OOTD: Listen, the leaves are falling!

fall outfits inspiration

 

Na ontzettend veel frustratie en gerommel met mijn computer gisteravond, heb ik besloten om maar naar een computerwinkel te gaan. De kleurbalans van mijn laptop klopt niet, waardoor mijn scherm een veel koelere kleur heeft dan jou scherm waarschijnlijk heeft, en dat maakt het bewerken van foto’s behoorlijk lastig. Maar oké, daar moet ik maar niet te lang boos over zijn. Over naar de outfit van vandaag! Gistermiddag heb ik weer wat toffe foto’s geschoten, die ik je graag laat zien!

 

outfit granny blouse

 

Toen ik dit blouseje laatst zag hangen in de Primark, trok hij meteen mijn aandacht: wat een bijzonder printje! Het blouseje is wit, en heeft allemaal kleine, blauwe priegeltekeningetjes op zich staan. Echt een beetje in de granny style. Ik vind hem best wel tof!

 

autumn outfit blouse

 

Hm, de foto’s hebben echt zo’n lekker herfstig tintje, vind je niet? Eigenlijk heb ik er best wel zin in, die donkere dagen met gezellige kaarsjes, vallende bladeren, herfststormen en warme chocolademelk. Het heeft zoiets lekker knus.

 

simple golden necklace

 

Deze ketting is echt een favorite aan het worden. Hij is ontzettend simpel, maar hij kan je outfit wel nét een stukje toffer maken! Ik weet niet meer precies waar ik hem vandaan heb. Ik heb intussen zo veel kettingen, het wordt moeilijk te onthouden waar ik ze allemaal gekocht heb… :)

 

high black vans

 

De gouden ketting zorgt er al voor dat mijn outfit niet té truttig wordt, en ook mijn afgetrapte Vans helpen daar goed aan mee. Ze vormen een leuk contrast met de blouse vind ik zelf. En ze zitten zo lekker!

 

outfit of the day fall

dupe longchamp le pliage

 

Longchamp bag: I LOVE YOU! Ik heb nog geen moment spijt van deze aankoop gehad, en hoe zou het ook kunnen, deze tas kostte me maar 6 (!) euro. Hij is lekker groot, stevig en hij past qua kleur overal bij. Ik kocht hem om te gebruiken als schooltas, maar ook als handtas gebruik ik hem erg vaak.

 

gouden above the knuckle rings

 

Nog wat gouden above the knuckle ringetjes voor wat extra detail. Ook draag ik trouwens twee hele fijne nagellakjes: eerst twee laagjes ‘England’s Rose’ van de Check & Tweed collectie van Catrice, en daar overheen een laagje van de kleur ‘4185’ (saaie naam..) uit de Crush on you collectie van Miss Sporty. In combinatie echt prachtig!

 

outfitblog

 

Ik ben benieuwd wat jij van deze outfit vind! Het is weer heel iets anders dan wat ik normaal draag, maar wat afwisseling kan nooit kwaad toch? Laat me in ieder geval even weten wat je er van vindt, dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs Anniek

32 reacties

 • Reply
  Esther
  5 oktober, 2014 at 07:40

  Super leuke outfit, en wát een prachtige foto’s !

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  5 oktober, 2014 at 07:55

  Leuke blouse heb je aan! Vooral die eerste foto is prachtig. Jammer van je laptop. Hoop voor je dat hij nog te redden is :)
  Fijne zondag!

  • Reply
   Anniek
   5 oktober, 2014 at 11:21

   Ja, ik hoop het ook! En dankjewel :)

 • Reply
  Milou
  5 oktober, 2014 at 09:01

  Je blouse en ringen zijn echt heel tof!

 • Reply
  Eline
  5 oktober, 2014 at 09:22

  Je eerste foto is echt super mooi! Super leuke blouse en nog een fijne zondag!!

