OOTD / Found the forgotten

blog anniek glowofbeauty

Ik heb zo mijn favoriete kledingcombinaties, setjes waarvan ik weet dat ze altijd goed zijn. Zoals mijn boyfriend jeans (ga ik binnenkort aan jullie laten zien!) met een losvallend shirtje en een blazer. Of mijn houthakkersblouse met een oversized vest. Maar, afgelopen week besloot ik eens lekker gek te doen: ik zocht allemaal items bij elkaar die ik niet zo vaak draag, en maakte daar een nieuwe outfit van. Vandaag het resultaat!

city outfit

Dat moment dat je voor je kledingkast staat, waar zó belachelijk veel in ligt, maar het gevoel dat je echt geen idee hebt wat je aan moet trekken. Ook jij herkent dat, ik weet het wel zeker. En waarschijnlijk heb jij ook wel een paar items in je kast liggen waarvan je eigenlijk niet zo goed weet hoe je ze moet combineren, en ze dus maar nooit draagt. Ik heb dat gevoel in ieder geval wel regelmatig. Verwende Nederlander die ik ben.

En hé, daar was plotseling dat paasweekend, waarin ik eens lekker rustig aan kon doen ‘s ochtends, en níet overhaast een setje kleding uit moest kiezen omdat ik nog van alles moet doen voordat ik naar school zou gaan. Tijd om aan de slag te gaan met mijn ‘afgedankte’ items.

outfit geblokte trui

Als allereerste trok ik dit geblokte truitje uit de kast. Hij kom van de Primark, en is best wel tof eigenlijk. Hij heeft een leuk patroontje, en de stof is niet helemaal glad. Maar, zo los op een zwarte broek vind ik hem eerlijk gezegd wat te saai. Te inspiratie- en kleurloos.

Kijkend naar een item die een beetje meer kleur zou kunnen geven aan mijn outfit, kwam ik mijn blauwe ‘oude-oma-blousje’ tegen. Perfect om onder de trui te dragen voor een subtiel kleuraccent!

silver statement necklace

Deze mooie zilveren statementketting mag ook weleens wat aandacht krijgen. Ik droeg hem tot nu toe niet zo vaak, omdat ik hem simpelweg gewoon een beetje vergeten was! Maar, in combinatie met dit blouseje en deze trui vind ik hem erg leuk, hij geeft net wat extra spice aan het geheel!

fake clarks

Liefde voor deze schoenen van Manfield. Nog steeds. En oh ja, check even die roze auto op de achtergrond ;)

outfit checkered sweater

eend met kuikentjes

We hadden publiek! Zo lief, die kleine kuikentjes.. Ook grappig om te zien hoe beschermend die moedereend is. Zodra je ook maar een paar stappen hun kant uit zet vluchten ze weg.

outfit statement necklace

outfit black white

Yes, ik ben tevreden met het resultaat! Het voelt ook goed om mijn ‘vergeten’ items onder het stof vandaan te hebben gehaald, het is toch jammer als je met de items die toch eigenlijk best mooi zijn niets meer doet.

Welk kledingstuk in jouw kast zou je eigenlijk vaker moeten dragen?

Liefs!

 

22 reacties

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  9 april, 2015 at 07:07

  Ahh wat een leuk idee om allemaal kleding die je niet zo vaak draagt te combineren! Dat moet ik ook een keer gaan doen! Ik vind het een hele toffe outfit geworden! Liefs

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  9 april, 2015 at 07:38

  Leuk detail dat gekleurde blousje onder de trui! Erg leuk gecombineerd.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Carmen | LifeLoveAnxiety
  9 april, 2015 at 07:46

  Superleuk idee. En wat een mooie outfit heb je ervan gemaakt. Ik vind de blouse met de trui eroverheen echt super leuk staan! De foto’s zijn ook echt prachtig, de eerste is echt super mooi!

 • Reply
  Sophie
  9 april, 2015 at 07:54

  Wat goed! Ik heb 2 maanden geleden mijn gehele kledingkast geselecteerd. Er zit nu zelfs ruimte tussen de hangers! Haha geen vergeten items meer in mijn kast.

 • Reply
  imke
  9 april, 2015 at 08:04

  Hele leuke outfit, en het is inderdaad heel leuk om je kleren her uit te vinden.
  Groetjes xx

 • Reply
  Suzanne
  9 april, 2015 at 11:53

  Leuke outfit! je staat zo vrolijk en spontaan op je foto´s, daar word ik helemaal vrolijk van. leuk om te zien!

  • Reply
   Anniek
   9 april, 2015 at 20:55

   Awh thanx, lief van je!

 • Reply
  Nicole
  9 april, 2015 at 13:35

  Hele mooie oufit! Ik vind de locaties waarop jij je foto’s maakt altijd erg mooi!

 • Reply
  Lisa
  9 april, 2015 at 15:44

  Ziet er weer goed uit, Anniek! Ik vind kleine eendjes zo extreem kjoet :)

 • Reply
  Iris
  9 april, 2015 at 15:51

  Herkenbaar, ik heb ook van die kledingstukken in de kast. Het enige verschil is dat ik ze echt niet leuk vind, ik heb ze dan ook niet zelf gekocht.

  O ja, het voltooid van ‘to found’ is ‘found’, ‘founded’ betekent ‘gesticht, opgericht’. Kom ik weer met mijn grammatica…

  • Reply
   Anniek
   9 april, 2015 at 16:13

   Haha, dankjewel! Heb het veranderd hoor ;)

 • Reply
  De Dotties
  9 april, 2015 at 16:08

  Oeh heel leuk outfit heb je er toch van gemaakt!

 • Reply
  Manon
  9 april, 2015 at 17:46

  Wat een leuke outfit!

 • Reply
  karlijn
  9 april, 2015 at 17:59

  Ik denk dat het truitje ook heel leuk combineert met (fel) geel! Dus een geel riempje en accessoires met geel

  maar zo staat ie ook leuk!

  • Reply
   Anniek
   9 april, 2015 at 20:54

   O, ja, leuk idee inderdaad, geel is ook tof!

 • Reply
  Caitlyn
  9 april, 2015 at 18:53

  Echt een leuke outfit :)
  xx

 • Reply
  Anna
  9 april, 2015 at 19:46

  Wat een leuk idee voor een outfit! Vind hem ook erg mooi <3

 • Reply
  Jill
  9 april, 2015 at 21:10

  Ah super leuk gedaan meid. Ik vind de combinatie echt leuk en je bent echt een knappie!

 • Reply
  Dagmar
  10 april, 2015 at 06:45

  Wauw wat een mooie look, staat je echt ontzettend mooi! Hele sterke combinatie ook en wat een mooie statement necklace <3

 • Reply
  Esther
  11 april, 2015 at 07:50

  Zooooo’n leuke outfit! En alwéér een applausje voor de foto’s, die zoals altijd weer hartstikke mooi zijn :)

 • Reply
  indian2day
  11 april, 2015 at 21:55

  Wat een leuke outfit. Ik krijg spontaan zin om me kleren uit te zoeken haha. Hele mooie foto’s.

 • Reply
  Riemke
  12 april, 2015 at 13:21

  Wat een leuke outfit! :) X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.