarte rok die je hierboven ziet, en die een hele poos heeft liggen verstoffen aan een hangertje. Slechts 2 of 3 keer gedragen. Waarom? 1: omdat ik hem een beetje vergeten was, en 2: omdat ik hem toch ietsje te ‘ouwelijk’ vond, niet helemaal mijn ding. Laatst besloot ik om deze zwarte midirok weer eens uit de kast te halen om er een beetje mee te experimenten, en ik ontdekte dat het eigenlijk een hele fijne basic is!

fall outfits

Doordat de rok heel simpel en zwart is, is hij heel makkelijk te gebruiken in allerlei soorten outfits. Toch merk ik vaak dat veel meiden het een beetje afschrikwekkend vinden, zo’n zwarte rok tot net over de knie. ‘Is dat niet veel te netjes en oma-achtig?’ En ja, ik had in het begin dus ook wel een beetje mijn twijfels of dit nou wel iets voor mij is, maar als je een beetje je best doet kan je hem prima op een leuke, fashionable manier combineren.

dark red sweater

Ik besloot om het lekker simpel en classy te houden, en combineerde de rok met een bordeauxrode trui en een gouden tube necklace. De trui stopte ik aan de voorkant een beetje in mijn rok, net iets speelser.

simple golden necklace

De ketting is o zo simpel, maar toch ook o zo mooi en handig… Ik blijf er maar naar grijpen, ik vind hem zo tof!

black midi skirt

Blijft toch leuk, om mooie verlaten plekjes te ontdekken. Ik zie nog eens wat van mijn omgeving door alle outfitshoots die ik doe!

zwarte midi rok

Ook handig aan deze rok: hij is niet zo onwijs kort, waardoor je er niet telkens op hoeft te letten of hij niet omhoog vliegt, en iedereen je met een panty bedekte achterwerk kan aanschouwen. Best een geruststellende gedachte.

anniek andringa glowofbeauty

Zoals altijd probeerden we wat verschillende poses uit om de foto’s niet te eentonig te laten zijn, maar het bleek dat het toch niet zo’n goed idee was om vlak voor de bomen op mijn hurken te gaan zitten.

Denk: GLUUPFPFW (hoi, 20 centimeter diep moeras)

zwarte enkellaarsjes

Als je een vaste bezoeker van mijn site bent, moet je deze laarsjes inmiddels wel herkennen. Zwart leer, gouden ritsje, middelhoge blokhak: de ideale herfstlaarsjes. En ja, de foto is expres niet scherp hoor. Ik vond het wel tof, onder het mom van ritselende en bewegende blaadjes. :)

outfit black midi skirt

En nu ben ik benieuwd naar jouw mening! Is dit jou stijl? Zou jij dit dragen? Kom maar op!

Liefs Anniek

Trui: Jacqueline de Yong
Rok: Pull & Bear
Ketting: onbekend
Laarsjes: Vanessa
Panty: Primark

 

26 reacties

 • Reply
  Sophie
  9 december, 2014 at 07:55

  Ik ben echt een broeken meisje dus mij zul je niet gauw in een jurk/rok zien. Ik moet zeggen dat hij wel heel fashionable staat!

 • Reply
  Esther
  9 december, 2014 at 08:14

  Ik vind de foto’s opnieuw hartstikke mooi, wauw! De rok is niet helemaal mijn stijl, maar moet zeggen dat je ‘m super gecombineerd hebt :)

 • Reply
  Deniece
  9 december, 2014 at 09:28

  Mooie foto’s zeg! Erg mooi in het bos en de outfit is ook erg leuk!

 • Reply
  Denise
  9 december, 2014 at 10:26

  Wat een onwijs mooie foto’s! Je ziet er tof uit!

 • Reply
  Marieke
  9 december, 2014 at 10:26

  mooie foto’s! En staat je leuk hoor die rok ;)

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  9 december, 2014 at 11:00

  Oh wauw! Wat een geweldige outfit! Echt super mooi! Ik denk dat ik dit niet zo snel zou dragen, alhoewel, waarschijnlijk wel als die rok iets meer high waist zou zijn! Ik vind hem wel echt super mooi, en prachtig gecombineerd! Liefs

 • Reply
  4.Balou
  9 december, 2014 at 12:29

  Wijnrood staat je erg goed!