 • Reply
  Esmeralda
  5 oktober, 2014 at 09:26

  Leuke look, vooral de ringen en het blousje! fijne zondag.. x

  • Reply
   Anniek
   5 oktober, 2014 at 11:21

   Thanks Esmeralda! Jij ook :)

 • Reply
  Jolet
  5 oktober, 2014 at 09:31

  Die blouse is echt tof!

 • Reply
  monique
  5 oktober, 2014 at 09:34

  wat een prachtige outfit. Het design op je blouse vind ik fantastisch!

 • Reply
  Judith
  5 oktober, 2014 at 09:56

  Wat een prachtige outfit & foto’s! :D Ik vind jouw tas trouwens ook echt heel tof.

 • Reply
  Natiza
  5 oktober, 2014 at 11:16

  Oooh wauw echt mooi! Je bent echt een modellke !

  • Reply
   Anniek
   5 oktober, 2014 at 11:20

   Thanks Natiza, ik word er helemaal verlegen van, haha! :)

 • Reply
  Ellen
  5 oktober, 2014 at 11:59

  Wat een onwijs leuke foto’s zijn het geworden! Mooie outfit trouwens!

  • Reply
   Anniek
   5 oktober, 2014 at 12:08

   Dankjewel Ellen!

 • Reply
  Renske
  5 oktober, 2014 at 13:51

  Erg mooie foto’s, en je sieraden vindt echt geweldig!

 • Reply
  Emma Fennema
  5 oktober, 2014 at 14:38

  Wauw gave foto’s! Wat voor camera gebruik je? Xx

 • Reply
  Lidewij
  5 oktober, 2014 at 14:45

  Wat een leuke outfit! Ik vind zo’n paisley printje ook vaak wel tof staan!

 • Reply
  Damaris
  5 oktober, 2014 at 15:25

  Ik hou van je outfit! Lekker comfo maar toch stoer met je vans! En dat je fotogeniek bent helpt ook mee he meid! Leuke foto’s man! Geniet van je dag! Liefs Dammi

 • Reply
  Riemke
  5 oktober, 2014 at 15:28

  wat een mooie foto’s! dat blouseje is echt gaaf. :) en die ketting komt denk ik van de h&m! X

 • Reply
  Manon
  5 oktober, 2014 at 15:57

  Super leuke outfit

 • Reply
  Marcella
  5 oktober, 2014 at 16:23

  Erg mooi, die laatste foto. Je blouse is tof, gave print!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 oktober, 2014 at 16:49

  Die ketting, wauw!

 • Reply
  Iris
  5 oktober, 2014 at 18:16

  Hoe kan het dat je tas maar zes euro kostte?

 • Reply
  Nicole
  5 oktober, 2014 at 20:16

  Wat een mooie outfit.

 • Reply
  Iris
  5 oktober, 2014 at 20:33

  Wauw, supermooie nagellak in combinatie met je ringen! Toffe foto’s! xxxx

 • Reply
  Dagmar
  6 oktober, 2014 at 08:32

  Wauw wat een stralende outfit, staat je echt prachtig! Heel erg mooie foto’s, love it!

 • Reply
  Eilish
  6 oktober, 2014 at 18:40

  Wat een mooie outfit! En je bent echt prachtig!

 • Reply
  Petra
  6 oktober, 2014 at 19:44

  Eigenlijk vind ik deze outfit heel erg goed bij je passen, lekker relaxed…erg mooi!

 • Reply
  Stephanie
  6 oktober, 2014 at 20:20

  Erg mooie foto’s :) toffe outfit!
  En het kettinkje vind ik ook erg leuk!

 • Reply
  Rosalie (4beautyandlife)
  7 oktober, 2014 at 07:23

  Leuke ringen! Originele manier om ringen te dragen.

 • Reply
  Claudia
  8 oktober, 2014 at 09:08

  Wat een gave foto’s Anniek!

 • Reply
  Ines
  21 oktober, 2014 at 07:08

  Oh erg fijn gecombineerd!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.