OOTD: just need a little platform

OOTD inspiration top jewels

Nou, zo ‘little’ is de plateauzool van deze schoen nou ook weer niet… Afgelopen zondag trok ik dan eindelijk mijn énorme palen aan, waar ik al wel eerder bewonderend naar had gekeken, maar die ik nog nooit aan had gehad. Kijk je mee hoe ik ze combineerde?

Fake jeffrey campbel lita's cheap

Kon je al raden waar ik het over had? Inderdaad, mijn fake Lita’s die ik een poosje geleden in Kleve kocht! Ik zag ze staan voor 25 euro, en na een poosje twijfelen was ik er over uit: deze kon ik niet laten liggen. Hoe vaak ik ze zou dragen zou ik wel zien, ze zijn alleen al mooi om naar te kijken!

outfit of the day classy for the summer

En inderdaad: ik heb ze nog niet zo vaak gedragen. Ze zijn toch een tikkie onhandig om zo naar school te dragen, zeker omdat ik ruim een uur moet reizen met de trein. Niet dat ze ongemakkelijk zitten, dat zeker niet! Ze lopen ondanks hun hoogte heel fijn en comfortabel, wat mede komt door de hoge plateauzool die de schoen heeft. Het zijn wel schoenen waar je van moet houden, de één vind ze prachtig, de ander oerlelijk. Ik hoor bij de eerste groep!

OOTD inspiration lita's

De hooggesloten top die ik draag komt van de Primark. Hij komt uit de zomercollectie van vorig jaar en ik had hem nog niet zo vaak gedragen, ik vond hem altijd een beetje lastig te combineren doordat hij zo’n hoge hals heeft, het moet allemaal niet té netjes worden. Daarom vond ik deze top leuk staan bij de Lita’s, die juist wat geks en speels hebben. De top heeft trouwens ook redelijk laag uitgesneden armsgaten. Ik vind dat zelf heel erg leuk staan, het geeft net wat extra pit! (Ik draag er wel altijd een hemdje onder.)

OOTD nep lita's

De lichte broek die ik erbij draag vind ik echt een zomerse uitstraling hebben! In de winter draag ik vooral zwarte en donkerblauwe broeken, maar in de lente en de zomer mag het allemaal wel wat frisser en vrolijker. Daar is deze broek perfect voor!

En wederom heb ik ook deze broek ook nog niet zo vaak gedragen. Dit is een outfit vol met nog niet zo vaak gedragen kleding, haha! Nu ik het daar trouwens toch over heb, ik denk dat ik op koningsdag (stiekem zeg ik altijd nog koninginnedag) weer eens op een kleedje wil gaan zitten, en dit keer met een deel van mijn kleding. Ik heb redelijk wat kleding wat er nog prima uitziet, maar die niet meer zo mijn smaak is. Eerst even duimen dat ik op koningsdag niet hoef te werken, en daarna iemand zoeken die het ook leuk vindt om dit samen met mij te doen!

fashion diamonds

bracelet heiligen

Aan dit armbandje zit een grappig verhaal vast. Ik was eens een keer bij mijn oma in Leeuwarden, en zij woont op de 8e verdieping. Ik was niet zo gek dat ik helemaal met de trap ging (zou wel een goede oefening zijn :)), en dus ging ik met de lift. Daar kwam ik een oud mevrouwtje tegen die een brief openmaakte, en in die brief zat onder andere dit armbandje. Zij hoefde hem zelf niet, dus kreeg ik hem. Ik heb hem nog steeds, en ik draag hem regelmatig. Een leuke herinnering! :)

OOTD top with diamonds

Helaas is het nu niet meer zulk mooi weer dat je zo’n luchtige top kan dragen, ik hoop dat de temperatuur snel weer gaat stijgen! Voor nu moeten we het nog maar even doen met lange mouwen, laagjes, en dikke panty’s :)

Wat vind jij van de Lita’s? En hoe combineer jij hoog gesloten tops?

Liefs Anniek

18 reacties

 • Reply
  Sharina
  15 april, 2014 at 06:42

  Ik vind die schoen echt heel gaaf! Ik zou ze niet kopen, want autorijden is lastig met zulk soort hakken haha.

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  15 april, 2014 at 07:11

  Oeh, love the shoes! Inderdaad een klein platform haha. Ik vind dit model echt geweldig.

 • Reply
  Lizanne
  15 april, 2014 at 07:49

  So in love with your shoes! X

 • Reply
  Hillene
  15 april, 2014 at 08:46

  Super gave outfit! En ik vind je schoenen zo leuk(:

 • Reply
  Wendy
  15 april, 2014 at 11:00

  Leuke look en je schoenen zijn gaaf!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  http://www.facebook.nl/fabulousstylews

 • Reply
  Steffi
  15 april, 2014 at 12:14

  Gave outfit! Ik heb zelf ook fake Lita’s en ik ben er ook dol op! Ze lopen ook super lekker! (:

 • Reply
  Eline
  15 april, 2014 at 12:43

  Ik vind ze helemaal geweldig ^^
  Ik draag een hoge hals graag met een stoer jasje of blazer.

 • Reply
  Laura
  15 april, 2014 at 14:38

  Nouu ik behoor ook tot de eerste groep hoor! Hele leuke outfit!:)

 • Reply
  Petra
  15 april, 2014 at 17:04

  Meis…wat zie je er onwijs mooi uit op al die foto’s….Dit staat je zo goed!…

  • Reply
   Anniek
   15 april, 2014 at 17:15

   Ah, wat ben je toch altijd lief en eerlijk, dankjewel!

 • Reply
  Manon
  15 april, 2014 at 17:32

  leuke outfit en mooie foto’s !

 • Reply
  Mara
  15 april, 2014 at 17:57

  Heel leuk, vooral je topje!

 • Reply
  Roossmart
  15 april, 2014 at 18:43

  Doe je op mijn feestje die “palen” aan?

 • Reply
  Saskia | Former Parades
  15 april, 2014 at 20:20

  Mooie outfit!! Ik baal ook zo dat het niet meer zulk lekker weer is :-( Je topje is erg mooi trouwens!

  ♥ Saskia

  Former Parades – fashion, personal style & events

 • Reply
  Lyana
  16 april, 2014 at 17:57

  Heel simpel gecombineerd, maar dan krijgen de mooie details natuurlijk meer aandacht. Meer van deze outfits!

 • Reply
  Miss Sentinelli
  18 april, 2014 at 18:27

  Hele mooie outfit, je schoenen zijn echt super gaaf!

 • Reply
  thebeautydelivery
  20 april, 2014 at 12:58

  Gave outfit, staat je heel goed :)

 • Reply
  Ines
  20 april, 2014 at 15:53

  Ik vind ze supermooi!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.