OOTD / Holding the winter so tight

winter outfit

Ghe ghe ghe, terwijl ik nu aan dit artikel begin staat er bakje pepernoten naast me. ‘He, HOE DAN?!’ Ja, don’t ask me, ik heb ook echt geen idee hoe ik het ooit zo lang uit hebben kunnen houden om die overgebleven zak niet in 1 keer leeg te eten. Waarschijnlijk om dat gevoel van die gezellige winteravonden nog even vast te kunnen houden. Net als dat ik nu een hemdje + langemouwen t-shirtje + blouseje + dik vest over elkaar heen draag. Nog zo’n teken van dat ik de winter blijkbaar nog niet helemaal kan missen.

casual outfit

Zo, hè hè, het werd wel weer eens tijd voor een Outfit Of The Day! Ik vind OOTD’s één van de leukste dingen om te maken. Het hele proces van items op elkaar afstemmen, foto’s schieten, de foto’s bewerken, en er daarna een mooi artikel mee te maken: I like. Het punt is alleen dat het soms wel even lastig is om een goed moment te vinden om die foto’s te kunnen maken, mijn vader (tevens fotograaf :) ) heeft nou eenmaal ook niet alle tijd van de wereld. Stel je eens voor zeg, als je alle tijd zou hebben die je maar wilt, dan zou ik iedere dag wel een OOTD met jullie willen delen!

glowofbeauty anniek

Vandaag een lekker warm en comfy outfitje. Ik dacht: nu het nog kan, neem ik het er maar van! Dik vest, warme winterblouse, lange broek… Voor je het weet begint de lente.

Het vest dat ik hier draag hing eigenlijk al veeeels te lang op mijn kleerhanger te verstoffen. Hij zit onwijs lekker, maar door het redelijk vormeloze model vind ik het soms best lastig combineren. Met deze blouse vind ik hem wel tof!

bohemian bag

Dit kleine nep suède tasje is zó handig! Alle kleine dingetjes die je graag bij je wilt hebben passen erin. Portemonnee, telefoon, lipstick, spiegeltje, mini-deo, check. En het bohemian stijltje is ook wel mijn ding, die fringes zijn lekker zwierig!

anniek outfits

Yes, above-the-knuckle ringetjes blijven favoriet :) Deze is net een tikkie grover, en heeft een zwart ruitje op de bovenkant. Op de vorige foto zie je dat wat beter.

outfit oversized cardigan

Haha, nu ik deze foto zo zie, bedenk ik me dat bijna de helft van mijn outfit van de Primark komt, OOPS! Het is trouwens alweer een aardig tijdje geleden dat ik bij de Primark ben geweest, misschien moet ik binnenkort maar eens een dagje Almere of Zaandam gaan boeken. OF, wat ik ook al een poosje wil doen, is eens iets op Romwe.com bestellen. Hm, lastig, twijfel… Wat zal ik doen?

clarks

Still loving my fake Manfield Clarks <3

outfit blocked blouse

Zo, dat was weer even een lekker bijkletsartikeltje! Is ook weleens leuk. Ik ben super benieuwd wat je van mijn outfit vind, en: wil jij die warme winteravonden stiekem ook zo graag nog even vasthouden?

Liefs Anniek

 

34 reacties

 • Reply
  lotte
  17 februari, 2015 at 06:33

  Wat een mooie outfit! Vooral je schoenen vind ik echt prachtig :) liefs lotte

 • Reply
  saskia
  17 februari, 2015 at 07:41

  Hele leuke outfit! dat tasje vind ik echt erg leuk!

 • Reply
  Esther
  17 februari, 2015 at 08:11

  Hele leuke outfit, en bovendien weer prachtige foto’s! Van de ene kant heb ik wel zin in de lente, maar aan de andere kant zijn die badjas en sloffen avondjes ook niet verkeerd ….

 • Reply
  Sophie
  17 februari, 2015 at 09:08

  Wauw, wat een prachtige foto’s weer!

 • Reply
  Eline
  17 februari, 2015 at 09:08

  Wat een leuke outfit! I love everything. Superleuk om te zien dat jij en je vader helemaal op elkaar zijn afgestemd. Echt een van mijn favoriete outfits en wag ben ik jaloers op die pepernoten ^^

 • Reply
  Dionne
  17 februari, 2015 at 09:12

  Super leuke gecombineerd outfit!