 • Reply
  Anouk
  9 december, 2014 at 12:35

  Wat een prachtige foto’s!

 • Reply
  Bianca
  9 december, 2014 at 12:59

  Ik zou de rok niet zo heel snel dragen, maar ik vind ‘t je wel echt onwijs mooi staan! En die foto van je laarsjes, dat bewegende effect is echt heel mooi!

 • Reply
  vintageandbeauty
  9 december, 2014 at 17:45

  Leuke look! Rood staat je erg goed ♡

 • Reply
  Iris
  9 december, 2014 at 18:19

  Die rok staat prima, ik weet niet of ik het zelf zou durven.

 • Reply
  Romy
  9 december, 2014 at 18:22

  Prachtige foto’s en ik ben in love met je rok, ik heb laatst ook twee lange rokken gekocht en ik vind ze zo mooi!

 • Reply
  Sylvana
  9 december, 2014 at 18:51

  Wauw, prachtig! Hele mooie foto’s ook.

 • Reply
  Northflix
  9 december, 2014 at 19:17

  Je bent niet voor niets aan het kou lijden geweest, want je foto’s zijn weer prachtig! Net als je outfit! Die kleur van die trui is mooi voor het najaar <3

  • Reply
   Anniek
   9 december, 2014 at 20:23

   Ah dankjewel! En ja, ik vond het ook echt zo’n lekker najaarskleurtje :)

 • Reply
  Manon
  9 december, 2014 at 21:04

  Wauw mooie foto’s , leuke outfit ook

 • Reply
  Els
  10 december, 2014 at 07:20

  Ik vind het een toffe outfit! Mooie foto’s je hebt niet voor niks in de kou gestaan.

 • Reply
  Dewi
  10 december, 2014 at 13:43

  Ik vind midirokken echt heel erg mooi, maar ook lastig te combineren dus ik snap je helemaal! Ik heb er laatst ook één aangeschaft, maar ben er nog niet helemaal over uit hoe ik hem wil dragen. Mooie winterse outfit in ieder geval! X

 • Reply
  Anna
  10 december, 2014 at 18:28

  Wat weer een prachtige outfit, die rok staat je heel mooi! Super mooie foto;s ook <3 Ik zou dit wel willen dragen, maar daar moet ik denk ik toch net even wat langer en slanker voor zijn :) X

 • Reply
  Eline
  10 december, 2014 at 18:43

  Super gave foto’s en hele mooie outfit!

 • Reply
  Petra
  10 december, 2014 at 20:12

  het staat je heel erg mooi, ook komt het goed tot zijn recht in de omgeving…leuk!

 • Reply
  Jill
  11 december, 2014 at 14:27

  De rok staat je heel mooi! Ik weet niet of ik hem aan zou durven doen, ik ben daar denk ik net iets te kort voor. Als ik hem zou dragen vind ik hem denk ik net iets mooier als hij wat hoger zit.
  Ik vind de trui er trouwens echt leuk bij staan! Je hebt het al vaker gehoord, maar ik vind dat de kleur van je trui je heel mooi staat!
  En wat een prachtige omgeving weer! Ik vind het heel leuk dat je steeds een ander plaatsje opzoekt!
  En ja, je schoenen vind ik nog steeds echt heel leuk! :)
  liefs!

  • Reply
   Anniek
   11 december, 2014 at 14:43

   Wat een lieve reactie, dankejewel! <3

 • Reply
  Riemke
  11 december, 2014 at 16:57

  ik vind de rok echt super gaaf! hij staat je ook heel tof. :) weer eens iets heel anders maar toch wel jou! X

 • Reply
  Hanneke
  11 december, 2014 at 23:35

  Mooie foto en mooie outfit! Ik heb ook ongeveer zulke laarsjes. :)

 • Reply
  Chinouk
  15 december, 2014 at 19:54

  Ik ben gek op rokken, staat je erg leuk hoor! :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.