OOTD: Listen, the leaves are falling! - GlowofbeautyGlowofbeauty

5 oktober 2014

fall outfits inspiration

 

Na ontzettend veel frustratie en gerommel met mijn computer gisteravond, heb ik besloten om maar naar een computerwinkel te gaan. De kleurbalans van mijn laptop klopt niet, waardoor mijn scherm een veel koelere kleur heeft dan jou scherm waarschijnlijk heeft, en dat maakt het bewerken van foto’s behoorlijk lastig. Maar oké, daar moet ik maar niet te lang boos over zijn. Over naar de outfit van vandaag! Gistermiddag heb ik weer wat toffe foto’s geschoten, die ik je graag laat zien!

 

outfit granny blouse

 

Toen ik dit blouseje laatst zag hangen in de Primark, trok hij meteen mijn aandacht: wat een bijzonder printje! Het blouseje is wit, en heeft allemaal kleine, blauwe priegeltekeningetjes op zich staan. Echt een beetje in de granny style. Ik vind hem best wel tof!

 

autumn outfit blouse

 

Hm, de foto’s hebben echt zo’n lekker herfstig tintje, vind je niet? Eigenlijk heb ik er best wel zin in, die donkere dagen met gezellige kaarsjes, vallende bladeren, herfststormen en warme chocolademelk. Het heeft zoiets lekker knus.

 

simple golden necklace

 

Deze ketting is echt een favorite aan het worden. Hij is ontzettend simpel, maar hij kan je outfit wel nét een stukje toffer maken! Ik weet niet meer precies waar ik hem vandaan heb. Ik heb intussen zo veel kettingen, het wordt moeilijk te onthouden waar ik ze allemaal gekocht heb… :)

 

high black vans

 

De gouden ketting zorgt er al voor dat mijn outfit niet té truttig wordt, en ook mijn afgetrapte Vans helpen daar goed aan mee. Ze vormen een leuk contrast met de blouse vind ik zelf. En ze zitten zo lekker!

 

outfit of the day fall

dupe longchamp le pliage

 

Longchamp bag: I LOVE YOU! Ik heb nog geen moment spijt van deze aankoop gehad, en hoe zou het ook kunnen, deze tas kostte me maar 6 (!) euro. Hij is lekker groot, stevig en hij past qua kleur overal bij. Ik kocht hem om te gebruiken als schooltas, maar ook als handtas gebruik ik hem erg vaak.

 

gouden above the knuckle rings

 

Nog wat gouden above the knuckle ringetjes voor wat extra detail. Ook draag ik trouwens twee hele fijne nagellakjes: eerst twee laagjes ‘England’s Rose’ van de Check & Tweed collectie van Catrice, en daar overheen een laagje van de kleur ‘4185’ (saaie naam..) uit de Crush on you collectie van Miss Sporty. In combinatie echt prachtig!

 

outfitblog

 

Ik ben benieuwd wat jij van deze outfit vind! Het is weer heel iets anders dan wat ik normaal draag, maar wat afwisseling kan nooit kwaad toch? Laat me in ieder geval even weten wat je er van vindt, dat vind ik super leuk om te lezen!

Liefs Anniek

32 comments on “OOTD: Listen, the leaves are falling!”

  5 oktober, 2014

  Super leuke outfit, en wát een prachtige foto’s !


  5 oktober, 2014

  Leuke blouse heb je aan! Vooral die eerste foto is prachtig. Jammer van je laptop. Hoop voor je dat hij nog te redden is :)
  Fijne zondag!

  Anniek
  5 oktober, 2014

  Ja, ik hoop het ook! En dankjewel :)


  5 oktober, 2014

  Je blouse en ringen zijn echt heel tof!


  5 oktober, 2014

  Je eerste foto is echt super mooi! Super leuke blouse en nog een fijne zondag!!


  5 oktober, 2014

  Leuke look, vooral de ringen en het blousje! fijne zondag.. x

  Anniek
  5 oktober, 2014

  Thanks Esmeralda! Jij ook :)


  5 oktober, 2014

  Die blouse is echt tof!


  5 oktober, 2014

  wat een prachtige outfit. Het design op je blouse vind ik fantastisch!


  5 oktober, 2014

  Wat een prachtige outfit & foto’s! :D Ik vind jouw tas trouwens ook echt heel tof.


  5 oktober, 2014

  Oooh wauw echt mooi! Je bent echt een modellke !

  Anniek
  5 oktober, 2014

  Thanks Natiza, ik word er helemaal verlegen van, haha! :)


  5 oktober, 2014

  Wat een onwijs leuke foto’s zijn het geworden! Mooie outfit trouwens!

  Anniek
  5 oktober, 2014

  Dankjewel Ellen!


  5 oktober, 2014

  Erg mooie foto’s, en je sieraden vindt echt geweldig!


  5 oktober, 2014

  Wauw gave foto’s! Wat voor camera gebruik je? Xx


  5 oktober, 2014

  Wat een leuke outfit! Ik vind zo’n paisley printje ook vaak wel tof staan!


  5 oktober, 2014

  Ik hou van je outfit! Lekker comfo maar toch stoer met je vans! En dat je fotogeniek bent helpt ook mee he meid! Leuke foto’s man! Geniet van je dag! Liefs Dammi


  5 oktober, 2014

  wat een mooie foto’s! dat blouseje is echt gaaf. :) en die ketting komt denk ik van de h&m! X


  5 oktober, 2014

  Super leuke outfit


  5 oktober, 2014

  Erg mooi, die laatste foto. Je blouse is tof, gave print!


  5 oktober, 2014

  Die ketting, wauw!


  5 oktober, 2014

  Hoe kan het dat je tas maar zes euro kostte?


  5 oktober, 2014

  Wat een mooie outfit.


  5 oktober, 2014

  Wauw, supermooie nagellak in combinatie met je ringen! Toffe foto’s! xxxx


  6 oktober, 2014

  Wauw wat een stralende outfit, staat je echt prachtig! Heel erg mooie foto’s, love it!


  6 oktober, 2014

  Wat een mooie outfit! En je bent echt prachtig!


  6 oktober, 2014

  Eigenlijk vind ik deze outfit heel erg goed bij je passen, lekker relaxed…erg mooi!


  6 oktober, 2014

  Erg mooie foto’s :) toffe outfit!
  En het kettinkje vind ik ook erg leuk!


  7 oktober, 2014

  Leuke ringen! Originele manier om ringen te dragen.


  8 oktober, 2014

  Wat een gave foto’s Anniek!


  21 oktober, 2014

  Oh erg fijn gecombineerd!