OOTD: it's a jaunty day - GlowofbeautyGlowofbeauty

3 juni 2014

outfit of the day rok zalando

Eigenlijk koop ik nooit kleding op internet. Ten eerste omdat er zó veel te vinden is dat ik de weg helemaal kwijt raak tussen al die ontelbare kledingstukken, en ten tweede omdat ik niet zo’n makkelijk figuur heb. Maar o wauw, nu heb ik toch echt wel een rok gevonden waar ik heel erg blij mee ben, en die me perfect past. Vandaag laat ik hem aan jullie zien!

Outfit rok zalandooutfit inspiration maxi skirt

Maxirokken, ik ben er gek op! Toch moet ik bekennen dat ik er slechts één exemplaar van in mijn kast heb hangen, een mooie turkooise, lange rok. Vorig jaar kocht ik hem bij de New Yorker, maar echt vaak doe ik hem niet aan, ondanks dat ik hem erg mooi vind. Tijdens dat kwartiertje fietsen naar school gaan je armen pijn doen van het krampachtig omhoog houden van je rok, en dan nog zijn er een paar wapperende flapjes die bijna in je spaken komen en ervoor zorgen dat je opgelucht op school aankomt, blij dat je de rit overleefd hebt. Herkenbaar?

Toen ik deze rok op Zalando tegenkwam twijfelde ik daarom ook. Hoe vaak zou ik deze rok aan doen, is hij niet onhandig? Maar het mooie en bijzondere model trok mij toch over de streep. Gewoon bestellen die rok!

neon outfit of the day

En o yeah, i’m happy with it, ik vind hem zo mooi! De rok is helemaal niet onhandig doordat alleen de achterkant wat langer is. De voorkant komt tot net over je knieën, en de achterkant komt bij mij tot halverwege mijn kuiten. Ik heb hem al even uitgetest tijdens het fietsen, en gelukkig, ik heb er totaal geen last van dat hij in mijn spaken gaat zitten.

De rok is gemaakt van een dun, doorschijnend stofje en valt heel erg soepel. Hij zwiert ook zo lekker! Natuurlijk is het niet zo fijn als iedereen kan zien wat voor vrolijke onderbroek je die dag draagt, en daar hebben de ontwerpers ook aan gedacht: er zit al een onderrokje in vast genaaid. Geeft eigenlijk een best leuk effect!

De rok sluit aan de zijkant met een ritsje, en valt net boven je heupen. Eerst dacht ik dat het mooier zou zijn als hij om mijn taille zou zitten, maar dan valt de rok aan de voorkant niet mooi. Prima zo dus!

outfit blog rok

Wat de rok voor mij zo aantrekkelijk maakte was het leuke, speelse effect van de doorschijnendheid. Het onderrokje eronder geeft mij het gevoel dat ik een lange én een korte rok tegelijk draag. Het kant vind ik trouwens ook een gave toevoeging, dat maakt het net wat specialer!

outfit geometrische ketting driehoek

In de zomer alleen maar zwart dragen? Ik dacht het niet! Een beetje kleur kan nooit kwaad, en met zo’n zwarte rok is bijna alles te combineren. Een simpel, fel hemdje en een mooie ketting maakt zo’n rok helemaal af.

outfit of the day maxirok

fashion blog

Rok – Zalando – hemdje – onbekend – ketting – Primark – slippertjes – Hema

Ik denk dat ik deze rok nog erg vaak zal gaan dragen. Hij is lekker zwierig, bijzonder, goed te combineren en luchtig, echt wat voor mij!

Wat is jou musthave zomeritem?

Liefs Anniek

11 comments on “OOTD: it’s a jaunty day”

  3 juni, 2014

  Erg mooie rok! Zou hem ook zo dragen, leuk speels en dat kant erbij. Mooie foto’s ook, je staat er steeds relaxter op :)


  3 juni, 2014

  Wat een super leuke rok! Wat je zegt over het fietsen; dat heb ik dus ook haha. Zooo irritant! Fijn dat je nu een gevonden hebt die je niet alleen goed staat maar ook praktischer is :)


  3 juni, 2014

  Staat je goed!


  3 juni, 2014

  Wat een super leuke rok! Mooie foto’s zijn het ook! X


  3 juni, 2014

  Hele leuke rok!


  3 juni, 2014

  Echt een super leuke rok! Staat je heel mooi ^^


  3 juni, 2014

  Mooie outfit, leuk gecombineerd de zwarte rok met een fris shirtje :)


  3 juni, 2014

  Super mooie rok. Het kant aan de onderkant vind ik een erg mooi detail. En wat sta je prachtig op die laatste foto! Liefs


  3 juni, 2014

  Heel erg mooi,rok en foto’s. Lange rokken,heerlijk.


  3 juni, 2014

  Hele mooie rok! Echt mooie foto’s ook :D


  Petra
  5 juni, 2014

  Tjeetje, die rok is waanzinnig leuk…..
  Prachtige outfit foto’s zijn het weer…

  groetjes Petra