OOTD: Nature is hot

zomers hemdje outfit

Hallo lieve lezers en lezeressen! Vorige week zondag was het heel erg lekker weer, en met lekker weer kán ik gewoon niet binnen blijven zitten. Samen met mijn moeder en mijn zus maakte ik een rondje door het natuurgebied en landgoed Heidestein. Vandaag een korte sfeerimpressie, en wat outfitfoto’s van die dag!

Mijn herinneringen aan Heidestein gaan tot heel erg ver terug, ik kan me nog goed herinneren dat ik daar als klein meisje was. Samen met mijn vriendinnetje en mijn moeder liepen we daar toen, lekker spelend in het bos en spetterend met het water uit de meertjes. Vandaag de dag is er nog niks veranderd, het gebied ligt er nog steeds zo mooi bij, en nog steeds ben ik daar met heel erg veel plezier.

zomer heide

heidestein

Natuurgebied heidestein

Heidestein is een heel gevarieerd natuurgebied, en dat is nou precies wat het zo leuk maakt. Wij lopen zelf vaak een rondje van ongeveer een uur, en in dat uur kom je een heleboel verschillende dingen tegen; je begint in een bos, en na een klein poosje kom je terecht op de hei, waar het als de zon schijnt héél erg warm wordt. Van de hei ga je over in een gebied met allerlei kleine vennetjes, een soort duinen en leuke bruggetjes over al die stroompjes water. Als je dat gebied doorkruist hebt kom je weer in het bos, maar wel een bos met meertjes, bruggetjes en leuke paadjes. Zo schattig allemaal!

outfit of the day zomer

In zo’n mooi gebied kon ik het natuurlijk niet laten om wat outfitfoto’s te schieten. Haha, daar begin ik mensen wel een beetje mee te teisteren, altijd loop ik met mijn camera rond en maak ik foto’s :) Maar ja, so be it, ik vind het leuk, en mijn omgeving is er al helemaal aan gewend.

Het was die dag 21 graden, en uiteindelijk had ik wel een beetje spijt van mijn lange, zwarte broek. Zo’n zwarte broek vangt heel veel warmte van de zon op, maar gelukkig gaven de bomen nog wel wat verkoeling door hun schaduw. Al met al was het prima te doen.

outfit inspiratie zomer

OOTD summer vibe

Bij mijn vorige Outfit Of The Day post had je al kunnen lezen dat ik de halve Pull & Bear heb leeggekocht, en ja, ook deze top komt van de Pull & Bear. Wat ik zo leuk vind aan deze top, en waarom hij me meteen opviel, is dat de streepjes die je ziet doorzichtig zijn. Hier draag ik er een zwart shirtje onder, maar stel je doet er een rode top onder aan, dan zie je in plaats van zwarte streepjes, rode streepjes. Zo kan je heel erg variëren met hoe je deze top stylet, superleuk!

hoge vans

Eerst droeg ik zwarte suède loafers bij deze outfit, maar om met loafers door het bos en het zand te gaan lopen leek me niet zo’n goed idee. Daarom wisselde ik ze om voor mijn Vans, dat loopt een stuk beter!

gouden horloge budget

Bijna altijd draag ik wel sieraden, het maakt een outfit vaak net iets specialer. Hier draag ik mijn gouden horloge bij, die ik zo fijn vind! Wist je trouwens dat hij maar 9 euro kostte, en dat ik hem bij de Wibra heb gekocht? Echt niet normaal zo’n lage prijs, zeker als je kijkt naar de kwaliteit! Hij is stevig, hij doet het nog steeds, en ik heb hem al wel 1 á 2 jaar. Toppertje!

anniek andringa

schaap met horens

We kwamen ook langs een schaapskooi, met superlieve schaapjes!

Hmm, ik kan het je echt aanraden om af en toe eens vanachter die smartphone of computer vandaan te komen en lekker naar buiten te gaan. Ik vind het echt ontspannend om een lekker rondje te lopen, en ook heel erg gezellig natuurlijk! Wat ik deze zomer trouwens ook nog wil doen, is een keer picknicken, dat vind ik echt één van de leukste dingen die er zijn :) Van tevoren allemaal salades, gebakjes, wraps en andere lekkere dingen klaarmaken, en het samen buiten in het zonnetje opeten, heerlijk.

Wat doe jij als het zo warm is?

Liefs Anniek

6 reacties

 • Reply
  Roossmart
  29 mei, 2014 at 08:33

  Helemaal mee eens,een schitterend natuurgebied,en heel afwisselend.

 • Reply
  Lieke
  29 mei, 2014 at 08:49

  Yay, Vans! En Pull&Bear is een super leuke winkel :)
  En wat een prachtige omgeving zeg!

 • Reply
  Florentine
  29 mei, 2014 at 09:14

  Wat een leuke outfit! Dat topje van Pull&Bear staat je super mooi! X

 • Reply
  alexa
  29 mei, 2014 at 11:26

  wat een mooie foto’s van de natuur & van jou!

 • Reply
  Daniëlle
  29 mei, 2014 at 20:10

  Mooie foto’s Anniek! Dicht bij ons zijn er ook best veel natuurgebieden waar ik ook als klein meisje springend en huppelend door het bos ging. Wel even gezellig om er even uit te gaan, met het zonnetje wat in Nederland schijnt. Als het echt lekker weer is ga ik met vriendinnen naar het zwembad maar als het een graad of 20 is plof ik met vriendinnen buiten op een stoel in de achtertuin en kletsen we de tijd zo voorbij!

 • Reply
  Petra
  30 mei, 2014 at 11:17

  De foto’s zijn weer heel erg mooi, ….Nu is Heidenstein natuurlijk ook echt prachtig, mijn man en ik komen er ook regelmatig en heel erg graag, en het zou vreemder zijn als je zoiets moois bezoekt je geen camera mee neemt,,,,( ik heb hem ook altijd bij mij als ik weg ga naar bv een natuurgebied of op een stevige wandeling of fietstocht…) De outfit fotos, zijn ook weer leuk en heerlijk om et bekijken….lekker mee door gaan, je doet het goed!

  Groetjes Petra

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.