OOTD: For a little breeze

outfit blog

As you know ben ik net terug van een vakantie uit Frankrijk, waar ik in een perfect ‘outfit shoot dorpje’ verbleef. Smalle straatjes, huizen van natuursteen gecombineerd met houten balkonnetjes… Natuurlijk kon ik het weer niet laten om die kans te pakken, en een paar dagen nadat we waren aangekomen was de eerste outfit shoot alweer een feit. Enjoy!

outfit muscle tee

‘s Ochtends buiten ontbijten, zittend in het zonnetje en genietend van het idee dat je praktisch om 7 uur ‘s ochtends al lekker buiten kunt zitten zonder het koud te hebben. HEERLIJK. Ik ben best wel een koukleum, dus de temperaturen van 25 – 30 graden in Massane bevielen mij wel! Ik heb bijna alleen maar shortjes en losse topjes gedragen, én deze zwarte skaterskirt die letterlijk overal mee te combineren is. Echt een blijvertje.

blue muscle tee

Ik combineerde de zwarte skaterskirt dit keer met een pastelblauwe muscle tee. Deze muscle tee kocht ik nog maar kort geleden in de sale bij de Only, en ik ben er heel erg blij mee!  Een muscle tee is toch net wat bijzonderder dan een gewoon topje, het heeft een beetje een stoer tintje vind ik. Deze muscle tee al helemaal, met zijn extreem lage armsgaten! Daarnaast is het ook lekker luchtig, het waait lekker door met zulke grote gaten ;)

Outfit skaterskirtoutfit met skaterskirt

statement necklace

Mijn liefde voor statement necklaces is nog steeds niet over :) Deze mooie gouden/bordeaux kleurige variant van de Primark heeft een fijne chique uitstraling, waarmee je de outfit net wat meer spice geeft. Ik houd ervan!

zwarte basic slippers

En ja, het blijft vakantie hè… Op zomervakantie lééf ik op mijn slippers!

how to combine a muscle tee

Thanx for reading! Ik ben heel benieuwd wat je van deze outfit vind, zou jij dit zelf ook dragen denk je?

Liefs Anniek

18 reacties

 • Reply
  Mirjam
  19 augustus, 2014 at 06:47

  Erg mooie foto’s, ik vind ze steeds beter worden! Sta je trouwens ingeschreven bij een modellen bureau? Want je hebt er echt een goede uitstraling voor!

 • Reply
  Hillene
  19 augustus, 2014 at 07:51

  Leuke outfit! En ik vind je ketting so pretty <3

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  19 augustus, 2014 at 11:14

  prachtige outfit!
  Je ketting is ook echt prachtig

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Denise
  19 augustus, 2014 at 12:02

  Wat een prachtige foto’s weer! Je ziet er super uit meis! <3

 • Reply
  Demi
  19 augustus, 2014 at 13:17

  Hele mooie foto’s. Je ketting is prachtig!

 • Reply
  Natiza
  19 augustus, 2014 at 13:41

  Oeeehhh mooi hoor!

 • Reply
  Claudia
  19 augustus, 2014 at 14:02

  Wat een mooie foto´s! En die ketting is echt prachtig.

 • Reply
  Idhuna
  19 augustus, 2014 at 14:14

  Wow, gave outfit! Echt heel mooi! Mooie ketting ook :)

 • Reply
  Nadia
  19 augustus, 2014 at 14:31

  Hele leuke outfit, staat ook leuk bij de achtergrond hihi. En handig dat je vader de foto’s kan maken, mijn moeder doet het soms voor mij, maar meestal mijn zusje.

  • Reply
   Anniek
   19 augustus, 2014 at 14:37

   Dankjewel! Ik heb trouwens even je blog bekeken, en hij ziet er leuk uit, ik volg je nu op Bloglovin! X

 • Reply
  Manon
  19 augustus, 2014 at 15:05

  Prachtige outfit!

 • Reply
  Fleur
  19 augustus, 2014 at 15:39

  Wat een mooie outfit!
  Ik vind de ketting er heel mooi bij staan!

 • Reply
  Charlotte
  19 augustus, 2014 at 16:39

  Wauw, hele mooie foto’s. Je kan echt model worden, je hebt er echt de look voor!
  x

 • Reply
  Petra
  19 augustus, 2014 at 19:56

  Tjonge je fotos zijn weer helemaal; top, …en wat een geweldige ketting heb je om, daar houd ik wel van….erg mooi!

 • Reply
  Anna
  19 augustus, 2014 at 20:20

  Wat een mooie foto’s! <3 Je ketting is echt perfect bij je outfit, wauwie!

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  20 augustus, 2014 at 07:29

  Wat zie je er weer mooi uit! Ook heel tof die ketting, vergeet zelf altijd statement kettingen aan te schaffen terwijl het zo leuk staat!

 • Reply
  Kikki
  20 augustus, 2014 at 08:04

  Hele leuke outfit en prachtige foto´s!

 • Reply
  Saskia | Former Parades
  20 augustus, 2014 at 17:59

  waauw, supermooie foto’s! Dat rokje staat je ook erg goed :-)

  ♥ Saskia

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.