 • Reply
  BySilke
  17 februari, 2015 at 09:35

  Heerlijke knusse outfit! Mooie foto’s ook, je staat er heel naturel op :)

 • Reply
  4Balou
  17 februari, 2015 at 10:25

  Love the bag!

 • Reply
  Jolien
  17 februari, 2015 at 10:28

  Wat een ontzettend mooie outfit en foto’s! Looove the shoes. Je hebt er meteen een volger bij. ;)

 • Reply
  Jolien
  17 februari, 2015 at 10:29

  Haha, blijkbaar volgde ik je al! Oeps. :D

 • Reply
  Suzanne
  17 februari, 2015 at 10:30

  Super mooie outfit. Ik heb echt precies dezelfde stijl, zou precies hetzelfde kunnen dragen.

 • Reply
  Judith
  17 februari, 2015 at 11:05

  Prachtige outfit & foto’s! Heel erg tof om te zien. :)

  • Reply
   Anniek
   17 februari, 2015 at 14:03

   Thanx Judith! Lieve reactie :)

 • Reply
  Femke
  17 februari, 2015 at 11:50

  superleuke outfit! Echt nog zo lekker winters!

 • Reply
  Nicole
  17 februari, 2015 at 13:28

  Wat een super toffe outfit. Hij ziet er erg comfy maar toch fashionable uit! Dat vest lijkt me echt heerlijk!

 • Reply
  Lisanne
  17 februari, 2015 at 16:10

  Heerlijk vest! Ik zou er wel in weg willen kruipen :)
  En die clarks lijken me ook heerlijk lopen!

  Xx Lisanne

  • Reply
   Anniek
   17 februari, 2015 at 16:54

   Ja klopt, dat vest is echt súper lekker warm, en de schoenen lopen top!

 • Reply
  Iris
  17 februari, 2015 at 17:59

  Op het moment draag ik het liefst ook alles over elkaar. Niet om het wintergevoel vast te houden, maar omdat ik een enorme koukleum ben.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  17 februari, 2015 at 18:55

  Oh, ik vind het vest heel mooi!

 • Reply
  Manon
  17 februari, 2015 at 19:09

  Wat een super leuke outfit, mooie fotos ook!

 • Reply
  Kim
  17 februari, 2015 at 20:07

  Hele leuke outfit!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  17 februari, 2015 at 20:09

  Wat een toffe outfit ! Leuk vest!

 • Reply
  Anne Solveig
  17 februari, 2015 at 20:18

  Je vest is leuk!!

 • Reply
  Lia
  17 februari, 2015 at 20:23

  Wat mooi! Zou je nog eens een shoplog willen opnemen? Die zijn zo leuk!

  • Reply
   Anniek
   17 februari, 2015 at 20:33

   Haha, leuk om te horen! Ik denk dat ik binnenkort weer even lekker ga shoppen voor lente-items, ik denk dat ik daarna wel een shoplog opneem :)

 • Reply
  Petra
  17 februari, 2015 at 20:30

  pepernoten zijn ook in de zomer heeeeel erg lekker…:-)

 • Reply
  Esther
  17 februari, 2015 at 22:08

  Ik vind je vest gaaf! En wat heb je mooi haar<3 love it

 • Reply
  Vera | High On Those Heels
  17 februari, 2015 at 22:24

  Wat een leuke cozy outfit! Pepernoten en warme chocomel zijn altijd lekker haha :)! x Vera
  http://www.highonthoseheels.com

 • Reply
  Riemke
  17 februari, 2015 at 23:36

  Wat een prachtige tas! Leuke foto’s, en de deur met bloemetjes op de achtergrond is ook erg leuk. :) X

 • Reply
  Miss Paperfection
  18 februari, 2015 at 19:15

  Wat een mooie outfit! Dat blousje vind ik super.

 • Reply
  Bitisho
  19 februari, 2015 at 00:57

  Leuke outfit en de foto’s zien er echt geweldig uit ^^

 • Reply
  Alexandra
  21 februari, 2015 at 20:10

  Leuke outfit en foto’s! :)

  xx

 • Reply
  Anna
  22 februari, 2015 at 12:16

  Wat een fijne en gezellige winter outfit, de kleuren staan zo mooi bij elkaar <3 Maar ik heb toch echt liever de zomer!

 • Reply
  Carola
  28 februari, 2015 at 22:18

  Je outfit ziet er zo leuk uit!
  Vooral je vest! Die ziet er zo fijn uit!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.